Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Δεν είναι αχυράνθρωπος, είναι αδίστακτος.



http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/ce93ceb9cf89cf81ceb3cebfcf82cea0ceb1cf80ceb1cebdceb4cf81ceb5cebfcf85.jpg?w=300&h=300Με την αποψινή του ομιλία, διέλυσε και τις τελευταίες αμφιβολίες (για όποιους είχαν ακόμα).
Ο άνθρωπος δεν είναι ούτε μαριονέτα, ούτε μειωμένου καταλογισμού. Είναι ένας αδίστακτος τύραννος, πιστό εργαλείο των τυράννων που λυμάινονται τον πλανήτη.
Δεν είναι τα ψέμματα που.....
ξεστόμισε για πολλοστή φορά σήμερα.
¨΄Αφησαν την χώρα ανοχύρωτη στην κρίση…!”
Την ίδια στιγμή που ο Καραμανλής πέρασε την παγκόσμια κρίση της Lehman με μικρές απώλειες, παρότι είχε απέναντι του το κράτος ΠΑΣΟΚ που αγωνιζόταν λυσσαλέα για την κατάλυση της χώρας.
Τα αρνητικά Road Shows του πρωθυπουργού στα διεθνή δίκτυα που έλεγε ότι η χώρα καταρρέει, ότι δεν θα σεβαστεί ως κυβέρνηση καμμία συμφωνία, την ώρα που διαπραγματευοντο τα κρατικά ομόλογα!
Τα συνδικάτα των κρατικοδίαιτων εγκληματιών που τον στηρίζουν ακόμα και σήμερα και παρέλυαν το κράτος σε καίριες στιγμές. Σήμερα χρησιμοποιούνται για να σπάνε τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις οργής.
Το παρακράτος των κουκουλοφόρων εμπρηστών, των ομοϊδεατών του ΓΑΠ που γονάτιζαν την Αθήνα σε κάθε ευκαιρία.
Τις Ισλαμοφασιστικές οργανώσεις που χρηματοδοτούντο όπως αποκάλυψαν τα Επίκαιρα από υπερατλαντικά κονδύλια με σκοπό να προκαλούν το χάος, όποτε η χώρα έβγαινε στις αγορές. (τα είχαμε αποκαλύψει από τότε, θυμηθείτε τα Κοράνια και τους Δεκέμβρηδες όπου μέχρι και η Παπαρήγα με τον Τσίπρα αποχώρησαν από τις συγκεντρώσεις μιλώντας για “Ταλιμπάν”).
Και όμως, η χώρα άντεξε. Με όλα τα λάθη του, ο Καραμανλής βάστηξε μέχρι τον τελικό εκβιασμό, αυτόν του Μπόμπολα, του ΓΑΠ, της Siemens, της Goldman και της Hoechtief: ¨Εκλογές τώρα, δεν ψηφίζουμε Παπούλια”. Μία οικονομία που ακόμα και τρεις μήνες μετά, υπερκάλυπτε εως και 5 φορές τις ανάγκες της από τις αγορές.
Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Το ελεεινό σχέδιο που τηρήθηκε μεθοδικά και θα είχε ολοκληρωθεί με την εκποίηση εάν δεν υπήρχε το “Όχι” του Σαμαρά.
Σήμερα αυτό το πολιτικό ον, αυτό το δημιούργημα απέδειξε πως ο ρόλος του είναι πολύ πιο επικίνδυνος από την απλή εκποίηση της Ελλάδας.
Το είχαμε δει άλλωστε στην σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου και την δημιουργία ενός κράτους τρομοκράτη στην καρδιά των Βαλκανίων: Το σύστημα Κλίντον – Γερμανοναζί του είχε δώσει τα εύσημα ως τον κύριο ρολίστα του έργου.
Σας είχαμε μεταφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg από το 2008 που παρομοίαζε τα CDS Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας ως μία πυριτιδαποθήκη που θα μπορούσε να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα. “Δεν έβλεπαν όμως την αιτία που θα έκανε αυτά τα επικίνδυνα εκρηκτικά να αναφλεγούν”.
Σήμερα βλέπουμε ότι τα Ελληνικά CDS παίζουν τον ρόλο του πυροκροτητή σε αυτό το φονικό εκρηκτικό μίγμα. Ακόμα και τα Γαλλικά CDS καλπάζουν.
Η ποιότητα ζωής των πολιτών καταστρέφεται, η ανασφάλεια εντείνεται, τα δημοκρατικά δικαιώματα ακυρώνονται, η κοινωνία μετατρέπεται σε ζούγκλα που “δικαίωμα” έχουν μόνο οι υπερεθνικές ελίτ και οι υπερεθνικοί δολοφόνοι. Όλοι πλέον μιλούν για την “Ελληνική ασθενεια” που μεταδίδεται στον πλανήτη. Τα σαρδόνια χαμόγελα του Σόρος της Κλίντον και της Ωλμπράιτ, των τυράννων της μισανθρωπίας.
Αυτό το συμπαθητικό γεροντάκι με τις γραφικές συνήθειες, δεν είναι αχυράνθρωπος. Είναι αδίστακτος.
Μα έχουμε αντιμετωπίσει και σοβαρότερους ως έθνος μέσα στις χιλιετίες της ύπαρξης μας.
Έχουμε τσακίσει χειρότερους τυράννους εμποδίζοντας την βαρβαρότητα να κυριεύσει τον πλανήτη. Ακόμα και σήμερα, ότι όμορφο υπάρχει στον ανθρώπινο πολιτισμό, είναι Ελληνικό. Από την Δημοκρατία μέχρι την τέχνη και την επιστήμη.
Τώρα ήλθε πάλι η στιγμή μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΚΑΡ ΠΟΥΣΤΙΑΣ. ΣΗΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!

Ανώνυμος είπε...

κακο ψοφο θαχεις πουτανας και πουστη γιε