Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Έτοιμος να καταλύσει πλήρως το Σύνταγμα είναι ο Παπανδρέου


Πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση σε Καρατζαφέρη, Κουβέλη και Ντόρα αναμένεται να καταθέσει από βδομάδα ο Παπανδρέου αμέσως μετά τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και ήδη τα πρώτα τηλεφωνήματα έχουν πέσει προς τη συμμαχία των… προθύμων. Το πρόβλημα είναι ποιος θα αναλάβει την πρωθυπουργία σε μια τέτοια κυβέρνηση και ποια...
διάρκεια θα έχει. Φυσικά, κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει πως οποιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας κυβέρνησης (συναινετική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής), είναι κατ’ ουσίαν αντισυνταγματική, αφού σαφέστατα ορίζεται από το Σύνταγμα της χώρας πως εάν μία κυβέρνηση δεν μπορεί (για οποιοδήποτε λόγο) να ανταποκριθεί, τότε παραιτείται και προκηρύσσει εκλογές. Οποιοδήποτε άλλο εγχείρημα κατατάσσεται σε ουσιαστικό πραξικόπημα, σε κατάλυση του υπάρχοντος Συντάγματος και επισύρει σοβαρότατες ποινές. Μπορεί, βέβαια, ο Γιώργος Παπανδρέου να σκέφτεται να καταπατήσει για μία ακόμη φορά το Σύνταγμα της χώρας μέσα από μία συναινετική κυβέρνηση (προετοιμάζοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του), αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι συμμετάσχουν σε αυτή την χωρίς προηγούμενο καταπάτηση του Συντάγματος, πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα από την Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό. Γιατί, για τέτοιες εξόφθαλμες καταστρατηγήσεις του Συντάγματος της χώρας, το ίδιο το Σύνταγμα προβλέπει και παραδίδει την ευθύνη για την υπεράσπισή του στους πολίτες. Ως εκ τούτου, η παραβατική και εκτός Συντάγματος συμπεριφορά του Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να μην είναι η είδηση της ημέρας (αφού το έχει διαπράξει στο σύνολο σχεδόν της πρωθυπουργικής του θητείας), αλλά η συναίνεση στην κατάλυση του κράτους εκ μέρους κάποιων πολιτικών σχηματισμών (ανύπαρκτων στην πραγματικότητα) θα εκκινήσει πρωτοφανείς διαδικασίες από την πλευρά των πολιτών. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι αποφασίσουν να συναινέσουν με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Κωνσταντίνος
Πηγη 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Σύνταγμα έχει ήδη καταλυθεί. Επομένως μπορούν να συμβούν τα πάντα. Οι δικτάτορες δεν πηγαίνουν σε εκλογές. Όσο για τον πατριωτισμό των Ελλήνων στον οποίο επαφίεται η προστασία του Σ, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Μια ντροπή,ένα αίσχος,μια οδυνηρή κατάσταση,ένας ξεπεσμός,η απόλυτη απαξίωση.Και δεν ντρέπονται,δεν κοκκινίζουν,δεν πτοούνται,δεν τους νοιάζει,αδιαφορούν.Να σωθεί λένε η χώρα από την οικονομική καταστροφή,αλλά το όχημα πάει ολοταχώς προς εκεί με τις επιλογές τους.Μας έκλεψαν τα όνειρα,το γέλιο,την αισιοδοξία,καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια της χώρας και ακόμη υπάρχουν,επιβάλλουν,διατείνονται,εφαρμόζουν,θέλουν,εξουσιάζουν!

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.

Ανώνυμος είπε...

Οφείλει ο κόσμος να ξεσηκωθεί σε όλες τις πόλεις και να απαιτήσει από τους Δημάρχους να στείλουν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαλύσει την παρούσα Βουλή και να σχηματίσει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, Εθνικής Ενότητας ή όπως αλλιώς θέλει να το πει, αποτελούμενη από Πολιτικούς Επιστήμονες, Οικονομολόγους, Ανώτατους Αξιωματούχους του Στρατού, επιχειρηματίες, Συνταγματολόγους, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους όλων των πολιτικών και κοινωνικών σχηματισμών που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό από πολίτες, προκειμένου η νέα αυτή Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα αδηφάγα τρωκτικά του ΔΝΤ και της Τρόϊκα.
Οι Δήμαρχοι και όλοι οι τοπικοί Άρχοντες υποτίθεται ότι εκφράζουν τα συμφέροντα των κατοίκων των πόλεων τους. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ και να πάρουν ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ στα Δημοτικά Συμβούλια να σταλεί το παραπάνω ψήφισμα για να φύγει από το τιμόνι της χώρας μας μια ανίκανη και επικίνδυνη ηγεσία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε μια χώρα που καταλύεται κατάφορα η Δημοκρατία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να διασφαλίσει την αποκατάσταση της. Και αν δε το θέλει ο ίδιος, θα τον υποχρεώσουμε εμείς.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Προωθήστε το παντού σε κάθε πόλη, σε κάθε blog, μέσω του facebook ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπορείτε. Τα συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις τα χειρίζονται μια χαρά. Ρίχνουν μια ομάδα παρακρατικών και διαλύουν τις συγκεντρώσεις μέσα σε λίγη ώρα.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.
Όπως αυτοί αποφασίζουν σε μια νύχτα να καταστρέψουν τη χώρα μας , να την φτάσουν στα έσχατα όρια εξαθλίωσης και να την ξεπουλήσουν, έτσι κι εμείς θα τους κοινοποιήσουμε ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ του Ελληνικού λαού να φύγουν. Και θα το κάνουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ μέσω των άμεσων αντιπροσώπων μας που είναι οι τοπικοί μας άρχοντες και τα Δημοτικά Συμβούλια. Αν το διαδώσουμε παντού και το υλοποιήσουμε τότε μιλάμε για ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.
Όλοι οι Δήμοι μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας να στείλουν κοινό ψήφισμα στον Ανώτατο Πολιτειακό Άρχοντα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζοντας την απαίτηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, να διαλύσει την παρούσα Κυβέρνηση και να δημιουργήσει μια καινούρια ΑΦΘΑΡΤΗ Κυβέρνηση κάνοντας έκκληση σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Για άλλη μια φορά η πατρίδα μας θα αποτελέσει ιστορικό παράδειγμα. Θα γράψουμε ιστορία εμείς οι "τεμπέληδες", οι "καλοπερασάκηδες" τα "κακά παιδιά" της Ευρώπης. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, άλλη λύση. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε παρέα, σε κάθε πόλη, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ πρέπει να διαδοθεί αυτό το μήνυμα επανάστασης του λαού μας. Πρέπει να πάψουμε να σκύβουμε το κεφάλι στον οποιονδήποτε. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι! Ακόμα και τώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο σηκώστε ψηλά το κεφάλι, ΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ και πάρτε απόφαση να αλλάξουμε όλοι μαζί τη ζωή μας. Είναι στο χέρι μας. Όλοι έχουμε γνωριμίες μέσα από τις δουλειές μας, τις κοινωνικές επαφές μας, τους συλλόγους, τα σωματεία εργαζομένων, τα τοπικά ή Δημοτικά Συμβούλια. Ας οργανώσουμε την ισχυρότερη μορφή αντίστασης που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας. Μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά μέσω των social media να επικοινωνήσουμε με εκατοντάδες ανθρώπους. Ας το κάνουμε. Ας αποφασίσουμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τους τοπικούς μας άρχοντες να εκφράσουν τη βούληση μας για να σταλεί σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Δήμους της χώρας ένα τέτοιο ψήφισμα. Ας το πράξουν αυτοί που τους έχουμε ψηφίσει για να μας προσφέρουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν. Αυτή η πορεία είναι μονόδρομος. Δεν δεχόμαστε άλλο ούτε υπεκφυγές, ούτε υποσχέσεις, ούτε ευχές.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ.
Αν δε μπορέσουμε να κάνουμε ούτε αυτό, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για μας και την πατρίδα μας.
Αν όμως το πετύχουμε θα κάνουμε τα παιδιά μας υπερήφανα για τους γονείς τους.
Γιώργος Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι παράγει αυτή η χώρα έστω και κουτσουρεμένα αφού είναι κοινό μυστικό υπάρχει φοροδιαφυγή,πάει στο εξωτερικό!Δεν μένει τίποτα μέσα,άποστεώνουν την Ελλάδα για να σώσουν το τραπεζικό σύστημα των Γάλλων και των Γερμανών καθώς και τους εγχώριους Έλληνες τραπεζίτες.Και ο λαός,αυτός ο λαός σιγά σιγά λιώνει,στη πείνα,στην ανέχεια,τον εξευτελισμό για χάρη ελαχίστων πρέπει να υπάρξει γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού!

Ανώνυμος είπε...

προς αδερφο 9.17 σωστος.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥ ΗΡΩΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥ
ΜΠΛΟΚΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕ 100% ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

θα πεθανουμε σκελετωμενοι ο ηρωας Γιαννης καραγεωργιου μας παρακαλουσε δεκαετιες τωρα
να βρουμε τον εαυτο μας και να αντιδρασουμε ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΑΛΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟς
ΓΙΑ ΚΙΝΑ
ΓΙΑ ΤΖΕΦΡΥ
ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ
ΓΙΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Η ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ
ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

τωρα ειναι αργα τα ηξερα εδω και οχτω χρονια για αυτο δεν εκανα παιδια,προσπαθησα να ξυπνησω κοσμο δεν δεχοταν κανεις να ακουσει
ολοι εμεισ που γνωριζαμε και γνωριζουμε λυπομαστε παρα πολυ που οτι ειπαμε εγινε κατα γραμμα πιο καλα χιλιες φορες να μην γινοταν τιποτα απο αυτα και να μας ελεγαν βλακες και τρελους
δεν σας λεω την συνεχεια του τι θα γινει για να μην οδηγηθουν καποιοι σε αυτοκτονιες

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κάψιμο εγγεφαλου το internet

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ; ΤΟ ΗΔΗ ΑΠΕΜΠΩΛΗΜΕΝΟ;ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ,,ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ;ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ 561 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΟΥΚΑ ΝΩΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ; Ο ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΜΙΣΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΩΑΜΕΘ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ILLUMINATOI ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΩΝ ΣΩΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!ΕΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ "ΔΙΝΟΥΝ" ΣΤΕΓΝΑ ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΥΣ.....Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΓΕΙΤΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΣΧΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ...ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΝΤΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

10.52 ΣΥνέλθε κούνα λίγο την γκαβέσα σου και σταμάτα να πληρώνεις τον τσαρλατάσνο Λιακόποπυλο που τα κονομάει μια χαρά,και για πες μου εγώ που δεν πιστεύω σε ποιόν να προσευχηθώ ;Στον Φούφουτο; Αεί σιχτίρ βλήτο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ .........
Η ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝ ΟΨΗ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλο να καταλυσει ρε παιδια ?Εχει αφησει τιποτα ορθιο αυτος ο "ανθρωπος"??Ειμαστε μια χωρα υπο κατοχη !!

Πρίαπος είπε...

Προς ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν, ο όρος "οικουμενική" κυβέρνηση που χρησιμοποιούν είναι λάθος, καθώς τέτοια προκύπτει μόνο μετά απο εκλογές.
Αυτό που εννοούν και είναι νομότυπο είναι ανασχηματισμός της κυβέρνησης με τοποθέτηση υπουργών και απο άλλους πολιτικούς χώρους ωστε να στηρίζεται η κυβέρνηση απο σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα. Φυσικά ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να αλλάξει γιατί παραίτησή του σημαίνει αυτόματα εκλογές. Μάλλον εκεί είναι και το πρόβλημα του Σαμαρά

Πρίαπος