Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Της έκλεψαν τα 122.500 ευρώ που της βρίσκονταν πάνω της


Της έκλεψαν τα 122.500 ευρώ που της βρίσκονταν πάνω τηςΤώρα ποιο από τα δύο είναι είδηση; Ότι 60χρονη κουβαλούσε 122.000 ευρώ πάνω της ή ότι της στα έκλεψαν;


Η 60χρονη μόλις είχε κάνει ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας στη Βέροια το... πενιχρό ποσό των 122.500 ευρώ, τα οποία και η τράπεζα της τα έδωσε μέσα σε χαρτοσακούλα(!).


Σύμφωνα με την αστυνομία δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, (ω, τι έκπληξη) περίμεναν την γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, χθες το πρωί, την ώρα που προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα της εισόδου της οικοδομής, οι άγνωστοι την ακινητοποίησαν και της απέσπασαν μέσα από τα χέρια τη σακούλα με τα χρήματα μαζί με την τσάντα της, που περιείχε άλλα 200 ευρώ, και εξαφανίστηκαν.

Η ασφάλεια Βέροιας αναζητά τους δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι, όπως αποκαλύφθηκε, γνώριζαν ότι η 60χρονη είχε κάνει νωρίτερα ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας και μετέφερε τα χρήματα στο σπίτι της.
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ανεμομαζοματα --- διαλοσκορπισματα ....

Ανώνυμος είπε...

OI PLIROFORIES ERXONTAI 100% APO TRAPEZIKOUS YPALILOUS POU SYNERGAZONTAI ME EGLIMATIES YPARXEI MPARAZ DIARIKSEON SE SPITIA ATOMON POU EXOUN KANEI MEGALES ANALIPSEIS APO TRAPEZES

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 12.15

Ανώνυμος είπε...

inside job

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ? ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΧΗ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΑΛΛΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ για 500 ευρώ παίρνουμε συνοδεία προκειμένου να κάνουμε ανάληψη και αυτή πήγε ελεύθερη και ωραία να πάρει τόσο μεγάλο ποσό;

Θα έπρεπε να είναι υποψιασμένη ότι μπορεί κάποιοι να παρακολουθούν την κίνηση στα ταμεία και μάλιστα όταν αφορούν ηλικιωμένους ασυνόδευτους.

Εδώ υπάρχουν συνταξιούχοι που πληρώνουν νέους για να τους συνοδεύουν στην τράπεζα κατά την πληρωμή των συντάξεων.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα inside job γιατι αν πας στο ξεκαρφωτο δεν στα δινουν σου λενε πρεπει να μας ενημερωσεις τουλαχιστο 1-3 εργασιμες μερες πριν γιατι τα μικρα υποκαταστηματα δεν εχουν καθημεριναο ρευστο πανω απο 200 σα χιλιαρικα,επωμενως η αστυνομια ας ψαξει καποιον υπαλληλο εκ των εσω,αλλα υπαρχει πιθανοτητα να της την εκανε και πελατης που ακουγε την συζητηση.