Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Δείτε τι έγραφε το πανό της “Θύρα 13..”



ολυμπία

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

θα πρεπει ΟΛΟΙ οι οργανομενοι να συνενοηθουν εξω απο ομαδες και να βρεθουν σε μια δυναμικη πορεια προς την βουλη στην επομενη μεγαλη απεργεια

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αγανακτισμένοι, πιόνια του Σιωνισμού

Ανώνυμος είπε...

αν ξεκινησουν σε ολα τα γηπεδα να βριζουν εν χορω την μανα του πρωθυπουργου και ολων των βουλευτων του πασοκ τι θα κανουν θα διακοπτουν ολους τους αγωνες???

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:20 στο φετινό αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν σύνθημα κατά του Γιωργάκη.Ο αγώνας διακόπηκε μέχρι να σταματήσουν.Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι τα έβαλαν και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που τους φύλαγαν.Έπεσαν ψιλές καθώς έγινε και χρήση των γνωστών πλέον χημικών.Αυτά γιατί νομίζω οτι κανείς σας δε τα ξέρει αφού τα κανάλια τα κρύβουν επιμελώς.

Ανώνυμος είπε...

αυτη την στιγμη οι αστυνομικοι εξω απο το σταδιο σταματουν οπαδους του παο και ψαχνουν να βρουν το πανο με το πολιτικο περιεχομενο.αν δεν ειναι χουντα αυτο τοτε τι ειναι?Το σχεδιο εξεγερσης των ελληνων ειναι σε πληρη εφαρμογη.Θελουν να δημιουργησουν χαος και βια στην χωρα για να μας διαλυσουν και να μας κλεψουν τα παντα.Το προβλημα δεν ειναι το χρεος της ελλαδας αλλα ο ελληνισμος και οι ελληνες.ξυπνηστε ελληνες και μην πεφτετε στην παγιδα που στηνει ο διεθνεις σιωνισμος παρεα με τους συνεργατες τους εντος ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ όλα τα Βαζέλια και τους συγχαίρω για το πανό!!!
Η επανάσταση ενάντια στην Χούντα του χαζοΠροοδευτισμού ας ξεκινήσει μέσα από τις ομάδες! Ούτως ή άλλως όλα τα αθλητικά σωματεία ξεκίνησαν πριν από 80-100 χρόνια πρώτα ως λέσχες ιδεών.