Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα φάρμακα λείπουν, γιατί πηγαίνουν στην Αλβανία!


Στα πρόθυρα αποκάλυψης μεγάλου κυκλώματος που διοχέτευε πανάκριβα νοσοκομειακά φάρμακα στην Αλβανία και σε άλλες βαλκανικές χώρες, βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές. Με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, εντοπίστηκε κύκλωμα που λυμαίνεται το συγκεκριμένο χώρο, ζημιώνοντας κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ τον...
φορολογούμενο Έλληνα πολίτη. Με μία συνταγή – η οποία δεν σφραγιζόταν – πήγαιναν τα μέλη του κυκλώματος από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και έπαιρναν τεράστιες ποσότητες φαρμάκων τα οποία στην συνέχεια έστελναν μέσα σε σακούλες με πούλμαν στην Αλβανία.

Στην πλειοψηφία τους επρόκειτο για μεγάλης αξίας νοσοκομειακά φάρμακα, τα οποία χορηγούνταν σε μη νοσηλευόμενους ασθενείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος τα πάνω από 1,5 εκατομμύριο αλλοδαποί δικαιούνταν δωρεάν φαρμακευτικά σκευάσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ύπαρξη του συγκεκριμένου κυκλώματος έχουν καταγγείλει κατ' επανάληψη οι φαρμακοποιοί, αλλά η επίσημη Πολιτεία εσιώπησε περιέργως και απέφυγε να εξετάσει το θέμα. Όπως επίσης έκανε πως δεν άκουγε στις αποκαλύψεις που αφορούν βιβλιάρια υγείας-μαϊμού που διαθέτουν αλλοδαποί, πολλά από τα οποία ανήκουν σε Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν αποβιώσει.

Υπολογίζεται ότι έχουν "εκδοθεί" πάνω από 200.000 τέτοια βιβλιάρια, ενώ περίπου 150.000 βιβλιάρια απορίας βρίσκονται σε διάφορα χέρια, χωρίς κανείς να γνωρίζει ακόμη ποίοι από τους κατόχους τους είναι πραγματικά άποροι. Αν μάλιστα δεν ξεσπούσε η οικονομική κρίση με τα χρέη των νοσοκομείων να αγγίζουν το "κόκκινο", η κομπίνα θα κουκουλωνόταν, όπως έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.
Όλοι θυμόμαστε τις καραβιές Σκοπιανών, Βουλγάρων και Αλβανών που εισάγονταν μέχρι πρότινος στα κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και υποβάλλονταν σε ακριβές θεραπείες και εγχειρήσεις και στη συνέχεια, όταν έφτανε η ώρα της πληρωμής, έφευγαν σαν κλέφτες, επωφελούμενοι της ραστώνης που επικρατεί τα Σαββατοκύριακα.

Εκεί, όμως που έχει παραγίνει το κακό είναι με τις γεννήσεις αλλοδαπών παιδιών στα δημόσια νοσοκομεία. Με χαρτιά που εφοδιάζονται από τις γνωστές ΜΚΟ ότι δήθεν είναι πολιτικοί πρόσφυγες ή χρήζουν φροντίδας λόγω ανέχειας, καταλαμβάνουν θέσεις στα κρατικά μαιευτήρεια, πετώντας έξω Έλληνες πολίτες. Το ίδιο συμβαίνει και στα νοσοκομεία Παίδων, όπου στα περισσότερα κρεβάτια βρίσκονται σχεδόν μόνιμα παιδιά αλλοδαπών, όπως θα διαπιστώσει όποιος επισκεφτεί τα συγκεκριμένα ιδρύματα.

Πηγή

1 σχόλια:

koursaros είπε...

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ , ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΑΒΟΥΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ) ……………….ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ,…..)…………ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΟΒΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ