Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«ΟΙ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!


Είναι μια μικρή ομάδα από ακριβοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους. Αμείβονται πλουσιοπάροχα, απολαμβάνουν τιμές και κατέχουν εξουσία, με μία και μόνο εντολή: να οδηγήσουν το σκάφος της Πατρίδας με ασφάλεια, και το Λαό στην ευημερία. Αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που ονομάζονται βουλευτές και υπουργοί, διαπιστώνουμε εμείς ο Λαός, οι
εντολοδόχοι και εργοδότες τους, ότι απέτυχαν οικτρά στις υποχρεώσεις τους απέναντί μας. Αντί για ασφάλεια οδηγούν την Πατρίδα μας σε απανωτούς εξευτελισμούς, σε συρρίκνωση και υποτέλεια. Και τώρα, βάζουν σε δημοπρασία τη γη μας, την εθνική περιουσία και τον πλούτο της Πατρίδας μας, τις τηλεπικοινωνίες και την ενέργεια, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία μας.
Αντί για ευημερία, οδηγούν το Λαό καθημερινά στην ανεργία, τη φτώχεια και τη μιζέρια. Ανοιξαν τις πύλες της Πατρίδας μας και αποδέχτηκαν την εισβολή λαθρομεταναστών, όχι επειδή προσπάθησαν και δεν μπόρεσαν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά επειδή είναι της ιδεολογίας τους και των πιστεύω τους να βάζουν το συμφέρον των εισβολέων πάνω από το δικό μας....»»»


Επέτρεψαν στους δοσίλογους βιομηχάνους να παρακάμπτουν το εθνικό συμφέρον και να μεταφέρουν τις βιομηχανίες τους έξω από την πατρίδα μας, να εμπορεύονται τρόφιμα από ξένες χώρες και να αφήνουν στα αζήτητα την Ελληνική γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. Διέλυσαν τις ελληνικές βιοτεχνίες και το λιανεμπόριο επιτρέποντας ή και ευλογώντας τη μαζική εγκατάσταση ξένων εμπορικών κολοσσών. Αντί για δουλειές, έδωσαν ανεργία, αντί για ευημερία, φτώχεια.

Αυτοί που επεδίωξαν να διοικήσουν μια χώρα ελεύθερη, έριξαν την Πατρίδα στα νύχια των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Ολοι αυτοί οι πολύφερνοι γόνοι των παλιών πολιτικών οικογενειών, και οι τυχάρπαστοι που προσκολλήθηκαν δίπλα τους, με τις περγαμηνές και τις φανφάρες, δεν μπόρεσαν να διοικήσουν το Ελληνικό κράτος και ούτε έχουν ιδέα πώς να το κάνουν, αλλά έχουν ανάγκη να παίρνουν οδηγίες από ξένους οίκους και διεθνείς οργανισμούς για το πώς θα κυβερνήσουν το ίδιο τους το σπίτι.

Αυτοί λοιπόν οι αποτυχημένοι, η πλέον προνομιούχος ελίτ των δημοσίων υπαλλήλων, έχει άποψη για το ποιος εργαζόμενος είναι παραγωγικός και ποιος όχι, ποιού πρέπει να κουτσουρευτεί ο μισθός, ποιος θα βρεθεί αύριο το πρωί στο δρόμο, ποιος θα ζήσει και ποιος θα εξευτελιστεί. Κι αν αυτοί, οι αποδεδειγμένα αποτυχημένοι έχουν άποψη, άποψη έχει κι ο Λαός που τους πληρώνει. Αυτοί, οι πολιτικάντηδες, οι βουλευτές και οι υπουργοί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι οι πιο αντιπαραγωγικοί, οι πιο άχρηστοι κρατικοί λειτουργοί. Κι αν από κάπου πρέπει ν' αρχίσουν οι απολύσεις για να καθαρίσει ο δημόσιος τομέας, πρέπει ν' αρχίσουν απ' αυτούς. Αυτούς τους κομματικούς εγκάθετους πρέπει να απολύσουν πριν από οποιονδήποτε άλλον οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, γιατί αυτοί τους εκμαύλισαν, αυτοί τους έμαθαν στα προνόμια και την τεμπελιά, και τώρα μονομερώς τα περικόπτουν.
Οι επαγγελματίες πολιτικοί, απέτυχαν οικτρά. Δεν είναι σε θέση να προσφέρουν στην Πατρίδα και το Λαό τίποτε απ' όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν και με βάση τα οποία εκλέχτηκαν. Υπέκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Δεν δικαιούνται λοιπόν να ομιλούν εξ ονόματός του. Αποφασίζουν και διατάσσουν, χωρίς την άδεια και τη συναίνεση του κυρίαρχου Λαού, άρα δεν είναι δημοκράτες, και δεν νομιμοποιούνται να κυβερνούν εν ονόματι του Λαού.
Απέτυχαν. Η βασιλεία τους τελείωσε. Δεν τους χρειαζόμαστε και δεν τους θέλουμε. Οι μπουνταλάδες των Χάρβαρντ που δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών σανό, που δεν τολμούν να μας κοιτάξουν στα μάτια, που δεν μπορούν ούτε δυο κουβέντες κατανοητές να αρθρώσουν, αυτοί που έφεραν τη χώρα στην καταστροφή και το λαό στην εξαθλίωση, δεν κάνουν για κυβερνήτες της Ελλάδος.

Απολύστε τους! Πάρτε τους τις οφσόρ καταθέσεις, τα σκάφη και τις βίλες, και κάντε τα κτήμα του Λαού. Αυτοί δανείστηκαν, αυτοί χρωστούν στους τοκογλύφους. Όχι εμείς. Ωρα να φύγουν οι ανεπάγγελτοι κομματικοί υπάλληλοι. Οι ψευδοσωτήρες τελείωσαν. Ωρα να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ?ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

100% σωστός.
Επειδή οι σύγχρονες δημοκρατίες,τα κομμουνιστικά κράτη που την δημοκρατία του λαού υποτίθεται ότι εφάρμοσαν,δικτατορίες,θεοκρατούμενα κράτη ,όλα ανεξαιρέτως την πλαστή ταυτότητα του υπηρέτη του λαού χρησιμοποίησαν,θησαυρίζοντας οι ηγέτες και πτωχεύοντας η και λιμοκτονώντας (βλέπε Αφρική,Ασία....)οι λαοί ,αυτή τη φορά θα πρέπει να αναγεννηθεί η δημοκρατία εδώ όπου αρχικά εγεννήθη,με αδιάβλητους κανόνες που θα ισχύουν για τους πολιτικούς τα ίδια που θα ισχύουν για τους πολίτες,χωρίς κληρονομικά δικαιώματα,χωρίς ασυλίες,χωρίς επανεκλογές,με δημοσιευμένα τα περιουσιακά τους στοιχεία,χωρίς κριτήριο την τυχαία δημοσιότητα (ηθοποιοί,μοντέλες,αθλήτριες....),με άμεση έγκριση από το λαό για κρίσιμα θέματα και όλα αυτά που μπορούν να θεσπιστούν από ανθρώπους που διέπονται από πραγματικό δημοκρατικό πνεύμα.
Μένει μόνο ο σχεδιασμός του κεντρικού άξονα γύρω από τον οποίο θα μπορούσαν να συμβιβαστούν και να συνυπάρξουν αντίθετα συμφέροντα,με εμφανή την ανάγκη περαιτέρω συμβιβασμού των εχόντων.
Προτεραιότητα στην μη ελεγχόμενη ενημέρωση που σήμερα εφαρμόζεται με πρόσχημα ότι οι λαοί είναι κατωτέρας διανοητικής ικανότητας και αδυνατούν να κατανοήσουν όσα πραγματικά συμβαίνουν στον πλανήτη και τους ναρκώνουν ηθελημένα πίσω από προπετάσματα καπνού ώστε να είναι απασχολημένοι τρώγοντας κουτόχορτο.
Τέλος πρέπει κάπως να συνασπιστούμε προτού μας προλάβουν ,με προτάσεις και σχέδιο δράσης

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΡΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΟΛΙΓΑ ''SPACESHIPS'' ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ είπε...


Ο ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ(ΤΩΝ 32 ΩΡΩΝ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ, ΣΤΟΝ ΕΛ - ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΝΕΑ ΠΟΛΛΑ ''ΥΠΝΟΙ'' ΤΟΥ MATRIX......ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ.!..Η ''ΥΠΝΟΜΗΧΑΝΗ'' ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ!!!.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ...


QUIZ: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗ'Ι'ΝΟ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ......ΟΧΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ είπε...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η κρίση και οι ένοχοι

Αναρτήθηκε από στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αυγούστου 22, 2011

Έρχονται δύσκολες ημέρες μας λένε οι αναλυτές σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς…

Την ίδια δε στιγμή που μειώνουν τις συντάξεις πείνας ανθρώπων που πλήρωναν τα ασφαλιστικά τους ταμεία για 30 και 40 χρόνια, δίνουν δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες για να τις διευκολύνουν(…), ενώ χαρίζουν χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων στους γνωστούς μεγαλοαπατεώνες που λυμαίνονται την δημόσια ζωή της χώρας. Έχουν δε το θράσος και μιλούν για διαφάνεια, εντιμότητα και περιστολή της σπατάλης, την ίδια στιγμή που με τους νόμους, που οι ίδιοι έφτιαξαν μένουν ατιμώρητοι πολιτικοί, που αποδεδειγμένα έκλεψαν και δεν το έκρυψαν, διάγοντας πολυτελή βίο και έχοντας στην κατοχή τους πολυτελείς κατοικίες, τις οποίες ασφαλώς δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσουν με την βουλευτική ή υπουργική τους αποζημίωση.

Οι δύσκολες, λοιπόν, ημέρες που έρχονται δεν ήλθαν από το πουθενά, είναι αποτέλεσμα και έργο αυτών οι οποίοι μας παριστάνουν τους σωτήρες και βεβαίως ένα μέρος του λαού υποτεταγμένο στην μοίρα του πιστεύει τα μεγάλα τους ψέματα ή παριστάνει πως τα πιστεύει και θα δεχθεί είναι βέβαιον παθητικά την κατάσταση. Όμως, είναι επίσης βέβαιον ότι ένα άλλο τμήμα του λαού θα αντιδράσει δυναμικά και την αντίδρασή του αυτή θα προσπαθήσει το σύστημα με κάθε τρόπο να την ποδηγετήσει.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει χρέος σε αυτούς τους δύσ*******υς καιρούς που έρχονται να βρεθεί στην πρωτοπορεία του αγώνα ενάντια στην δικτατορία των διεφθαρμένων, που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή της κατάσταση. Έχει χρέος, επίσης, να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ στον Λαό για το ποιοι είναι οι κλέφτες και οι λωποδύτες. Ποιοι είναι οι ένοχοι και να αναδείξει την πραγματικότητα και το γεγονός ότι οι τράπεζες, ΜΜΕ και πολιτικό κατεστημένο όχι απλά έχουν μεταξύ τους δεσμούς αίματος, αλλά αποτελούν ένα ενιαίο κέντρο εξουσίας, το οποίο είναι φανερό πλέον ότι λειτουργεί ενάντια στο Ελληνικό Έθνος!

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΠΕ ΓΙΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ!!!!...Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛ - ΛΗΝΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9.35 ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΝΕΟ??? ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ, (ΤΟ ΕΝΝΟΩ) ΤΟ ΑΥΤΙ. ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΓΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ρε σύ εξωκοσμικέ γιατί δεν μας τα κάνεις λιανά?
Δεύτερον με ποιούς είσαι?
Τρίτον δεν φοβόμαστε τον θάνατο,την σκλαβιά φοβόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Το περίφημο πρόγραμμα "Γαλάζια Ακτίνα" (ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ ΒLUE BEAM) EN ΜΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είπε...

Υπνάνθρωποι ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ MATRIX , οπως είπα και χθες...

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΡΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΟΛΙΓΑ ''SPACESHIPS'' ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ KAI O MA/LA/KAS O BOSKOS ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΝΑ ΤΟ 'ΠΕΙ είπε...


Ο ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ(ΤΩΝ 32 ΩΡΩΝ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ, ΣΤΟΝ ΕΛ - ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΝΕΑ ΠΟΛΛΑ ''ΥΠΝΟΙ'' ΤΟΥ MATRIX......ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ.!..Η ''ΥΠΝΟΜΗΧΑΝΗ'' ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ'' ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ!!!.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ...
ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT...

QUIZ: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗ'Ι'ΝΟ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ......ΟΧΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΦΕΛΙΜΟΓΕΝΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ''ΤΡΕΛΛΑ'' ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ''ΧΡΟΝΟΥ'' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΩΣ ΤΟ 1980!!!

26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΩΡΑ!!!

''ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛ - ΛΗΝΕΣ''!!!

.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....
.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....


...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

EΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος) «ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ».

(Ανδρομέδιοι Διαστημικοί Έλληνες & Κυβερνητικοί Δικαστές - Τροχιάς πλανήτου Κρόνου)

Ανώνυμος είπε...

11.46 Παρότι μελετάμε το προσφάτως ανακαλυφθέν από ημάς blog Ελλην και χάος,δεν φτάσαμε στο επιθυμητό σημείο δυνατότητος αποκρυπτογράφησης αυτών των μηνυμάτων.
Είναι που είναι συγκλονιστικά,είναι που είναι λίγος ο χρόνος μας,ως σκληρά εργαζόμενα άτομα αλλά πάντοτε πνευματικοί αναζητητές της αλήθειας που γνωρίζαμε αλλά δεν ανταποκρίνονταν σςτην λογική μας,έρχεσαι τώρα και ρίχνεις καινούργιο σταυρόλεξο.
Anyway,πάνω κάτω το καταλάβαμε.Δεν έχουμε καιρό,στον ύπνο πάντως προλάβαμε ,δεν θα μας πιάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Για το δαφνι επειγοντος.