Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο ίδιος "στρατός" που πήγε να ρίξει Καραμανλή...βρίσκεται στην Ρώμη για πτώση Μπερλουσκόνι


 Αναρχικοί βρίσκονταν στην Ελλάδα παίρνοντας μαθήματα στο αντάρτικο πόλης!Η Ρώμη έζησε το “Σάββατο της τρέλας” τα χειρότερα επεισόδια των τελευταίων χρόνων και οι ζημιές που προκλήθηκαν ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.Κουκουλοφόροι μπήκαν στην πορεία των Ιταλών Αγανακτισμένων και έκαναν την “αιώνια πόλη” αγνώριστη. Έκαψαν αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες, επιτέθηκαν σε τράπεζες και εκκλησίες, κατέστρεψαν πεζοδρόμιο. Περισσότερα από 130 άτομα....
τραυματίστηκαν. “Πήραμε μάστερ στην Ελλάδα” λέει ανώνυμα στην εφημερίδα La Repubblica 30χρονος αναρχικός που συμμετείχε στα επεισόδια του Σαββάτου.

Στη συνέχεια εξηγεί πως κάθε μήνα, επί ένα χρόνο, αναρχικοί βρίσκονταν στην Ελλάδα παίρνοντας μαθήματα από τους Αθηναίους συντρόφους τους “ότι το αντάρτικο πόλης είναι μία τέχνη στην οποία νικά η οργάνωση”.
Ο αναρχικός από την Απουλία ανήκει σε αυτούς που το Σάββατο κατέστρεψαν τη Ρώμη και τώρα χαμογελά ικανοποιημένος. Ανήκει στο “μαύρο μπλοκ», έχει διδακτορικό, μία επισφαλή εργασία και όλη την οργή του κόσμου, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα.
“Αυτός είναι πόλεμος και αυτή είναι μόνο η αρχή”, υποστηρίζει ο 30χρονος και αναφέρει πως ότι έγινε στη Ρώμη οφείλεται στο γεγονός ότι οι αναρχικοί είχαν σχέδιο, ήταν οργανωμένοι.
“Όλοι γνώριζαν τι θέλαμε να κάνουμε. Και γνώριζαν πως ξέρουμε να το κάνουμε. Γιατί προετοιμαζόμασταν για ένα χρόνο”, λέει ο ίδιος.
“Πριν ένα χρόνο είχαμε μόνο μεγάλη επιθυμία να τα συνθλίψουμε όλα. Τώρα γνωρίζουμε πως να το κάνουμε. Στη Ρώμη νικήσαμε γιατί είχαμε σχέδιο, είχαμε οργάνωση” υποστηρίζει.
Ισχυρές δυνάμεις καραμπινιέρων ξεκίνησαν από τα ξημερώματα της Δευτέρας μαζική επιχείρηση κατά του αναρχικού χώρου με έρευνες και ελέγχους από το Τρεντίνο ώς τη Λομβαρδία και το Λάτιο μέχρι τη Σικελία.

πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχουμε τα καθάρματα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ και προστατεύουν τους δοσίλογους.

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτείστε να φέρουμε τον Μεσσία μας να σας σώσει! (Πρωτόκολλο 3ο)

ΣΑΛΟΜ!