Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

QUIZ 1


Ποιας μισητής για τους Έλληνες χώρας - κρίνοντας από τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας - είναι η εικονιζόμενη πρεσβεία;

Των ΗΠΑ;

Της Μ. Βρετανίας;

Του...
Ισραήλ;

ή κάποιου άλλου;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ...Και όμως....
Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είναι έδρα καμίας πρεσβείας. Καμία πρεσβεία δεν είναι - ή τουλάχιστον δεν θεωρεί ότι είναι - τόσο μισητή,ώστε να δηλώνει τον φόβο της με τόσο ορατό τρόπο.
Το κτίριο αυτό είναι η έδρα του ΚΚΕ.
Αυτό είναι το περίφημο "Σπίτι του Λαού" στον Περισσό.


Τι είδους "σπίτι του λαού" είναι αυτό, που έχει εξοπλιστεί ακριβώς για ν' αντιμετωπίζει μαζικές εισβολές, αυτό είναι ένα μυστήριο. Τι ακριβώς σπίτι έχει ο λαός, που δεν μπορεί να μπει μέσα σ' αυτό, είναι ένα μυστήριο. Ούτε για συμβολικούς λόγους το ΚΚΕ δεν έδωσε έναv λαϊκό χαρακτήρα στο κτίριό του. Δεν έκανε προσβάσιμο ούτε έναν μικρό χώρο. Δεν έφτιαξε έναν κοινόχρηστο χώρο δήθεν για το κοινό. Δεν έφτιαξε ένα υποτυπώδες κυλικείο, για να μπορεί να ξεδιψάσει ένας περαστικός. Δεν έφτιαξε έναν χώρο, όπου δήθεν θα μπορούσε να τον παραχωρεί σε ιδιώτες. Δεν έφτιαξε καν ένα υποτυπώδες μουσείο, για να μπορεί το κοινό να το επισκέπτεται, χωρίς να παραδώσει το "γενεαλογικό του δέντρο" στην ασφάλεια του ΚΚΕ.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί το ΚΚΕ έφτιαξε ένα απόρθητο φρούριο προσβάσιμο μόνον στα στελέχη του; Προς τι οι εκατοντάδες τόνοι σίδηρου περίφραξης και οι δεκάδες κάμερες παρακολούθησης; Το κτίριο του ΚΚΕ απλά αποκαλύπτει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο αυτά τα οποία δεν θ' αποκαλύψει ποτέ και κανένας Γραμματέας του.

Το ΚΚΕ φοβάται. Φοβάται και γι' αυτό προσαρμόζει τα μέτρα ασφάλειάς του στα μέτρα αυτού που τον φοβίζει. Αυτό είναι το όλο θέμα. Ποιος τον φοβίζει; Το αστικό κράτος; Το αστικό κράτος είναι αυτό που του δίνει δισεκατομμύρια σε ετήσια βάση. Το αστικό κράτος, όταν σε απειλεί, δεν σταματά από φράχτες. Το αστικό κράτος είναι "οπλισμένο" με νόμους και εξουσίες και αυτά δεν σταματάνε μπροστά σε φράχτες. Άρα κάτι άλλο φοβίζει το ΚΚΕ. Τι είναι αυτό; Ο λαός. Τον ελληνικό λαό φοβάται το ΚΚΕ.

Φοβάται μαζική αντίδραση και γι' αυτό έχει χτίσει ένα πραγματικό φρούριο. Αυτό είναι που μας δείχνει με τον πιο απόλυτο τρόπο η θωράκισή του. Η συγκεκριμένη θωράκιση. Μια θωράκιση, η οποία απλά μπορεί να εμποδίσει όχλους να παραβιάσουν πόρτες. Μια θωράκιση, που προστατεύει ένα κτίριο από επίθεση με πέτρες, τούβλα και καδρόνια. Αυτή η θωράκιση αποκαλύπτει τις μύχιες σκέψεις του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ φοβάται αυτόν που κατ’ επανάληψη έχει προδώσει.

Φοβάται έναν λαό που βύθισε σε έναν εμφύλιο, γιατί αυτό εξυπηρετούσε τον Στάλιν. Φοβάται έναν λαό που τον έλεγχε στις διάφορες "Γιάρους", επειδή αυτό βόλευε τον Τσόρτσιλ. Φοβάται έναν λαό, που τον βύθισε στον δικομματισμό της μεταπολίτευσης, γιατί αυτό εξυπηρετούσε τους Αμερικανούς.

Το ΚΚΕ τα φοβάται όλα αυτά, γιατί αυτό είναι που μεταφέρει τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα στο "πεζοδρόμιο". Τα αστικά κόμματα μπορεί να κάνουν τα ίδια, αλλά δεν είναι αυτά τα οποία έχουν "τριβή" με τον κόσμο. Από απόσταση τα κάνουν. Για' αυτόν τον λόγο η Ρηγίλλης ή η Χαριλάου Τρικούπη δεν έχουν ανάγκη θωράκισης.

Το ΚΚΕ έχει αυτήν την ανάγκη, γιατί έχει επαφή με τον κόσμο. Τον χαφιέδισε, όταν παρίστανε τον συγκρατούμενο στα κελιά του φασισμού. Τον χαφιέδισε, όταν παρίστανε τον συναγωνιστή στις πορείες διαμαρτυρίας. Τον χαφιέδισε, όταν προσπάθησε να κάνει χρήση των δημοκρατικών του δικαιωμάτων. Τον χαφιέδισε, όταν έκλαιγε νεκρούς στα εργοστάσια.
Τον χαφιέδισε, όταν στεναχωριόταν για την ανεργία του.

Γι' αυτόν τον λόγο φοβάται. Έχει αναλάβει τη "βρόμικη" δουλειά του φασιστικού δικομματισμού.

Το ΚΚΕ "δουλεύει" τον κόσμο και γι' αυτό τον φοβάται.

Το ΚΚΕ "καπελώνει" τις αντιδράσεις του και γι' αυτό τον φοβάται.

Το ΚΚΕ "καπηλεύεται" τους αγώνες του και γι' αυτό τον φοβάται.

Το ΚΚΕ "εισπράττει" τις αγωνίες του και γι' αυτό τον φοβάται.

Από αυτόν τον φόβο ξεκινάνε όλα. Ο τρόμος του ΚΚΕ είναι μήπως σε κάποια στιγμή χάσει τον έλεγχο του κόσμου που "δουλεύει" και κατά τη διάρκεια μιας μαζικής και βίαιης αντίδρασης, αντί αυτός ο κόσμος να πάει προς την Αμερικανική Πρεσβεία, αλλάξει πορεία και πάει προς τον Περισσό και τους εγκλωβίσει όλους μαζί σαν τα ποντίκια. Αυτός είναι ο τρόμος του.

Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διαφυγής από εκεί. Σχέδιο, που προβλέπει τα πάντα. Από μυστικές εξόδους και μεταμφιέσεις μέχρι κρυμμένα οχήματα. Σχέδιο, που δεν έχει σχέση με τους φαινομενικούς εχθρούς του. Οι "προστάτες" του λαού τον λαό φοβούνται και αυτό φαίνεται.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη την ωρα να ξερεις πως μετριουνται οι φιλοι και εχθροι. και δεν μιλω για το κκε . δεν ειμαι καν κκε. μετριουνται οι φιλοι και οι οχτροι για το λαο μας. κι οποιος δεν δειχνει τους πραγματικους αιτιους του ολεθρου αλλα αναβει φωτιες μες στο λαο (γιατι θες δε θες το κκε ειναι κομματι του ελληνικου λαου)οποιος σπερνει το διχασμο αντι να δειχνει εκει που ειναι πραγματικα οι ενοχοι, ειναι εχθρος του λαου. ετσι απλα χωρις μεγαλες σαν τη δικια σου αναλυσεις ειναι εχθρος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΟΛΑΦΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ....ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΙΝΟΥ....ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ...ΚΑΙ Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΙΝΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΝΕΛΗ.....ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ,ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΚΤΕΙ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ??????? ΚΑΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ....ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?????? ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΤΑΝ Ο ΟΠΛΑ?????? ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΙ ΧΜΕΡ....ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΛΥΒΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ...ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ-ΖΙΦΚΟΦ-ΧΟΤΖΑ- ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ?????? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ???? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΧΟΙΡΩΝ.....ΕΜΕΙΣ ΓΚΑΥΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ...ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ....ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.....ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ....ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΙΑ-ΑΝΕΧΙΑ-ΒΡΩΜΑ.....ΝΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΚΑΠΥΤΑΛΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΓΑ..... ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ....Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΘΛΥΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΒΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.....Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙΔΙΟΥ ΝΟΜΗΣΜΑΤΟΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ 9:08 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΜΑΝΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΓΟ, ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΓΑ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΩΣΣΑ.