Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μέγαρο Μαξίμου: Διορία μέχρι την Τετάρτη σε όλους τους υπουργούς



Οι "ήπιες παρεμβάσεις" τελείωσαν...
Τώρα θα αρχίσουν τα σκληρά μέτρα!!!


“Μέχρι την Τετάρτη να έχετε ολοκληρώσει όλες τις δράσεις σας.”
Είναι το μήνυμα που στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου σε όλα τα Υπουργεία.
Ο λόγος;
Από εκεί και πέρα αρχίζει η ....
συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο Δημοσιονομικής Σταθερότητας, δηλαδή για το σκληρό πακέτο που μας περιμένει για την περίοδο 2012-2015.
Η συζήτηση για αυτό το πακέτο θα αφορά όλα τα Υπουργεία και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου θα προσπαθήσει να βάλει όσο περισσότερο μπορεί στο παιχνίδι και τους βουλευτές του κόμματος προκειμένου να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων το Μάιο, που το νομοσχέδιο θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή με πλειοψηφία 151 βουλευτών.
Όλα για την παραμονή στην εξουσία. Τίποτε προς το συμφέρον των πολιτών. Προγραμματισμός χειραγώγησης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα προγραμματισμός αφαίμαξης των πολιτών.
Μήπως, τελικά, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει με παραδειγματικό τρόπο, για να μάθουν (γενικά) οι πολιτικοί πως η χώρα δεν τους ανήκει και πως δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα παρέμβασης και υποθήκευσης του μέλλοντος των παρόντων πολιτών και των μελλοντικών γενιών;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τελικό γαμήσι ποιός θα το φάει?
Εκεί σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.
α ρε φουκάρα Ελληνα, αντέχει ακόμα το γκρόβερ.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι έχω καταλάβει, και να γίνουν εκλογές οι Έλληνες θα δείξουν την οργή τους με την αποχή...
Και θα τους κάνουν την μούρη κρέας... Και ο Στρος Καν και ο ΓΑΠ είπαν πως αν δεν άρεσε στους Έλληνες αυτά που κάνει η κυβέρνηση δεν θα του έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης... Έτσι το πήρε, αφού αυτός είχε την πλειοψηφία στις δημοτικές (μόνο τα κομματόσκυλα ψήφισαν)....
Την αποχή την θεώρησαν συναίνεση!!!
Μπράβο Νεοέλληνα! Δείξε την οργή σου αδιαφορώντας, αλλά μετά μην κλαίγεσαι γιατί αδιαφορούν και αυτοί για εσένα!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Το να καταλύεις μιά αξία, για σώσεις μία κατάσταση που δημιούργησαν αυτοί που δέν έχουν αξίες, έχει αποτέλεσμα να σε φέρνει στο ίδιο επιπεδο με αυτούς συν να υπάρχει μια αξία λιγότερη στη ζωή μας, η σωστή λύση είναι να δώσεις στην αξία τη δύναμη που χρειάζεται, για να καταλυθούν αυτοί που αρχικά δημιούργησαν τη κατάσταση και έτσι να μέινουν αυτοί με το φρόνημα τών αξιών το οποίο παράλληλα θα εμποδίσει άλλους καταχραστές να επέλθουν στην εξουσία και στίς ζωές μας.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώντας το παραπάνω σχόλιο (12-Απρ-'11 / 2:45), θα ήθελα να πώ οτι αναφέρομαι στο νόμο περι εκλέγειν και συγκεκριμένα στο λευκό, την αποχή και το άκυρο.
όλοι γνωρίζουμε τί συμβολίζει το κάθε ένα απο αυτά χιλιάδες χρόνια τώρα, δέ θα δώσουν νέα έννοια με τα μέσα που διαθέτουν και για τα συμφέροντα στα οποία προσβλέπουν για να υποβαθμίσουν τη δική μας δημοκρατική επιλογή, οπότε σταματήστε να παρακινείτε τα ελέυθερα πνεύματα να πράξουν όπως θέλουν επειδή και μόνο υπάρχουν 300 άτομα που τα καταλαβαίνουν με το "δικό τους" τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι απο αυτούς που εμφανίζονται στην ανωτέρω φωτογραφία είναι Ἐλληνες;
Κερδίζεις φωτογραφία του γιωργάκη με βρακάκι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω την αλήθεια εμείς όλοι φταίμε που τους ανεβάζουμε στην εξουσία! Ας ανέβει κανένα άλλο κομμα άσχετο-outsider να δεις πως στρώνουν χαρακτήρα....