Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ισραήλ: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν το Καστελόριζο



Το Ισραήλ και η Ελλάδα επικαλέστηκαν το αμοιβαίο σύμφωνο άμυνας που υπέγραψαν, κρυφά, πριν από 12 ημέρες, υπό το πρίσμα των τουρκικών μετακινήσεων στη θάλασσα και τον αέρα στην Ανατολική Μεσογείο.

Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι  ....αυτό αποφασίστηκε μετά από μακρά τηλεφωνική συνομιλία τη νύχτα της Τετάρτης στις 14 Σεπτεμβρίου μεταξύ των πρωθυπουργών Ισραήλ και Ελλάδας, Βενιαμίν Νετανιάχου και Γιώργου Παπανδρέου. Το ζήτημα παραπέμφθηκε στο υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ  στις οκτώ η ώρα που κλήθηκε σε συνεδρία λόγω της τουρκικής απειλής κατά των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου.


Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε τα στοιχεία τα οποία έχουν συλλεχθεί  μέχρι σήμερα από τις τουρκικές κινήσεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο θάλασσα.
Ιδιαίτερα στις πτήσεις αεροσκαφών παρατηρήθηκε αύξηση κατά τις τελευταίες 48 ώρες πάνω από το ελληνικό νησί του Καστελόριζου, στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, μόλις δύο χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές. Οι εν λόγω πτήσεις έγιναν συνοδεία από τουρκικά μαχητικά.
Η Αθήνα φοβάται μια τουρκική επίθεση στο νησί, ο πληθυσμός του οποίου είναι λιγότεροι από 1.000 κατοίκους και πιθανόν να προβεί σε προσπάθεια καταστροφής ή κατάληψης.
Το Ισραήλ  υποπτεύεται ότι οι τουρκικές επιθέσεις στο ελληνικό νησί θα δώσουν το σήμα της τουρκικής στρατιωτικής επίθεσης εναντίον των πλατφορμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που βρίσκονται στην περιοχή της Μεσογείου μεταξύ του Ισραήλ και της Κύπρου.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι οι Τούρκοι είναι ικανοί να κάνουν αιφνιδιαστικές επιθέσεις και σε άλλα ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές.
Η Άγκυρα θα ενεργήσει με το πρόσχημα ότι το Ισραήλ και η Κύπρος δεν έχουν δικαίωμα να ξεχωρίζουν και να αξιοποιούν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο στις ζώνες της Ανατολικής Μεσογείου- μια περιοχή με πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου, γνωστή ως ‘οικόπεδο 12’ – μπλοκ 12- χωρίς την συγκατάθεση της κατεχόμενης Κύπρου.
Η Τουρκία στηρίζει τη καταγγελία της ότι το Ισραήλ αποστερεί από τους φυσικούς πόρους το Λίβανο. Οι συνομιλίες μεταξύ του Λιβάνου και της Κύπρου για την επίλυση αυτού του ζητήματος δεν προχώρησαν. Η Βηρυτός αρνείται κάθε συζήτηση με το Ισραήλ.
Ούτε η Αθήνα, ούτε η Ιερουσαλήμ έχουν ανακοινώσει με ποιο τρόπο θα επικαλεστούν το νέο σύμφωνο άμυνας.




Πηγή: Debkafiles-Israel

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to exoun kanei idei...apla emeis koimomaste k den kanoume tpt

Ανώνυμος είπε...

kai apo pou to 3ereis auto file 2:39?

MetalDefianceProductions είπε...

το ...κρατος αδιαφορει και για την Σαμοθρακη και οταν μπουν οι Τουρκοι,θα ειναι πολυ αργα.Γιατι σε καποια σημεια του νησιου δεν υπαρχει Ελληνικο δικτυο κινητης τηλεφωνιας αλλα turkcell??

Ανώνυμος είπε...

to oti kovoun voltes giro ap to kastelorizo k mesa se ellhnika xorika idata den sou leei tpt??...an den einai ayto aitia polemou tote ti einai...an eimastan sovarh xwra twra tha tous eixan faei ta psaria...pali perimenoume ap tritous na mas swsoun ton kolo pfff

Ανώνυμος είπε...

γραψτε Ελληνικα ρεεεεεεεεεεεεεε !!!
Και γραψ' τε ο,τι θελετε!
Αλλα Ελληνινικα!

Ανώνυμος είπε...

υπηρετησα εκει καστελοριζο τελη του 90 ειχαμε ενα τυπο που γυριζε συνεχεια γυρο απο το καστελοριζο και λεγανε εκει οτι ειναι πρακτορας του ισραηλ απο τοτε πεζονται πολλα

Ανώνυμος είπε...

Να είναι πάνω στους Τούρκους η κατάρα όλων των Ελληνίδων!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά.Αξιολογήσατε τον χρόνο που αφιερώνουν τα κωλοκάναλα για το θέμα αυτό?
Ούτε αναφορά δεν κάνουν.
δηλώσεις,φάτσες,χειραψίες σε καθημερινή παρέλαση,χωρίς ουσία,χωρίς αλήθεια,χωρίς όραμα.
Χορτάσαμε τις σκατόφατσες τους και αηδιάσαμε ταυτόχρονα.
Είναι η ώρα για κάτι αληθινό,γνήσιο και αδόλευτο,ειλικρινές,όλα αυτά που μας λένε και δεν εννοούν.
Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά ο κίνδυνος της επερχόμενης σκλαβιάς απειλεί τον πλανήτη.
Και έχουμε χρέος να δείξουμε τον δρόμο .
Και το μπορούμε.
Αυτοί βρήκαν τρόπο να καταπατούν τα δικαιώμτα μας.
Εμείς δεν μπορούμε να βρούμε τρόπο να τους αναποδογυρίσουμε,να δούμε επιτέλους τον τρόμο στα δικά τους μάτια?

Ανώνυμος είπε...

μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια γατα αγκυρας που, νιαουριζε και δεν την ενοχλουσε κανεις, οταν κοιταζοταν στον καθρεφτη νομιζε οτι ηταν λιονταρι...... ειχε για γειτονες λιγους μπουφους και μερικες αλεπουδες...!!!!ετσι λοιπον ενοχλησαν τους μπουφους οι οποιοι σφυριζαν αδιαφορα....οταν ομως ενοχλησαν τις αλεπουδες ....αυτες.....τραβηξαν το τριχωμα της γατουλας(που νομιζε οτι ηταν λιοντας)και η γατουλα....αν και βρεγμενη συνεχισε τους λεονταρισμους.......τα υπολοιπα ζωακια της ειπαν....κατσε καλα....ειδες τις αλεπουδες πως σου την εκαναν

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟΤΕ;ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΛΑΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;ΓΙΑΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΜΙΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΠΑΛΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ γιατί είχε κάνει την δήλωση ένταξης μας στο μνημόνιο της Τροικας απο το ακριτικό Καστελλόριζο?? Τυχαίο?? Δεν νομίζω. Δυο είναι τα τινα.Ή θα γίνει θερμό επεισόδιο εκεί ή ακόμα χειρότερα θα το παραχωρήσουμε στους τους Τούρκους.

Eleftheros Ellinas είπε...

http://eleftheros-ellinas.blogspot.com/2011/09/blog-post_8913.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΘΟΔΕΥΤΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ΄ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΡΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ΄ ΑΛΛΑ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

βρο μο τουρκρι ολι η τουρκια θα διαμελιστι

Ανώνυμος είπε...

4.52 akrivos opos to egrapses etsi tha ginei polemos mazime ptoxeysh ths xoras kai opoios glytosei o theosna valei to xeri toy

Ανώνυμος είπε...

ενα πατριωτη πρωθυπουργο οχι αλλους δωσιλογους πουλημενα τομαρια ολοι στο εκτελεστικο αποσπασμα

Ανώνυμος είπε...

Το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα που δημιουργεί και χρηματοδοτεί πολέμους...θα κάνει ΤΣΑΦ εάν κάποιος παντελονάτος ασχοληθεί με τη σημερινή είδηση:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=383198&cid=4

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒAΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ "ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιδού το Καστελόριζο ιδού και το πήδημα...

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα παιδιά είναι ότι(χάριτι Θεού)η τουρκία έγινε ο πλέον αστάθμητος παράγοντας για τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και είναι η χώρα που θα τους χαλάσει τα πλάνα και θα ανατρέψει όλα όσα σχεδιάζανε πληρώνοντας πρώτη αυτή το τίμημα με την απόλυτη εξαφάνιση της απο προσώπου γής.
Όλα θα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια του Θεού Ο Οποίος έχει τον δικό Του τρόπο του και
"διασκεδάζει βουλάς εθνών, αθετεί δε λογισμούς λαών και αθετεί βουλάς αρχόντων. Η δε βουλή του Κυρίου εις τον αιώνα μένει".
Θα γίνει εκαθάριση του πλανήτη απο τα ανθρώπινα σαπρόφυτα με τον Γ΄Παγκόσμιο πόλεμο που πλησιάζει γοργά, αλλά και με τεράστια φυσική καταστροφή όπως μας προλέγει η Αποκάλυψη.
Και αμέσως μετά άρχεται η σύντομη λάμψη της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας στην οποία θα ζήσουμε σχεδόν όλοι οι σημερινοί Έλληνες .
Υπομονή και προσευχή αδέλφια μου και όλα αυτά θα γίνουν πολύ σύντομα.