Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Επεισοδιακή νύχτα στα Εξάρχεια - Επίθεση και σε γραφεία του ΚΚΕ


Επεισοδιακή νύχτα στα Εξάρχεια - Επίθεση και σε γραφεία του ΚΚΕΕπίθεση με βόμβες μολότοφ σε γραφεία του ΚΚΕ στα Πετράλωνα, καθώς και σε αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια, πραγματοποίησαν ομάδες νεαρών κουκουλοφόρων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ, έγινε στις 5.30 τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Αιγηιδών. 'Αγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ σε ημιυπόγειο χώρο που στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Η πυρκαγιά σβήστηκε έγκαιρα απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι δράστες αναζητούνται.


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ομάδα νεαρών πέταξε μια μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης στην οδό Μπουμπουλίνας, έξω απο το υπουργείο Πολιτισμού, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στη 1.47 στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Μάνης, άλλοι νεαροί έριξαν μολότοφ σε όχημα της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα να προκληθουν φθορές σε Ι.Χ. αυτοκινητο.

Τέλος, στις 2.25, κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Μαυρομιχάλη, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ή να προκληθούν ζημιές.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην πέφτετε στην παγίδα συνέλληνες,οι ίδιοι οιαναρχοκομμουνιστές τα έκαψαν για να κλαίγονται μετά και να μαζέψουν ψήφους