Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (22-10-11)


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς πολιτική σχεδόν κομματική η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Δεν Πληρώνω.
Πάντως χωρίς να θέλουν έκαναν μεγάλο καλό στο ΚΚΕ. Η εικόνα της ισχυρής περιφρούρησης που με στρατιωτική πειθαρχία τσάκισε τους κουκουλοφόρους εντυπωσίασε. Το ΠΑΜΕ κέρδισε πολύ κόσμο που δεν είναι με το ΚΚΕ.
Επιπλέον χωρίς να θέλουν έβαλαν και σε πολύ κόσμο το δίλημμα.
Ή με το ΠΑΜΕ η με τους κουκουλοφόρους

Ανώνυμος είπε...

ο συγκεκριμένος με την σημαία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην αρχή βρίσκεται μέσα στο blog τους και στην συνέχεια εμφανίζεται με τους αντιεξουσιαστές,υπάρχει και βίντεο όπου από τους
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ διαχωρίζονται κουκουλοφόροι που σπάνε τα μάρμαρα στο πλάι στην Μ.Βρετανια,θα το βρείτε εύκολα

Κύριοι του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, δεν λέω ότι το ΠΑΜΕ είναι τέλειο, αλλά καλό θα ήτανε να περιφρουρείτε καλύτερα το blog σας, γιατί είστε μπάτε σκύλοι αλέστε και σας χρησιμοποιούν για να καλύπτονται οι γνωστοί

Ημουν εκεί και είδα με τα μάτια μου,φτάνει πια η φαγωμάρα ,μας ρίξανε το παρακράτος και τρωγόμαστε μεταξύ μας ,γι αυτό άλλωστε δεν επενέβησαν και τα ΜΑΤ, το σχέδιο ήταν άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ρε γελιοι του δεν πληρωνω...δλδ εσεις τυχαια κανατε τη μανουρα εκεινη την ωρα με το παμε? κ τυχαια εκει απο τη μερια σας εσκασαν μιτη κ οι κουκουλοφοροι (με ολα αυτα καμια σχεση το συριζα.......μα καμια)

κατσε ρε γελιε και πες μας οτι δεν φαραει τα διακριτικα με τα ........ψαρακια
αρα σιγουρα δεν ειανι δικο σας ουτε τουσ ξερατε ....σε νηπια μιλας ρε?

κατακαημενη ελλαδα με τα λαμογια μεσα κ τους υπαλληλους τους εξω απο τη βουλη!!!!

τι μας περιμενει αδελφια....με αυτους που μπλεξαμε...

Ανώνυμος είπε...

Οι δρασεις του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 2 χρονια τωρα, ειναι πολυ περισσοτερες και πολυ πιο "ανυπακουες" απεναντι στην μνημονιακη κυβερνηση των μεγαλοεργολαβων απο τα πιο πολλα κομματα κοινοβουλευτικα και εξωκοινοβουλευτικα. Γιαυτο το κυνηγα το κρατος και οι μεγαλοεργολαβοι με δεκαδες μηνυσεις . Ας σταματησει το κκε να παιζει το ηλιθιο παιχνιδι του να ριχνει νερο στο μυλο των μεγαλοεργολαβων και του κρατους , στοχοποιωντας το κινημα με τελειως βλακωδη επιχειρηματολογια που δεν μπορει να πεισει κανεναν αλλο παρα μονο αυτους που πιστευουν οτι ο γαϊδαρος πεταει επειδη το εγραψε ο Ριζοσπαστης. Οσο για τους δηθεν αυτοπτες ή ειναι πολιτικα μυωπες ή ειναι αισχροι συκοφαντες . Δειυε πληρη ντοκουμενταρισμενα στοιχεια στο www.oxidiodia.gr Ενα μεγαλο μπραβο για το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τον αγωνα που κανει απο τα διοδια, την υγεια , τα ΜΜΜ, την ΔΕΗ, εφοριες , παραλιες κλπ. Απλα το "κομμα" το χτυπα επειδη ειναι εξω απο το "μαντρι".