Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Απάντηση Φράγκου σε Ερντογάν:"Την αξιοπρέπεια και το πολιτισμό μας δεν μπορείς να τα αμφισβητείς"


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Γ. Σοφιανίδη, παρέστει ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 188η Επέτειο από το ολοκαύτωμα της Κάσου και από εκεί...
βρήκε ευκαιρία να δώσει μία απάντηση στα όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα. Την οποία παρουσίασε περίπου ως …ετοιμοθάνατη. Ο Φράγκος θύμισε τι έκαναν οι Οθωμανοί στη Κάσο και πρόσθεσε:

“Εκείνο που μας προκαλεί όμως θλίψη, είναι ότι κατά καιρούς εμφανίζονται γείτονες μας, που προσπαθούν να αμφισβητήσουν το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξιοπρέπεια μας. Διότι το παν στη ζωή δεν είναι τα υλικά αγαθά. Είναι ο πολιτισμός, οι επιστήμες, η τέχνη. Σε αυτά η πατρίδα μας πρωτοπορούσε και θα πρωτοπορεί πάντα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα κοντά στους Ακρίτες σεμνά και δίπλα τους και απολαμβάνουμε την αγάπη τους”.
onalert

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε!λοιπον πρωτη φορα μου αρεσει υπουργος ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!δεν τιποτα να πεσει οι θεσεις του πατριωτικες!μαλλον θα μεινει στην ιστορια σε συγκριση με τους προηγουμενους κ εκεινοι θα μεινουν
ως κλεφτες κ κοτες βλεπε ΙΜΙΑ
Αυτο που δεν καταλαβαινω!ειναι πως αυτος ο ανθρωπος πηγε με τον ελαχιστο Αντωνακη;;;;;;

koursaros είπε...

Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ................ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ-ΔΙΧΟΝΟΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ-ΜΙΣΟΣΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ)ΤΗΝ ΛΥΣΗ ...............ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΝΕΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ)ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ)………………ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ.