Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Παπανδρέου



Ευχαριστώ τον κ. Γ. Παπανδρέου από το βάθος της καρδιάς μου επειδή:
  • 1 Μετά από πολλά χρόνια ασυνεννοησίας του ελληνικού έθνους/λαού κατάφερε να τον ενώσει.
  • 2 Η αηδία, η θλιβερή κατήφεια, η απαισιοδοξία, η αγανάκτηση, ο θυμός και όλα όσα αρνητικά συναισθήματα προκάλεσε και προκαλεί με τα έργα και τις παραλήψεις του τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο στους Έλληνες, είναι ο κρίκος που η πλειοψηφία του έθνους/λαού μας, μας έδεσε με ένα δεσμό και ένα όνειρο πλέον. Το πότε θα μας ....αδειάσει τη γωνιά, αυτός και η κυβέρνησή του, να ελευθερωθούμε!
  • 3 Μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε ξεκάθαρα πια το ποιόν όλων των κομμάτων και κυρίως την μηδαμινότητα των ηγετών τους.
  • 4 Είδαμε την ανυποληψία στην οποία τοποθέτησε τη χώρα μας διεθνώς.
  • 5 Αντιληφθήκαμε την ενδοτικότητα και την ανεκτικότητα που έδειξαν και δείχνουν στα αληθινά προβλήματα, εθνικά θέματα, κοινωνικά θέματα, οικονομικά θέματα, εμάς, τον λαό, μας κανουν μιά γροθιά, έτοιμους για αληθινή κάθαρση.
  • 6 Μας έδειξε ακόμα το ό,τι, από δω και πέρα πρέπει να προσέχουμε επίσης και τους μεγαλοδιαπλεκόμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι ούτε και τώρα, σε τόσο δύσκολους καιρούς, δεν πρόσφεραν ούτε ένα ευρώ για την Πατρίδα! Αντιθέτως, κάνουν ό,τι μπορούν να αυξήσουν τα άνομα κέρδη τους με τις υπερτιμολογήσεις Δημ. έργων, με διόδια, τριόδια κ.λ.π.
  • 7 Μας γέμισε με ψεύτικες υποσχέσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να τις υλοποιήσει.
  • 8 Σκλάβωσε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, αδιαφορώντας για τους νέους μας, για τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, κ.λ.π.
  • 9 Μας έκανε να σιχαθούμε επειδή ενώ εμείς ο ελληνικός λαός υποφέρει, εκείνος ζει μέσα στη χλιδή, πετώντας εκατομμύρια σε ταξίδια με τα πανάκριβα αεροπλάνα, ποτέ της γραμμής(!), και στα ακριβώτερα ξενοδοχεία του κόσμου.
  • 10 Γνωρίζοντας τη διαφθορά των συνεργατών του και γενικότερα των πολιτικών, δεν έκανε τίποτε για την απονομή κάποιας έστω δικαιοσύνης.
  • Και πάλι τον ευχαριστώ και ελπίζω πως όλα όσα ανέφερα και όσα μου διέφυγαν να αναφέρω θα γίνουν αιτία για την ανάσταση του έθνους.

Υ.Γ.: Δεν νομίζω να υπάγονται όσα έγραψα στην “εχθροπάθεια”, αλλά είμαι έτοιμος για όλα. Η ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!
http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_5629.html

21 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο ΓΑΠ εργαζεται για την πατριδα του κι εμεις πρεπει να υπερασπιστουμε την δικια μας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ahahah kalo mavre

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ.
Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ.
ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΔΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΤΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ.
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΟΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΜΕΣΩΣ,ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ!!ΕΞΩ Δ.Ν.Τ,ΕΞΩ Ο ΣΟΡΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

10:15
ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΜΩΡΕ;..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ......
ΕΙΧΕ 10ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ 150ΕΥΡΩ....

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΥΣ....

..........ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ........

Ανώνυμος είπε...

Καρκίνο να βγάλει στα αρχίδια του αυτός,και όλη του η φάρα.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε χρεος στους προγονους και απογονους μας να διωξουμε απο την Πατριδα αυτους τους προδοτες...οσο αργουμε τοσο χειροτερα...

Ανώνυμος είπε...

Gap zise kai esy me 700 eyrw kai kai meta ela kai pes mas pws ola pane kala!!! gamw to spiti sou kai ti fara sou palioamerikane. Eisai toso malakas pou oute na se ftisw den thelw

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ. .ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Gmavros50 Sosta o Kathenas για την πατριδα του!!

Afto den kanei o Anteas; gi'afto den prepei na ton pareksigoume! Emeis ti kanoume;

Καρκίνο να βγάλει στα αρχίδια του xaxaxaaaaaaaaaaaa kalooooooooooooooo

Ανώνυμος είπε...

gap you are a faggot. ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ.

Αντίδωρος είπε...

Γ(ιωργος)Α(μερικανος)Π(ατριωτης)

Ανώνυμος είπε...

TSEKOURI K FOTIA KERATADES ROUFIANOI KSEOULIMENOI TIN WAPSATE,,,

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΜΕ;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;; Η ΓΑΓΓΡΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙς. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;; ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

NA ORGANWTHOUN AMESA SE A8HNA THESSALONIKI KAI PATRA DIAMARTURIES KATA THS KUBERNHSHS!!EINAI EPIKUNDINOI...XREIAZOMASTE PATRIWTES ELLHNES STHN EKSOUSIA ALLIWS DEN SONOMASTE PARTE TO XAMPARI!!!

Ανώνυμος είπε...

تهنئة الى السيد باباندريو والسياسية لPROSFYGES.ELPIZOUME مع هذه السياسة، وإذا كانت إرادة الله للغزو دون حرب في اليونان وجميع أنحاء أوروبا.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΣΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΣΚΟΥΠΑ ΟΛΟΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

den to exete katalabei akomi eseis oi neoellines pos zite se ena oneiro....epitelous to oneiro sas pragmatopoiithike...ginate magkoufides kai kakomoirides ..eisaste teliomenoi apo xeri ...autoi oi kolofara pou legete neoellinas pragmatopoiise gia mia akomi fora tis trelles sas epithimies .bromoratsa ellinaria ti thelete ?????teliosate re parteto xampari ..as einai kala ta manaria pou mazepsate...kai pirane tis thesis ton paidion sas kai se ligo tha paroun kai tis ginaikes sas ..kanonika kai me ton nomo....kolofara tou kerATA AINTE , AI SIXTIR ....!!!!!!OUSTTTTTTT...KATHIKIA

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ
ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.../ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ,ΕΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ,ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ Η ΤΟΥ Γ.Α.Π.
ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.....