Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ζω μια παραίσθηση


Πείτε μου σας παρακαλώ ότι απλά έπαθα εγκεφαλικό και δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται. Ενημερώθηκα ότι η lady Bilderberg αποφάσισε ότι τα σχολεία που έκαναν κατάληψη δεν θα κάνουν παρέλαση την 28η Οκτωβρίου.
Πιστέψτε με δεν μπορώ να εκφραστώ. Θυμός, οργή, αηδία.
Καλώ και παρακαλώ ως Ελληνίδα (μη πουλημένη), περήφανη (στο πείσμα τους ενάντια) όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που τα παιδιά έκαναν κατάληψη, να στείλουν τα παιδιά να κάνουν παρέλαση....
. Με το τζιν τους, με ένα απλό πουκαμισάκι, χωρίς πρόβα. Έτσι, για να τους φτύσει η νεολαία στα μούτρα. Για να τους αποδείξει ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ». Κι όσο κι αν θέλετε γελοίοι να ευχαριστήσετε τα αφεντικά σας, καταργώντας την Εθνική μας Περηφάνια, ΕΜΕΙΣ η νεολαία ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Κι όταν έρθει η ώρα των επισήμων, τα κεφάλια από την άλλη. ΟΛΟΙ.


Αναγνώστρια

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να στείλουν τα παιδιά και ΟΛΟΙ, αλλά ΟΛΟΙ εμείς μαζί τους στις παρελάσεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου...


A.V

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΡΙΝΥΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καριόλα τράβα να ψοφήσεις σε καμιά γωνία. Μπουρδέλο τσιράκι των εβραίων

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ.ΑΝΝΟΥΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ? ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ? ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ? ΤΙ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΡΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΖΥΓΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΟΛΟΙΙΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!!! ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΟΠΛΟ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΠ ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???????????? ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ. . . .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.ΗΑΝΝΑ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΗΑΝΝΑ.