Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Τρεπεκλής και οι φωτογραφίες που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.



Το φωτορεπορτάζ της Τίνας Μπιρμπίλη (στενή φίλη του Νίκου Παπανδρέου και τ. υπουργού) με τον Γιώργο Τρεπεκλή, (στενό φίλο του πρωθυπουργού και της οικογενείας) το έβγαλε στην δημοσιότητα το Markos.tv και η Realnews.
Η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος­ έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα, φέτος το καλοκαίρι είχε ανάγκη από λίγες μέρες ξεκού­ρασης μερικές από τις οποίες πέρασε στο εξο­χικό της στον Κάλαμο, όπου ο ....
φακός της “RealLife” την απαθανάτισε μαζί με το Γιώργο Τρεπεκλή, τον εξάχρονο γιο της Γιώργο και τη μητέρα της σε χαλαρές βόλτες τους.
Εμείς θα το εμπλουτίσουμε με κάποιες άλλες φωτογραφίες που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Μην τις δείτε εάν δεν αντέχετε εικόνες θανάτου: 
Ο Κώστας Τσαλικίδης λίγο μετά τον θάνατο του. Οι φωτογραφίες δόθηκαν πρόσφατα στην δημοσιότητα.
Κυριακή, τέσσερις το απόγευμα. Η Τίνα, ιδιαίτερα ευδιάθετη και ντυμένη με κοντό σορτσάκι, μακό μπλούζα, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα και φορώντας γυαλιά, εμφανίζεται σε γνωστή καφετέρια του Καλάμου, κάθεται σε ένα τραπέζι, παραγγέλνει και περιμένει να έρθει η παρέα της. Μισή ώρα αργότερα, μπροστά από την καφετέρια σταματά το πολυτελές, σκουρό­χρωμο τζιπ του Γιώργου Τρεπεκλή, από το οποίο αποβιβάστηκαν η μη­τέρα της, η τραγουδίστρια Σούλα Μπιρμπίλη και ο γιος της, για να απολαύσουν όλοι μαζί το απόγευμα δίπλα στη θάλασσα.
Η χαρά της ζωής και η πίκρα του θανάτου. Η σύγκρουση συναισθημάτων από φωτογραφίες που βγήκαν και φωτογραφίες που θάφτηκαν.
Ένα σκοινί μπορεί να δένει ένα υπερπολυτελές σκάφος ή έναν δολοφονημένο ήρωα.
Η ζωή παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια. Ένας νεκρός μπορεί να ζήσει αιώνια με το μειδίαμα στα χείλη, ένας ζωντανός να φυτοζωεί σε μία επίπλαστη ευτυχία πίσω από ένα αμήχανο, τρανταχτό γέλιο.
Πολλοί πιθανόν να μην γνωρίζετε τον κύριο Τρεπεκλή. Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας δώσει απαντήσεις, όπως π.χ. εδώ: http://politis-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_14.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καλα να τα λετε..αλλα να βαζετε την φωτογραφια του πεθανου ειναι χοντρο. Βγαλτε το αρθρο! Σεβασμο στον πεθαμενο ....

cummulus είπε...

Τί νόημα ἔχει ἡ φωτό τοῦ νεκροῦ; Διαμαρτύρομαι!Εἶναι σάν νά λέτε πώς ἡ Μπιρμπίλη καί τό παιδάκι της ζοῦν γιατί συχωρέθηκε ὁ Τσαλικίδης. Προτείνω ἔντονα νά κατεβάσετε τήν ἀνάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

teleios asxeto imarton malakia peksate proi proi?