Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ το τι ακριβώς έγινε εχτές μεταξύ ΠΑΜΕ και μπαχαλάκιδων


19 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Η στημένη "παράσταση" σύγκρουσης των φασιστών καλά κρατεί.

Το επίσημο "άλλοθι" του προδοτικού δικομματισμού. Για όσο διάστημα δεν διώχνει ο λαός τους φασίστες από την Βουλή, θα τον "δουλεύουν".

Δεν πέρασαν μερικοί μήνες από τη στιγμή που λέγαμε πως: Κανένα φασιστικό αντιλαϊκό μέτρο ή προδοτικό αντεθνικό σχέδιο δεν θα είχε "περάσει" σήμερα από τη Βουλή, αν δεν υπήρχαν το ΚΚΕ και ο Καρατζαφέρης μέσα σ' αυτήν.

Δυστυχώς αυτό, που συνέβη με το ΔΝΤ, είναι η καλύτερη απόδειξη αυτών που ισχυριζόμασταν. Δυστυχώς έγιναν τα χειρότερα, που θα μπορούσαν να γίνουν.

Με τις ψήφους του "πατριωτικού" ΛΑΟΣ πέρασε μέσα από τη Βουλή το περίφημο "μνημόνιο" της εθνικής μας υποταγής.

Από τους "αγώνες" του "εργατεμπορικού" ΚΚΕ μένουν ανυπεράσπιστα τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών.

Απειλούνται ευθέως αυτά τα δικαιώματα επειδή το ΚΚΕ ανέλαβε αυθαίρετα και εργολαβικά την υπεράσπισή τους.

Οι φασίστες κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί τον "διάλογο" της Δημοκρατίας τον έχουν μετατρέψει τεχνητά και παράνομα σε έναν άνευ ουσίας ιδεολογικό "διαπληκτισμό" μεταξύ τους.

"Διαπληκτισμό" προβοκατόρων και χαφιέδων, στον οποίο δεν συμμετέχει ο λαός και γι' αυτόν τον λόγο κανένας δεν ελέγχει κανέναν.

Διαπληκτισμό, ο οποίος φτάνει στα όρια της χυδαιότητας, όταν οι φασίστες βρίζονται μεταξύ τους στη Βουλή, αποκαλώντας ο ένας τον άλλο "ουραγκοτάγκο", "γερμανόψυχο" ή "μαυραγορίτη".

Μιλάμε για κτήνη, τα οποία αποπατούν ανενδοίαστα μέσα στον πιο ιερό χώρο μιας Δημοκρατίας, την οποία δεν τη σέβονται, γιατί απλούστατα δεν την πιστεύουν.


------------------------------------------
ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και Πάγκαλος.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα .

fnous fnous είπε...

"Εμείς θέλουμε να "σωθεί" η χώρα" …είπε ο γνωστός διεθνοκαθαριστής συνεδριακών χώρων.

Οι μισθοί-δώρα τέλος …με συνοπτικές "δημοκρατικές" διαδικασίες.

Κανένας δεν θα βγει στον δρόμο, γιατί ήδη το ΚΚΕ θα έχει πιάσει από νωρίς τα πεζοδρόμια και τα λιμάνια και κανένας δημοκράτης δεν θέλει να στέκεται δίπλα στον "ψωριάρη". Προτιμά ακόμα και να πεινάει, παρά να βρεθεί συνοδοιπόρος με το σταλινικό απολίθωμα.


Το ίδιο κάνουν και από την άλλη πλευρά.

Καθημερινά αποκαλύπτονται και νέα σκάνδαλα διαφθοράς. Σκάνδαλα όμως, τα οποία έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς.
Ποιο είναι αυτό;
Στην προκειμένη περίπτωση τη μόνιμη γερμανική παρουσία στον ρόλο του διαφθορέα, αλλά και του άρπαγα. Στην κυριολεξία η διαφθορά στην Ελλάδα μοιάζει με γερμανική "αρρώστια". Το μεγαλύτερο μέρος της διαφθοράς οφείλεται σε παράνομες πράξεις γερμανικών εταιρειών, οι οποίες λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο.
Το αποτέλεσμα αυτής της διαφθοράς είναι η αρπαγή του ίδιου του δημοσίου κεφαλαίου από τους Γερμανούς. Είναι προφανές ότι στην περίπτωση αυτήν έχουμε ιμπεριαλιστική "επίθεση" από κάποιο άλλο κράτος.


Ποιος ανέλαβε την "υπεράσπισή" μας;

Ποιος ανέλαβε την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων; Το "πατριωτικό" ΛΑΟΣ φυσικά.
Γιατί;
Για να μην αναζητήσει κανένας δημοκράτης την αλήθεια γύρω από αυτήν την "επίθεση".

Για να μην αναγκαστεί κανένα κόμμα εξουσίας να στρέψει πραγματικά το ελληνικό κράτος εναντίον του γερμανικού κράτους, ώστε να προστατευτεί από την πρωτοφανή αυτήν επίθεση.

Κανένας δεν θα "ταυτιστεί" με μια δεδομένη ανθελληνική αλήθεια, απλά και μόνον γιατί την πρεσβεύει ο "ψωριάρης" της άλλης πλευράς του φασισμού.


Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πώς γίνεται το παιχνίδι του φασισμού.

Η ύπαρξη αυτών των αυθεντικών φασιστών των άκρων —της Αριστεράς και της Δεξιάς—, επιτρέπει στους φασίστες του δικομματισμού να λειτουργούν ως φασίστες και οι ίδιοι.

Κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί οι οφθαλμοφανείς και δηλωμένοι φασίστες τούς εξασφαλίζουν το "άλλοθι" για όλα τους τα εγκλήματα.
Όταν λέμε ό,τι θέλουν, το εννοούμε.

Ψήφισαν ένα μνημόνιο, με το οποίο παρέδωσαν τη χώρα στο ΔΝΤ και δεν φοβούνται την κρεμάλα

----------------------------------------
ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και Πάγκαλος.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα .

Ανώνυμος είπε...

fnous ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ OAKLEY, OK? TO OTI ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΩΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΓΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΗΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ, ΠΛΕΟΝ, ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΕΥΤΗ ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΟ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ, ΣΤΑΣΗΣ, ΜΑΚΑΚΙΑΣ , ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΥΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΥΟΥΛΟΦΩΡΟΥ ΜΑΣΚΟΦΩΡΟΥ OAKLEYΦΩΡΟΥ ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΑΙΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΡΑΣΕΙ CDS ΚΑΙ ΛΟΟΙΠΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ?

Ανώνυμος είπε...

petros papadopoylos facebook
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1 ΚΑΙ 2.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΦΥΓΑΜΕ ΗΡΘΑΜΕ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ Κ.Κ.Ε Λ.Α.Ο.Σ ΣΥΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Γ@@@@@ΜΩ ΤΟ Μ@@ΝΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΜΑΛ@@@@ΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΖΩΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΣΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΖΩΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΝΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΧΩΡΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΦΛΩΜΟΝΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΚΑ ΧΩΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΖΩΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

fnous fnous είπε...

Δεν φτάνει η οργή. Γνώση απαιτείται.

Τη γνώση των λαών φοβάται πάντα η εξουσία και όχι την οργή τους.

Την οργή εύκολα την εκτονώνει, είτε σε πολέμους είτε σε εμφύλιες συγκρούσεις.

Την οργή εύκολα τη μετατρέπει σε κλάμα και απελπισία.

Μόνο τη γνώση φοβάται το σύστημα και αυτήν τη γνώση επιχειρούμε σήμερα να δώσουμε στους Έλληνες …
Σε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι σήμερα δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τη μεγάλη μάχη …όχι μόνον για τους εαυτούς τους, αλλά και για τα παιδιά τους.

Οι Έλληνες πρέπει ν' αγωνιστούν μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό, το οποίο αγωνιά και το ίδιο για την επιβίωσή του.

Δεν είναι οι μόνοι που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, αλλά είναι οι μόνοι που δέχονται τέτοιο απάνθρωπο "σφυροκόπημα".

Αυτό έχει την εξήγησή του.
Είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και αυτό προκαλεί τον φόβο του συστήματος γι' αυτούς. Γι' αυτόν τον λόγο το σύστημα δεν τους αφήνει ούτε για μια στιγμή χαλαρούς.

Γι' αυτόν τον λόγο δοκιμάζει εναντίον τους όλες τις τακτικές και όλα τα "όπλα".

Τώρα φτάσαμε κοντά στην τελική φάση αυτής της μάχης. Όλος ο κόσμος περιμένει να δει το αποτέλεσμα της μεγάλης μάχης των Ελλήνων.

Αν χάσουν οι Έλληνες τη μάχη, το κόστος της ήττας θα το γευτούν όλοι οι λαοί.
Αν όμως νικήσουν οι Έλληνες την Νέα Τάξη, θα νικήσουν και οι λαοί μαζί τους.

Αν νικήσουν οι Έλληνες τη μεγάλη σημερινή μάχη, θα είναι η αρχή του τέλους της Νέας Τάξης.

Αν νικήσουν οι σημερινοί Έλληνες, θα αγοράσουν "πίστωση" στην παγκόσμια ιστορία για άλλα δύο χιλιάδες χρόνια ...τουλάχιστον.

=======================================
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Το κείμενο αυτό είναι το δώρο του συγγραφέα
για τους εξοργισμένους των Πλατειών.
…Ένας "μπούσουλας" για τους εξοργισμένους πολίτες.
Το μανιφέστο της Πλατείας
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

MacGyver © είπε...

Θέλεις να μάθεις τι αποτελέσματα έχει η αντίσταση του λαού;
Θέλεις να μάθεις πως μπορούμε να αποτρέψουμε την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας;
Θέλεις να μάθεις πως μπορούμε να απαλλαγούμε εδώ και τώρα από την νέα κατοχή;

Ελα μαζί μας στις 24/10/11 και ώρα 19:00
στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ανδρέας Παπανδρέου
(Τζ. Κέννεντυ & Γιαννιτσών) στο Περιστέρι
(ακολουθούν οδηγίες μετάβασης στο κλειστό Περιστερίου)

http://www.epam-hellas.gr/programma_drasewn/336/Ekdilosi.htm

balkan boys είπε...

Ποτε θα καταλαβεις Ελληνα οτι οταν κατεβαινεις καπου που καλει καποιος,η παρουσια σου εκει δινει δυναμη στο εκαστοτε καποιο ειτε το θες ειτε οχι; Αν καλεσω εγω σαν Πατριωτης και ερθεις θα δωσεις δυναμη σε εμενα.Αν καλεσει το συνδηκατο σε απεργια (καλη ωρα) και πας θα δωσεις δυναμη στο συνδηκατο και τους σκοπους του ΕΙΤΕ σου αρεσει ΕΙΤΕ οχι δεν πανα λες εσυ οτι κατεβηκες τα τα κοκκαλα των Ελληνων τα ιερα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Td1nOjqm3L4

fnous είπε...

Λες και είμαστε γίδια και δεν καταλαβαίνουμε ότι ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ εξυπηρετεί και αναπαράγει ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως λέω να αγιάσει το χέρι του ΠΑΜΕ και λίγες έριξε στους υπάλληλους του Σόρος. Αφού δεν το κάναμε εμείς τι καθόμαστε τώρα κιαι βρίζουμε το ΠΑΜΕ. Μαθήματα πρέπει να παίρνουμε από τους κκεδες, Εγω πάντως μαζί τους θα κατέβω την επόμενη φορά, Αφού οι άλλοι είναι κότες και τις τρώνε από τα άπλυτα

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις φίλε 2.07,το ΠΑΜΕ πάλεψε αντρίκια,καλά τους έκανε ,πόσο το φχαριστήθηκα που για πρώτη φορά δεν τα κατάφεραν οι ψευτοεπαναστάτες-πράκτορες

Έτσι μου ρχεται να κατέβω με το ΠΑΜΕ να τους τσακίσουμε,μόνο με οργάνωση γινεται αυτό,η 'ομάδα' έχει μεγάλη δύναμη

Ανώνυμος είπε...

8.37 ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ο Καζάκης είναι τρομερός,όλοι πρέπει να πάμε στο ΕΠΑΜ ,οργανωθείτε Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΜΕ επαιξε πολύ καλά το ρόλο του, ισχυρότατη περιφρούρηση της βουλής!! ας μου απαντησει κάποιος..την ανατροπη που επικαλείται θα την κανει με την πλατη γυρισμένη στη βουλη? οσοι ειμασταν εκει καταλάβαμε τι εγινε, την επόμενη φορα να ζητήσουν πλήρη εξοπλισμό απο τα ΜΑΤ. Συγχαρητηρια, οι μασκες επεσαν..

Ανώνυμος είπε...

ετσι είναι όπως τα λέτε ρε παιδιά !!

τόσο καιρό εκανε ΠΑΡΕΛΑΣΗ πέρα δώθε, πέρα δώθε !

Όταν όμως έφτασε ο κόμπος στο χτένι, όπως προχτές και τα είχαν χρειαστεί όλοι στο κυνοβούλιο..

Τότε αποφάσισε να παρατήσει τις ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ, και να προστατέψει αυτους απο οπου πληρώνετε τοσο καιρό . ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ.-

Την πορτούλα άλλωστε ,οπως ειχε πει και η κοντολεων, απο την προηγούμενη μέρα θα την άφηναν Α Ν Ο Ι Κ Τ Η.

ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΑΛΕΚΑ..!!!

Λοβοτομημένα ζωντόβολα συνεχίστε καλά το πάτε.!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΝΣΥΜΑ.-

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ να περιφρουρεί ουσιαστικά τον αστικό κοινοβουλευτισμό βάζοντας τα στήθια του (τα μέλη του ) μπροστά στη Βουλή για να την υπερασπισθεί στις επιθέσεις των «παρακρατικών» και των περίεργων «αγανακτισμένων» με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Το είχε ουσιαστικά προαναγγείλει με την απόφασή του να περικυκλώσει την Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο, αλλά και με την Αλέκα Παπαρήγα να τονίζει ότι θα επιτραπεί η είσοδος και η έξοδος στους βουλευτές.
...........................................

εξαρτατε πως τα βλεπει κανεις αν εχεις ΠΛΑΤΗ το κυνοβουλιο εχθρος ειναι οι ελληνες , αν εχεις πλάτη τους ΕΛΛΗΝΕΣ ....??

Πάντως στα παιδιά απο πάνω ..καλη προσπάθεια ..!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις δεν θα βαλουμε μυαλο ποτε...Εγω κατεβηκα την τεταρτη στο κεντρο και οταν ειδα ολον αυτον τον κοσμο ειπα απο μεσα μου σημερα ειναι η μεγαλη μερα...σημερα θα μπουμε μεσα και θα ριξουμε τα τομαρια...και αντι αυτων ξαφνικα ειδα να χτυπιομαστε μεταξυ μας..Δεν ξερω ποιος εχει δικιο και αδικο δεν με νοιαζει ποιο γαμημενο κομμα ειναι καλυτερο χειροτερο...για μια φορα θελω να σταματησουμε να τρογωμαστε..Εκατσα σαν τον μαλακα μεχρι τις 8 και κοιταζα τους λιγους που ειχαν μεινει στην ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ προσπαθοντας να καταλαβω που ειχε παει ολος αυτος ο κοσμος οργανωμενος η μη και δεν μπορουσα να το πιστεψω...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

όπως τα λες 1.13 ,
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ,
να τους τσακίσει τους παρακρατικούς ,όλα τα άλλα δεν είναι παρά μισαλλοδοξία και φανατισμός,είμασταν εκεί και είδαμε, όσο και να γαυγίζουν μερικοί δεν πείθουν