Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Παπαρήγα: Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει θα υπογράψει και άλλο μνημόνιο


Παπαρήγα: Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει θα υπογράψει και άλλο μνημόνιοΣφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο, λέγοντας ότι αν βρεθεί σε θέση να κυβερνήσει θα υπογράψει και νέο μνημόνιο, αποκλείοντας παράλληλα εκ νέου κάθε πιθανότητα συνεργασίας του κόμματός της με την Κουμουνδούρου. Η Αλέκα Παπαρήγα επανάλαβε ....
ότι «δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής με τον ΣΥΡΙΖΑ και καμία πιθανότητα μετεκλογικής σύμπραξης σε αριστερή κυβέρνηση», λέγοντας ότι κανένας δεν κάνει πίσω από τις θεμελιακές γραμμές του προγράμματός του. Εξάλλου έστρεψε τα πυρά της κατά των άλλων κομμάτων λέγοντας ότι δεν είναι το θέμα οι μνημονιακές ή οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, αλλά να βρούμε φιλολαϊκές οδούς και φιλολαϊκούς τρόπους να βγούμε απ την κρίση. Επίσης τόνισε ότι οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να δώσουν καμία πίστωση χρόνου σε κανένα, ενώ αναφέρθηκε και στους κινδύνους για το ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας. Η κ. Παπαρήγα ανέλυσε τις θέσεις του κόμματός της ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και να το ενισχύσουν στις εκλογές της 17 Ιουνίου.
newpost.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να σταματήσει το ΜΈΓΑ γεγονός με τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .. Το καταδικάσαμε, το διακωμωδήσαμε, ΒΓΆΛΑΜΕ όλοι από μέσα μας και εγώ τα δημοκρατικά μας αισθήματα δεν βγάζω την ουρά μου από έξω..

Όμως όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή ΜΗΝ ΠΈΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΊΔΑ ΤΟΥΣ να μας βάλουν σε εμφύλιο ώστε να περάσουν οι εκλογές αυτές με το τι έκανε ο Κασιδιάρης...

Μακάρι και να είχα την δύναμη να μπορούσα να ενώσω οπαδούς και ψηφοφόρους ένθεν και ένθεν..

ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι αν θα καθόμουν απέναντι από έναν οπαδό της Χρύσης αυγής και από έναν θεωρητικό κομμουνιστή {καθοδηγα τους λέγαμε εμείς παλιότερα } ΘΑ ΤΑ ΒΡΊΣΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ πιο καλά με τον Χρυσοαυγητη..

Το Κ.Κ.Ε της Ελλάδος δύστυχος δεν έχει προσφέρει για εμένα ΤΊΠΟΤΑ από την μεταπολίτευση και μετ'έπειτα..

Απλώς μόνο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ κάνει, που πολλές φορές εκφοβίζουν της παραγωγικές και αντιστασιακές δύναμης ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙ; δεν ξέρω ΑΚΌΜΑ!!! αυτό θα φανεί στης εκλογές της 17 Ιουνίου με τα ποσοστά που θα πάρει το λέω ωμά ωμά ότι αν θα μπει στην ΒΟΥΛΗ, ίσως και να φταίει το χαστούκι του Κασιδιάρη!!..

ΝΟΜΊΖΟΥΝ ότι ο κόσμος ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ με την δημοσιότητα που του έδωσαν τα {δημοκρατικά ΜΜΕ} ΑΛΛΑ, δεν γνωρίζουν ότι η μάζα απο κάτω βράζει..

Για της ξένες πολυεθνικές ΠΟΥ διέλυσαν τον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό της χώρας μας , με της τραπεζοσυμμορίες , με τους εργολάβων,τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ,τους κλεφτές πολιτικούς, τους βολεμένους συνδικαλιστές, τους κλεφτές επιχειρηματίες που εκβιάζουν εργαζομένους..

Νομίζουν ότι έχουν τρομοκρατήσει την κοινωνία . και του ζητάνε να τους ψηφίσει και να αποδείξει ότι το συμφέρον του Λαού ,είναι να τον μετατρέψουν σε δούλο.. {{ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ τους,οτι όσο πιό πολύ φτωχαίνουμε ΣΗΜΕΡΑ τόσο θα πλουτίσουμε ΑΎΡΙΟ ΌΤΑΝ θα αναπτυχθούμε!!}} ΧΑ,, αν ζούμε εεε!!!

ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΛΙΖΕΛΟ- ΚΟΥΒΈΛΗ-ΚΑΜΜΕΝΟ--ΝΤΟΡΑ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ--ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ-ΤΣΙΠΡΑΣ--ΠΑΠΑΡΗΡΑ και λοιποί όλοι οι συγγενής..

ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΠΑΝΤΟΎ ότι με της πολιτικές σας υπάρχει παντού πείνα, ανεργία, αυτοκτονίες, τραγική μείωση μισθών, συντάξεων, άνθρωποι χωρίς φάρμακα....

Ο Ελληνικός Λαός ΤΙ λαχταρά βρε κωθώνια ΣΗΜΕΡΑ;
Ελευθερία ,παιδεία,θρησκεία,κανένας Έλληνας νεκρός από χρέη Η πείνα , από ελλείψεις φαρμάκων, Έλεγχος των συνόρων,μεταναστευτική Πολιτική, καμιά ανοχή στον εποικισμό της Πατρίδος μας..

ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΠΛΆ ΘΈΛΕΙ ΘΈΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΊΟΥ, αυτά που είναι για ΕΣΑΣ διαπραγματεύσιμα με τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ... ΤΟ ΜΟΝΟ αδιαπραγμάτευτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Ε!!!!

ΚΑΛΆ ΣΥΝΑΙΧΗΣΕΤΕ ΈΤΣΙ ...ΣΑΣ ΛΈΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΑΤΕ ΟΛΟΙΣ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ.., ΑΝ ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ΑΥΤΆ ΛΈΤΕ ΟΠΟΊΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΣΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΊΟΥ.. Εδώ θέλω να σταθώ δεν χρειάζεται να φαγωθούμαι μεταξύ μας ΡΕΕ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΆΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΛΕΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ..

Μπούτζουκας Τηλέμαχος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ!!
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ;;
ΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ, ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΠΟΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ.....ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.