Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ


EΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ!!!
Ένταση έξω από το ΟΑΚΑ για το πανό
Οι αστυνομικές δυνάμεις με... άνωθεν εντολή έκαναν έλεγχο στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ για να βρουν το πανό που υπήρξε στη θύρα των οργανωμένων με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους φίλους του Τριφυλλιού.

Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού και το οποίο υπήρξε ως αφορμή να διακοπή ο αγώνας από τον διαιτητή Μήτσιο ανέφερε: "Πολίτικοι λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων" στάθηκε αιτία ώστε με άνωθεν εντολή όπως έλεγαν μετά υπεύθυνοι της αστυνομίας να ξεκινήσει ένας έλεγχος στα αμάξια των φίλων του Παναθηναϊκού για να βρεθεί το πανό.



Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν.



Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική και λίγο έλειψε να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ με αφορμή μόνο και μόνο τη στάση της αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα στο τέλος της προχώρησαν και στη σύλληψη των φίλων του Τριφυλλιού που ήταν επιβάτες στο αμάξι χωρίς να τους πουν το γιατί.

Στη Γ.Α.Δ.Α. ο Τεντζέρης

Ο υπεύθυνος συνδέσμων του Παναθηναϊκού Τάσος Τεντζέρης ενημερώθηκε για το συμβάν και έχει κατευθυνθεί προς τη Γ.Α.Δ.Α. ώστε να δει τι ακριβώς έχει συμβεί. Για ποιο λόγο έχουν γίνει οι προσαγωγές των φίλων του Τριφυλλιού και φυσικά να βοηθήσει και αυτός όπως μπορεί την κατάσταση και να μην δοθεί συνέχεια.
ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Etsi molis pame emeis..
na afhsoume sthn akrh oti mas diairei..

Omades kommata.. kai otidhpote allo..

epembainoun.. kai kshlwnoun oti tous xala thn douleia !

Deite ta monoi sas kai skefteite kala pws
8a synexisete sto mellon !!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν πολεμήσουμε με την σημαία του Χριστού μην ελπίζετε σωτηρία για την Ελλάδα!!
Όσες συγκεντρώσεις και αν κάνουμε, οσοι νεκροί και αν πέσουν, αν δεν μετανοήσουμε για την απομάκρυνση μας από την ορθόδοξη πίστη σαν Έλληνες, δεν πρόκειται να δούμε φως στο τούνελ. Ο τριαδικός θεός, περιμένει από μας να διαδηλώσουμε με την δικιά του σημαία, και να’ στε σίγουροι, ότι ένα θαύμα θα δώσει ζωή πάλι στην Ελλάδα. Να μην απογοητευόμαστε, γιατι η Ελλάδα πέρασε ακόμα ποιο δύσκολα χρόνια απο το σήμερα και βγηκε πάλι νικητής. Αλλα να θυμάστε ότι ο Έλληνας και το 21’ αλλα και το 40’ ειχε ένα στόχο, να πολεμήσει Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ"
Πλάκα κάνεις;
Η χούντα των συνταγματαρχών ήταν όαση σε σχέση μ' αυτό που ζούμε τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ποια χουντα ρε παιδια ?δε παλιωσε λιγο αυτο το παραμυθι?τ

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια , πότε είχαμε Χούντα , τήν επταετεία ?? ή σήμερα ???????
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ !!

Ανώνυμος είπε...

kai anexthkate na tous sullaboun? sobara milame twra? Ta spate gia ton ka8e pousth me sobrako, gia ton ka8e lamogioproedro, kai sas phran tous an8rwpous autous xwris na kanete thn A8hna kalokairinh? To xraotos pou exei suneidhta olous tous maxairobgaltes eksw? exei faei poly psekasthri autos o laos telika.

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε 11:33 ..... ποιουνού Χριστού ρε φιλαράκι ?? έλεος δηλαδή πιά, εσύ περίμενε τον Μανώλη και την σημαία του να σε σώσει....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους φίλους του Παναθηναϊκού για το πανό εναντίον των αρχιπροδοτών.Πάμε όλοι μαζί αδέρφια!! Ένας Ολυμπιακός από Καλαμάτα.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο δεν θα επιτρεπετε και οι παρεα πανω απο τρια ατομα.θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ:ΠΟΥΤΑΝΑ,ΛΕΣΒΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πανό δε μπορώ να σηκώσω...αλλά αν σήκωνα θα έγραφε "Πουτάνας γιέ προδότη μασώνε αντίχριστε Παπανδρέου".Βρείτε την IP μου καριόληδες και ελάτε να με συλλάβετε.Τι σκατά χουντάρα είστε.