Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ντόρα: Δική μου πρωτοβουλία το Βουκουρέστι!- Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;


Ντόρα: Δική μου πρωτοβουλία το Βουκουρέστι!- Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Χθες το βράδυ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο EXTRA 3 και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Παπαγιάννη.



Μεταξύ των άλλων, που είπε η κ. Μπακογιάννη για τη σωτηρία της πατρίδας μίλησε και για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή. Σε μία αποστροφή του λόγου της η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι ήταν αυτή που προώθησε την πολιτική του βέτο στην υπόθεση των Σκοπίων στο Βουκουρέστι.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης την ρώτησε: «Μα αυτή δεν ήταν μία κεντρική πολιτική του Κώστα Καραμανλη;»

Και εκείνη απάντησε: «Ε, και του Κώστα Καραμανλή ήταν».

Το κακό είναι ότι την άκουγαν κάποιοι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού οι οποίοι σήμερα σχολίαζαν με οργή τα όσα η κυρία Μπακογιάννη ισχυρίστηκε για το Βουκουρέστι αλλά και για τις πρωτοβουλίες του κ. Καραμανλή σχετικά με την Κίνα και την Ρωσία.

Όπως όμως κάποιοι γνωρίζουν καλά, η κυρία Μπακογιάννη ποτέ δεν ήταν ένθερμος υποστηρικτής του βέτο αφού άλλωστε πρόεδρος των ΗΠΑ τότε ήταν ο κ. Μπους.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα...καλο !! ΑΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ..ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕ ?? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ?? ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΜΗΠΩΣ?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΟΥ.