Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Το τελευταίο τσιγάρο του ζεν πρεμιέ Mutassim Gaddafi (vid)


Το τελευταίο τσιγάρο του ζεν πρεμιέ Mutassim Gaddafi (vid)Ο Mutassim Gaddafi ήταν ο bon viveur της οικογένειας του πρώην -πλέον- Λίβυου ηγέτη. Ο προκλητικός και πολυτελής τρόπος ζωής του απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης. Την Πέμπτη (20/10) κάπνισε το τελευταίο του τσιγάρο λίγο πριν τον πυροβολήσουν στο λαιμό.



Ήταν ο 5ος γιος του Muammar Gaddafi και ο πιο καλομαθημένος. Πριν από λίγους μήνες αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν στη βίλα των γιων του Muammar και η χλιδή του οικήματος κάνει ακόμα και εφοπλιστές να ζηλεύουν. Μπορεί να ήταν Μουσουλμάνος αλλά η κάβα της βίλας περιείχε πανάκριβα ποτά μεταξύ αυτών και αρκετά μπουκάλια Johnnie Walker Blue Label.
Καναπέδες με υπογραφή Fendi, τηλεοράσεις 65 ιντσών και πισίνες έδειχναν πως ο 34χρονος Mutassim ήθελε να περνάει καλά στη ζωή του γεγονός που το επιβεβαιώνουν και οι ομολογουμένως καλλονές κοπέλες του.
Μια απο αυτές, η Talitha van Zon μοντέλο στο επάγγελμα, σε παλιότερη συνέντευξή της αποκάλυψε πως μέσα σε ένα μήνα ο Mutassim είχε ξοδέψει 1,3 εκατομμύρια λίρες για να ικανοποιήσει και την πιο ακριβή του επιθυμία.
Πολλά τα πάρτι που έκανε κατά καιρούς. Πλήρωνε αδρά καλλιτέχνες όπως Beyoncé, Mariah Carey, Jon Bon Jovi, Lindsay Lohan και Jay-Z για να διασκεδάσουν εκείνον και την παρέα του.
Τελευταία του επιθυμία λίγο πριν τον σκοτώσουν ήταν να κάνει το τελευταίο του τσιγάρο, όπως και έγινε.

πηγη
Mutassim Gadaffi pictured moments before execution by funked00