Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ 26 /9/2011...



Από το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ανακοινώνεται ότι κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2011 και στο πλαίσιο της διακλαδικής άσκησης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 2011" θα διεξαχθεί άσκηση επιστράτευσης!!! - εκπαίδευσης εφέδρων ...εξ εφεδρείας Αξιωματικών και Οπλιτών με ημερομηνία κατάταξης την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 (26-09-11) και απόλυσης την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 (30-09-11).
Η πρόσκληση των εφέδρων θα γίνει με Φύλλα Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, από τις Μονάδες της ΠΑ και τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

 Tο περίεργο είναι ο σύμφωνα με το ΓΕΣ η άσκηση ΄΄ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΄΄ ειναι επί χάρτου και όχι μετα στρατευμάτων !

Αν το συνδιάσουμε και με τις βολές της ΠΑ με πραγματικά πυρά στο ΄΄τούρκικο ΄΄αεροδρόμιο της θεσσαλίας  (πεδίο βολής ) την ίδια χρονική περίοδο ...
Έπεσε αντάρα ή φυσάει κόντρα .


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/26-2011.html#ixzz1YM8dwK2c

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ "ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

PERI MAJESTIC

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν λεω οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα στο αιγαιο αλλα μην τα γραφετε και τα περιγραφετε και ετσι. θα παθει κανεις εμφραγμα στο τελος. η αληθεια ειναι οτι στην σελιδα της πολεμικης αεροποριας η ασκηση αυτη εχει αναρτηθει απο τον ιουνιο που μας περασε. δεν ειναι λοιπον κατι το ξαφνικο αλλα κατι το οργανωμενο απο πριν. ασφαλως συμπεφτει με την εναρξη των επιχειρησεων στο αιγαιο και αυτο καθαρα για επικοινωνιακους λογους. οχι δηλαδη οτι το κανει αυτο η αεροπορια επειδη βλεπει κινηση των τουρκων. το ειχε στο προγραμμα να το κανει.