Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Άδωνις Γεωργιάδης (Επ.Ερώτ.) - Απάντηση -Κυνικές ομολογίες Ραγκούση. Κάρτα τού Πολίτη ΒΟΥΛΗ 21 Ιανουαρίου 2011 (βίντεο)


Σε χτεσινή επερώτηση την οποία έκανε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Άδωνις Γεωργιάδης, και η οποία αφορούσε το θέμα της υποχρεωτική επιβολής της Κάρτας του Πολίτη,εφεξής (ΚτΠ), βγάζει κανείς πολύ σημαντικά συμπεράσματα τα οποία αποτελούν και ξεκάθαρες ομολογίες

α)Από την πλευρά του βουλευτή ως εκπροσώπου του κόματός του έχουμε την δέσμευση ότι το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί δεν πρόκειται να παραλάβει την ΚτΠ για λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως.

β)Στην συνέχεια έχουμε τρεις(3) διαπιστώσεις -ομολογίες......


που αφορούν την ΚτΠ από την κυβέρνηση.

1)Στην δευτερολογία του ο υπουργός της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι : Δεν υπάρχει ασφάλεια σε κανένα ηλεκτρονικό μέσο, και άρα θα έπρεπε να καταργήσουμε κάθε ηλεκτρονική μορφή που εξυπηρετούμαστε, όπως κάρτες τραπέζης κ.λ.π!!
Με την αναγκαστική δήλωσή του αυτή όμως αναιρεί εντελώς τον εαυτό του και αυτό που δήλωσε στην πρωτολογία του ότι δηλαδή η ΚτΠ είναι απόλυτα ασφαλής για τον πολίτη!2)Η σαφέστατη δήλωσή του στην δευτερολογία του ότι : τα πάντα, όλα τα προϊόντα έχουν τον γραμμωτό κώδικα, και όταν λέει τον γραμμωτό κώδικα εννοεί τον ΕΑΝ13, τον barcode που χρησιμοποιεί την κωδικοποίηση στηριζόμενο στο 666.
Είναι ξεκάθαρη και κυνική η ομολογία του, και είναι μια απάντηση στους αυτο-ανακηρυχθέντες barcoντολόγους, που τόσα χρόνια ψευδώμενοι χωρίς ειδίκευση στη συγκεκριμένη κατηγορία, προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι μελέτες των Γρηγοριατών μοναχών και όλων των υπολοίπων εξειδικευμένων στο αντικείμενο καθηγητών είναι ψεύτικες, και ότι πουθενά δεν υπάρχει ο 666!!


Είναι πολύ σημαντικό αυτό να το πάρει υπ΄όψην του ο κάθε πιστός του οποίου η συνείδηση δεν έχει παχυνθεί, και ιδιαιτέρως η Ιεραρχία της Εκκλησίας, στις επιτροπές της οποίας προσπαθούν απεγνωσμένα να περάσουν τέτοιες τοποθετήσεις από μισθωμένα νεοεποχίτικα πρόσωπα με κάλπικους τίτλους.

Είναι ξεκάθαρος ο υπουργός: «όλα τα προϊόντα δουλεύουν με τον γραμμωτό κώδικα.»
Η Φοροκάρτα, την οποία φροντίζουν να την ξεχάσουμε, δουλεύει με τον γραμμωτό κώδικα ((δηλαδή 666) για να μπορεί να αναγνωρίζει τα προϊόντα), και στο τέλος του χρόνου η φοροκάρτα θα ενωθεί με την ΚτΠ άρα για να μπορεί να αναγνωρίζει τα προϊόντα θα ενσωματωθεί ο γραμμωτός κώδκας και στην ΚτΠ.

Επομένως κοροϊδεύουν το Σώμα της Εκκλησίας και την Ιεραρχία της, όταν μας λένε ότι δεν υπάρχει (ή δεν θα υπάρχει), ο γραμμωτός κώδικας στην ΚτΠ.
Είναι τόσο απλό, και θα έπρεπε να αντιδράσουμε πρώτα για την Φοροκάρτα αφού παραδέχονται ότι θα έχει τον γραμμωτό κώδικα, και μετά για την ΚτΠ.

3)Αφού λοιπόν ξεκαθαρίστηκε και η δεύτερη ομολογία του υπουργού φτάνουμε στη τραγική διαπίστωση ότι όσες φορές και αν τον ρώτησε ο βουλευτής και στην πρωτολογία και στην δευτερολογία του :τι σκέφτονται να κάνουν σε αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν θέλουν την ΚτΠ για θρησκευτικούς συνειδησιακούς λόγους, ο υπουργός αρνήται σαφέστατα 2 φορές να απαντήσει !!

Είναι η πλέον επικίνδυνη παράμετρος που δείχνει την ξεκάθαρη αποφασιστικότητά τους να επιβάλουν με κάθε τρόπο την επιβολή της ηλεκτρονική φυλάκισής μας
____________________

Συνοψίζοντας:

1)Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ δηλώνει επισήμως ότι δεν θα δεχτούν την ΚτΠ σαν κόμμα.
.
2)Διαψεύδει τον εαυτό του και την κυβέρνησή του ο υπουργός και ομολογεί ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ασφάλεια σε ηλεκτρονικό μέσο ή σύστημα.

3)Ομολογεί όπως κι ο προκάτοχός του Παπαδήμας ότι : όλα τα προϊόντα που έχουμε στην ζωή μας λειτουργούν με τον γραμμωτό κώδικα, άρα η Φοροκάρτα για να τα αναγνωρίζει λειτουργεί με τον γραμμωτό κώδικα, και όταν ενωθεί με την ΚτΠ θα λειτουργεί και η ΚτΠ με τον γραμμωτό κώδικα, τον οποίον ψευδώμενοι υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρχει στην ΚτΠ.

4)Το ανατριχιαστικότερο είναι ότι δεν απαντά με κανένα τρόπο «τι θα γίνει με τους χιλιάδες πολίτες που για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνηθούν να παραλάβουν την ΚτΠ.»

5)Δεν δικαιολογούμαστε πλέον σαν πολίτες-πρόσωπα αλλά και σαν Εκκλησία-Ιεραρχία να δηλώνουμε σήμερα ή στο άμεσο μέλλον ότι δεν γνωρίζαμε.

6)Μετά από σχόλιο αναγνώστη μας και ξανακούγοντας προσεκτικά την απάντηση Ραγκούση, προκύπτει ότι επιρρίπτει τις ευθύνες στην Ιεραρχία της Εκκλησίας η οποία μη αντιδρώντας μέχρι σήμερα ξεκάθαρα του δίνει το δικαίωμα να ισχυρίζεται:
«Είναι προφανές ότι ο υπουργός, κι επομένως η κυβέρνηση, δεν λαμβάνει υπόψη τις αντιδράσεις των πιστών, εφόσον η Ι.Σ. δεν τους καλύπτει!
Είναι σα να λέει στους διαφωνούντες: "εγώ δεν ξέρω αν θίγεται η θρησκευτική σας συνείδηση, αλλά αφού η "Επίσημη Εκκλησία" δεν το βλέπει έτσι, μάλλον δική σας αυθαίρετη άποψη είναι, οπότε δεν ασχολούμαστε"»

Δείτε το απόσπασμα από την επερώτηση του Γεωργιάδη και τις κυνικές ομολογίες του Ραγκούση.
Ενημέρωση από agiooros.org
βίντεο από Evonymos
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/blog-post_3811.html
1 σχόλια:

RIPPER είπε...

νομιζω οτι ο Αδωνις φωναζει για να κανει ντορο οτι ειναι και καλα αντιθετοι, το θεμα με την καρτα κατα την γνωμη μου δεν ειναι ο γραμμωτος αλλα ο ελεγχος που μπορουν να ασκησουν μεσω αυτης, γιατι στο τελος αν δεν την εχεις δεν θα μπορεις να κανεις τπτ και για το καλο σου στο τελος θα σε μαρκαρουν σαν μοσχαρι με το τσιπ
ή με αυτο που ανεπτυξαν τελευταια με το dna (γιατι η καρτα μπορει να χαθει) και εκεινο μοιαζει περισσοτερο με Χαραγμα και οχι ο γραμμωτος.