Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Το ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ την πορεία για τον απλό ΚΟΣΜΟ!


Καταρχήν έχουμε πει να ξεσηκωθούμε με ελληνικές σημαίες και οχι κομματικές και το ΠΑΜΕ το χαβά τους.

Αγαπητοί αναγνώστες. τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει ο παρακάτω σύνδεσμος.
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_4794.html

θέλω να προσθέσω δε, πως εγώ με το φίλο μου και κανα 4-5 άτομα περάσαμε χωρις να μας πει κανενας τιποτα. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Η Παπαρήγα ειχε πει(την προηγούμενη ημέρα) πως το ΠΑΜΕ θα περιφρουρήσει την βουλή και οχι θα την αποκλείσει.

Προφανώς οι ΠΑΜΙΤΕΣ της περιφρούρησης πηραν......
χαμπάρι πως πίσω απο το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έρχονταν τα μπαστάρδια με τις κουκουλες γι αυτο δεν τους άφηνε να περάσει. μεχρι εκεινη την ωρα περναγε οποιος ήθελε χωρις κανεναν έλεγχο χωρις τπτ. αυτα ειναι μαλακιες.
Αυτά συνέβησαν τουλάχιστον στην πλευρά του Mεγαλη Βρετανία οπου ήμουνα.

Δεν εκαναν τους νταβατζίδες και δεν μονοπώλησαν
Μην ξεχνάμε οπως έχει αναφέρει και ο καζάκης πως θελουν να μας διχάσουν και να έχουμε εμφύλιο πάλι.

Η περιφρούριση του ΠΑΜΕ, προσωπική αποψη παντα, έκανε την καλύτερη δουλειά. προσπάθησε αντρίκια 3-4 φορες σωμα με σώμα να τους αποθίσουν. αλλα βλέπεις οι μπαχαλάκιδες ειχαν μολότοφ. έγιναν 4 ντου από το ΠΑΜΕ στους μπαχαλάκιδες και 3 από τους μπαχαλάκιδες που έτρεχαν σαν τις κότες. μετα έβγαλαν τις μολότοφ.

Μπροστά μου πιάσανε 2 μπαχαλάκιδες, η περιφρουριση του ΠΑΜΕ. ο ενας εκλαιγε  και έλεγε οτι δεν εκανε τπτ ενω τον είδα και εγώ που έλεγε σε εναν της φρουρας του ΠΑΜΕ θα σου γαμηθω τη μανα μπαθταρδε (ναι ηταν ψευδός) και μετα έλεγε κλαίγοντας ρε παιδιά δεν εκανα τιποτα λαθοθ κάνατε. Τον έψαξαν δεν ειχε ταυτότητα τίποτα. ετσι τον πηγαν και τον άφησαν παραπέρα. έχω βιντεο γι αυτο ελπιζω σημερα να τα ανεβάσω.

Οι περιφρούσιση του ΠΑΜΕ κοπάναγαν, οποιον έβλεπαν με κουκουλα και κρυμμένο προσωπο. και όλως τυχαίος ήταν μπαχαλάκιδες που ειχα δει και εγώ. Αρα δεν έχουν μίσος για κάποιον, μόνο για τους μπαχαλάκιδες.

Στους μπαχαλάκιδες ήταν Έλληνες, ξένοι, απο ηλικίες 15-40. Ο ένας ήταν ενας μηχανόβιος που εχω ξαναδεί πολλες φορες στο κέντρο με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ γύρω στα 40.

ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ προσπάθησε να μονοπωλήσει στην πλατεία ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ.οχι απο τον κόσμο. δλδ εγώ τι ήμουν; Του ΠΑΜΕ ήμουνα και ήμουνα στην πλατεία;

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"θέλω να προσθέσω δε, πως εγώ με το φίλο μου και κανα 4-5 άτομα περάσαμε χωρις να μας πει κανενας τιποτα".

Ρε, μήπως σας πέρασαν για μπάτσους οι Παμίτες?
:)

Ανώνυμος είπε...

σωστό το άρθρο,ευτυχώς που ήταν το ΠΑΜΕ και είδα για πρώτη φορά τους προβοκάτορες κουκουλοφόρους, επαναστάτες της κακιάς ώρας να τρέχουν σαν τις κότες.Μέχρι τώρα έκαναν τσαμπουκά, οι θρασύδειλοι, στον κόσμο που ήταν ανοργάνωτος.
Τέτοιες στιγμές βλέπει κανείς την δύναμη της ομάδας .συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΑΜΕ και σε οποιονδήποτε προστατεύει το δικαίωμα του αγωνίζεσθαι κόντρα σε παρακράτος ,πράκτορες και αλητοαναρχικούς

fnous fnous είπε...

. Για να υποτάξουν τον λαό στο ΔΝΤ και να τον αναγκάσουν να δεχθεί τα απάνθρωπα αναγκαστικά μέτρα, παίζουν παιχνίδια δήθεν ιδεολογικής σύγκρουσης, για να τον αποπροσανατολίσουν.

Για να μην βλέπει ο κόσμος ότι εκτός από την πατρίδα του χάνει και τη σύνταξή του, παίζουν "παιχνίδια" προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού.

"Παιχνίδια", τα οποία ξεκινούν από βίαιες λεκτικές ακρότητες μεταξύ τους, μέχρι του σημείου να αφήνουν να υπονοηθεί ότι δεν θα περάσει πολύς χρόνος, που μπορεί να χαθεί ο έλεγχος.

Υπάρχει δηλαδή μια κλιμάκωση στην κατάσταση ανάλογα με τις αντιδράσεις του λαού.
Ξεκινάνε με καταγγελίες περί βολεμάτων ημετέρων, προκειμένου να συσπειρώσουν τα "πρόβατα" στα κομματικά "μαντριά" και όταν βλέπουν ότι δεν αποδίδει το "θέατρο", καταφεύγουν στις ευθείες απειλές για εμφύλια σύρραξη.

Στην πραγματικότητα απειλούν τον κόσμο με εμφυλιοπολεμική σύγκρουση, αν δεν υποταχθεί.

Απειλούν τους απείθαρχους "επαναστάτες" να τους φέρουν σε σύγκρουση με τους πειθήνιους "νοικοκυραίους".

Απειλούν με σύγκρουση τους οπαδούς της "Τάξεως και της Ηθικής" με τους οπαδούς της "Αναρχίας και της Ανηθικότητας".

Μεγάλη "παράσταση" του παρελθόντος, που γνώρισε επιτυχία στα "Δεκεμβριανά".


--------------------------------------------
ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και Πάγκαλος.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα .

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με το ΠΑΜΕ γιατι δεν εχουμε και τιποτα κοινο αλλοστε!!! Δουλευω στο Mall απο τοτε που ανοιξε και θυμαμαι στις αρχες τα παιδια του ΠΑΜΕ ηταν καθημερινα εδω να ενημερωνουν τους εργαζομενους και οποτε ειχαν διαθεση κλειναν και το Μall να μην μπει ο κοσμος. Που ειναι τα δυο τελευταια χρονια; Γιατι εξαφανιστηκαν; Μηπως τα εκαναν πλακακια με την διοικηση του Μall???!!!!! Δεν θα επρεπε σε τετοιους καιρους να ειναι κοντα στον εργαζομενο;;;;; Λεω εγω τωρα!!! Μπραβο στα παλικαρι κανανε καλη δουλεια εχθες!!! Μεχρι και το μεσημεριανο τους θυσιασαν βρε αχαριστοι!!!! Ενω ολες τις φορες φευγουν στις 2 εχθες εφυγαν στις 6!!!!

fnous fnous είπε...

Απέναντι από αυτούς στέκονται τα φασιστικά άκρα.

Τα άκρα, τα οποία δήθεν συγκρούονται, για να αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα μεγάλα κόμματα των δωσίλογων.

Τα μικρομάγαζα των φασιστών.

Το ΛΑΟΣ, του αγράμματου και ταπεινού Καρατζαφέρη, το ελέγχει απόλυτα ο "γαλαζοαίματος" Μητσοτάκης, ο οποίος είναι μέλος επίσης της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Το ΚΚΕ, της αγράμματης και ταπεινής Αλέκας, το ελέγχει απόλυτα αυτός, ο οποίος του επιτρέπει να λειτουργεί νόμιμα, χρηματοδοτώντας το από τα δημόσια ταμεία.

Υπό την εποπτεία του Μητσοτάκη το ελέγχουν όλα τα "γαλαζοαίματα" μέλη της Λέσχης, τα οποία μας κυβερνούν μέσω του δικομματισμού.

Όλοι οι επιφανείς γόνοι και κληρονόμοι του ελληνικού κράτους. Όλοι οι Παπανδρέου, οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες ή οι Σαμαράδες, που το εκβιάζουν με την εξουσία τους, εφόσον μπορούν να του πάρουν τη "μπουκιά" από το στόμα.

Μέλος της Λέσχης είναι και ο Σόρος, ο οποίος φημολογείται ότι είναι μέγας ευεργέτης του ΚΚΕ.


-------------------------------------------
ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και Πάγκαλος.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα .

Μιχάλης είπε...

Είναι ψέματα αυτά που λες και το ξέρεις.
Εγώ προσωπικά μαζί με συνάδελφό μου χτες προσπάθησα να περάσω και μου το αρνήθηκαν επιτακτικά και με λογική αστυνομίας!!
Κράτος εν κράτει δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τοσο καιρο λεγαμε να καει το μπουρδελο...η βουλη.... και ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝΣΑΝ την βουλη και θα αφηναν την πορτα ανοικτη για να περασουν οι βουλευτες μεσα ???


ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ?????

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????

ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ????

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ σας ποτιζουν ρε παιδια ...???

πως μπερδεύετε τα πραγματα ετσι , απο την προηγουμενη εβδομαδα στην επομενη ??

τι σας ποτιζουν και ΞΕΧΝΑΤΕ Τι εκαναν και ποιο ειναι το ζητουμενο ... και πως καταφερνουν να πετυχουν αυτο που θελουν μπροστα στα ματια σας ??

fnous fnous είπε...

ΠΑΜΕ… πέρα ..δώθε , πέρα δώθε ΠΑΡΕΛΑΣΗ.. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ..πέρα δώθε ..ΠΑΣΑΡΕΛΑ.!!!!


Περίμενε .. περίμενε …. πέρα δώθε …… ΠΑΡΕΛΑΣΗ- ΠΑΣΑΡΕΛΑ.

Έκατσε …… τοίχος - τοίχος ….ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ..περάστε ψηφίστε τελειώσατε……..

---------------------
fnous

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΩΡΟΣ? ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΑΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ GOOGLE EARTH, ΔΕΝ ΛΕΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΓΕ ΚΑΤΩ ΧΘΕΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ANTI NTΠ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ. ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑ΄ΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΚΥΡΙΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΜΗΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ-ΜΑΣ ΚΛΠ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΒΙΣΤΙΑ ΒΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "300ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑ.ΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!


Ας είναι καλά οι ηγεσίες των κομμάτων που κάνουν τα πάντα στο βωμό της ψήφου.

Αυτή την φορά θέλησε το ΚΚΕ να μονοπωλήσει τον τίτλο του «αγωνιστή» για να βάλει κανένα πρόβατο παραπάνω μέσα στο μαντρί.

Τα επεισόδια δεν έγιναν μεταξύ των αναρχικών και του ΠΑΜΕ αλλά μεταξύ του ΠΑΜΕ και ΟΛΩΝΝΝΝΝ των άλλων που ήταν στην πλατεία και ήθελαν να πάνε μπροστά στη Βουλή.

Δεν αφήναν ούτε τα ταξί ούτε την ΓΕΣΕΕ ούτε τα ΠΟΕ- ΟΤΑ ούτε το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και όπως είναι λογικό έγιναν επεισόδια από τους αναρχικούς γιατί ήταν οι μονοί που μπορούσαν να χρησιμοποιούσουν βία ενάντια σε κομματόσκυλα...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ τώρα πλέον εκτός από μπλε και πράσινους μπάτσους αποκτήσαμε και κόκκινους!

Ντροπή στο ΠΑΜΕ που ξεστόμισε το σύνθημα "εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά".

Δεν μπορεί να δρας σαν τσιφλικάς του συντάγματος και να λες αυτό το σύνθημα.
Δεν μπορεί να υποκρίνεσαι ότι διαμαρτύρεσαι για ότι συμβαίνει μέσα στην βουλή την στιγμή που συμμετέχεις σε αυτήν.
Δεν μπορεί να λες ότι ήρθες να διαμαρτυρηθείς όταν είσαι με την πλάτη στην βουλή.
Δεν μπορεί να μιλάς για κουκουλοφόρους όταν ξαφνικά εσύ είσαι που εμφανίζεσαι με μια στρατιά κρανοφόρων – ροπαλοφόρων και όχι οι "προβοκάτορες".
Δεν μπορεί να είσαι από την μία στο κομματικό μαντρί σου και από την άλλη να διακηρύσσεις ότι κάποιος άλλος μπορεί χωρίς αφεντικά...

Και έστω ότι έτσι είναι τα πράγματα, ποιος είναι η πρωτοπορία εδώ, ο εργάτης που μπορεί, ή ο ΚΝΙΤΗΣ που ΔΕΝ μπορεί;

Ντροπή και στην υπόλοιπη "αριστερά" που ανάμεσα στο να κάνει τον νταβατζή του Συντάγματος και στο να συγκρουστεί, προτίμησε να κάτσει σε μια γωνία παριστάνοντας τον "σοφό" παρατηρητή, τον παρατηρητή που πάντα εκτιμά ότι πότε δεν είναι ο λαός έτοιμος για σύγκρουση και ότι πότε δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Τον παρατηρητή που και από την άλλη πλευρά τσιμπολογά και από το ούτως ή άλλος σάπιο κουφάρι του ΚΚΕ.

Εσείς τελικά ρε παιδιά θέλατε σύγκρουση ή όχι;

Αν θέλατε προς τι το κράξιμο προς το αναρχικό μπλοκ; Επειδή έκανε (ή τουλάχιστον προσπάθησε να κάνει) αυτό που είσαστε ανίκανοι να κάνετε οι ίδιοι;
Αν πάλι θέλατε να "διαφυλάξετε τον ειρηνικό χαρακτήρα της πορείας" γιατί δεν το κάνατε, όπως προσπάθησε να κάνει το ΠΑΜΕ;
Η μήπως το ζήτημα εδώ είναι να δακτυλοδείχνουμε πότε τους αναρχικούς, πότε το ΚΚΕ, για να μαζεύουμε ψηφαλάκια;
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο "μη-έτοιμος" λαός, οι "αγανακτισμένοι", ο κόσμος που ήταν χύμα μέσα στο σύνταγμα χωρίς ιδιαίτερα πανό, αυτός ο κόσμος που είτε κατά το Κατασταλτικό Κόμμα Ελλάδος είτε κατά την "αριστερά" χρειάζονται καθοδηγητές και πρωτοπορίες, σε μεγάλο βαθμό τάχθηκε υπέρ της σύγκρουσης. Έτσι απλά. Χωρίς υπεκφυγές."

Ανώνυμος είπε...

να ευχαριστήσουμε το ΠΑΜΕ που μας πηραν στο κυνηγοι σαν ταγματασφαλιτες με ροπαλα και κρανοι χωρις να εχουμε κανει τιποτα.ενας απλος αγανακτισμενος απο το κατω μερος της πλατειας

ΑΠΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ANTI-NEATAKSI.BLOGSPOT
ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο PSY2012. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ
ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ!!!ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΩΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ!!!ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ...
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΙΑ Η ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ...!!!ΑΝΤΙ-ΝΕΑKSI.BLOSPOT ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ OI MAΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG. ΤΕΛΕΛΕΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω αποχωρω κι αλλοι καμια 500αρια φιλοι μου αν ειναι να παρεις τελικα το bonus σου και να τσακιστεις απο δω.Αϊ σιχτιρ με τις προπαγανδες.

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο φανατισμένοι και ανεγκέφαλοι είναι μερικοί,αν δεν ήταν το ΠΑΜΕ θα είχε καεί το σύμπαν και για ακόμα μια φορά ο κόσμος θα έφευγε τρέχοντας σπίτι του και θα χάλαγε η μεγαλύτερη κινητοποίηση της μεταπολίτευσης.Ή μήπως μερικοί νομίζουν ότι θα τους καλωσόριζαν τα ματ μέσα στην βουλή;Απλά οι μπάτσοι έμεναν απαθείς γιατί η εντολή πρεσβειών και cia ήταν να στείλουν τους και καλά αναρχικούς

Όμως τα βρήκαν σκούρα

ΜΠΡΑΒΟ στους παμίτες που βοήθησαν να μείνει ο κόσμος στην Αθήνα και συγχαρητήρια στα παιδιά που πραγματικά έδωσαν μάχη με το αναρχο-παρακράτος

Ανώνυμος είπε...

Se ligo tha mas peis oti to kke komounistiko komma pou exei protasi eksousias tin egkathidrisi kommunismou... Volemeno astiko komataki dimartirias (pseftikis) nerokouvalitis tou dikommatismou... Apo pou ki ws pou dexetai komounistiko komma na simmetexi se afto ton koinovouleftiko astiko kapitalismo... Na apoxwrisei ap ti vouli an exei psigma eilikrinias sto logo tou...simpaiktis me tin koukoula k ta mat st0 idio paixnidi diatirisis twn idiwn anthrwpwn stin ejousia... Nerokouvalitis!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ?
(ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥΝ) ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=c514VVO_z6I