Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σημερινή - επίσημη ανακοίνωση του Η. Κασιδιάρη:Ήταν όλα σκηνοθετημένα - Πάω στην Εισαγγελία να τους μηνύσω!


Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί ο φυγάς εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναρτώντας την στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, μιλώντας για σκηνοθετημένα γεγονότα που είχαν αποκλειστικό στόχο την πρόκλησή του.
Με την ανακοίνωσή του, λίγο μετά αφότου παρήλθε το 48ωρο του Αυτόφωρου, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπολύει σφοδρή...
επίθεση κατά ANT1 καθως όπως λέει τα γεγονότα -που οδήγησαν στην επίθεσή του εναντιον της Ρένας Δούρου με νερό και της Λιάνας Κανέλλη με χαστούκια και γροθιές- ήταν σκηνοθετημένα ώστε να προκαλέσουν μια ακραία από μέρους του αντίδραση.
Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες.
Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες.
Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα.
Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.
Ηλίας Κασιδιάρης

πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΚΥΡΙΑ ...ΤΗΝ ΠΗΡΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΘ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟ ΤΗΝ ΒΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ .ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ...

koursaros είπε...

Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΆΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ (ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚ) ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ (Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ)..............ΗΛΘΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

koursaros είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΨΗ, ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΗ ΟΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΙΣΛΑΗΛΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ……………….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ (ΑΟΖ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΛΕΦΤΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΝΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ-ΔΥΝΑΤΟ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΨΗΦΟΘΥΡΑ!!!ΘΥΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Η ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ;...ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ,ΤΑ ΜΑΤ ΔΗΛΑΔΗ(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
!!!..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΣΚΥΨΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ 1941 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΔΑΡΕΣ!!!...NA TYΠΩΣΕΤΕ KAI ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ TVN WAFFEN SS!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλαξε στην στάση της Χρυσής Αυγής;
Στην προεκλογική περίοδο των εκλογών της 6ης Μαΐου, η Χ.Α. είχε φροντίσει να "κλειστεί" στα γραφεία της. Καλλιεργούσε ένα "ήσυχο" προφίλ. Δεν προκαλούσε, και είχαν πέσει με τα μούτρα στα κομπιούτερ, για να φτιάξουν το κλίμα που ήθελαν.
Δεκάδες υπολογιστές σε σειρά, έφτιαχναν κλίμα στις συζητήσεις, στις ψηφοφορίες, δημιουργούσαν ψεύτικα προφίλ στα fb, blogs, sites.
Τακτική που απέδωσε.

Και ξαφνικά τα πάντα άλλαξαν.
Εδώ και λίγες ημέρες, και ενώ η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται σε όλες πλέον τις δημοσκοπήσεις, η Χ.Α. άλλαξε το τροπάρι της...
Δεκάδες επιθέσεις στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, μαχαιρώματα στο Μετρό, ξυλοδαρμοί, επιθέσεις σε φοιτητές και σχολές, και το αποκορύφωμα η επίθεση on air σε Δούρου Κανέλλη..... Επίθεση που πολλοί πιστεύουν, ότι ελληνόφωνος γερμανολάτρης Κασιδιάρης την είχε σχεδιάσει!!!!!.
Το απόγευμα η επίθεση στους φοιτητές της Παντείου, έκλεισε μια "παραγωγική ημέρα".
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://kepparou.blogspot.gr/2012/06/plan-b.html

Ανώνυμος είπε...

μια ματια στο τι αναφέρει η vikipedia για την χρυσή αυγή πριν την ψηφίσουμε
http://el.wikipedia.org/wiki/Χρυσή_Αυγή

Ανώνυμος είπε...

Ναι ήταν όλα σκηνοθετημένα για να παρασυρθεί ο Τανκι Νορις.


Τα ποιο 2 σύντομα ανέκδοτα

1) Ηλίας Κασιδιαρης σε τηλεοπτική εκπομπη : Καταδικαζω τη βία

2) Ηλίας Κασιδιαρης στην εκπομπη του Παπαδακη λιγο πριν το επίμαχο περιστατικό ¨ δεν ήρθαμε εδω για να παίξουμε ξύλο¨

Τα σχόλια δικα σας και όπως λένε και οι Χρυσαυγητες αν σας πειράζουν η αλήθειες και το χιούμορ Ξυδακι