Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Λέσχη Bilderberg: Η Ελλάδα είναι, ήδη, νεκρή…


Οι ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη.

Η άτυπη ισχυρή ομάδα ολοκλήρωσε την ετήσια συνάντησή της στις ΗΠΑ.


Τα 120 μέλη της ομάδας φέρεται να ...
αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να παρασυρθεί στο χείλος της αβύσσου.

Η ομάδα Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε φέτος στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Μάριον της Βιρτζίνια. Η συνάντηση διήρκεσε 4 ημέρες, δηλαδή, μία ημέρα περισσότερο από το προβλεπόμενο πρόγραμμα.


Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση ποτέ να εξοφλήσει τις οφειλές της. Ποτέ. Και δεν είναι η μόνη. Η Ελλάδα είναι νεκρή, μεταδίδει μια άγνωστη πηγή που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη συνάντηση της παγκόσμιας κυβέρνησης που αποτελείται από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες, οικονομολόγους, πολιτικούς, μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης και μέλη βασιλικών οικογενειών.


Η απόφαση για την καταστροφή της Ελλάδας είχε παρθεί από το 2009, μετά τη Συνεδρίαση της Λέσχης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Λίγους μήνες αργότερα κηρύχθηκε επίσημα ως χρεοκοπημένη.

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε το 1945, στο ξενοδοχείο Bilderberg της Ολλανδίας, για να καθορίζει το μέλλον του κόσμου.


--

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουτε αυγο για τους φυλακισμενους στην φυλακη Κορινθου!
Διαβαστε

http://thivagr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_524.html

koursaros είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sJbT0s2GM9k ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ………..Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΔΝΤ …………ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ (ΕΞ ΟΥ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ)…………..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..............ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΜ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΛΙΒΥΗ, ΝΙΓΗΡΙΑ, IΡΑΝ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ)ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ (ΠΑΝΕΤΤΑ, ΚΑΝΤΑΦΙ, ΣΑΧΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΑΝΤ…)ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ................ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟ (ΑΟΖ ΚΡΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΡΙΑΣ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΛΠ) ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓO ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ....………………….….ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΟΧΘΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ 7 ΑΔΕΛΦΕΣ (MOBIL EXXON TEXACO..)ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ 3 .
………..ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΑΝΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ………….ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ.

HUNTER είπε...

αν η ελλαδα για σας ειναι ηδη νεκρη απαλλάξτε μας απο την παρουσια σας και μην θελετε να ασελγειτε ακομα και στο πτωμα της τομαρια του κερατα.
αδειαστε μας τη γωνια παρτε και μαζι σας τους προσκυνημενους και μεις θα ξαναβαλουμε την πατριδα μας στη θεση που της αξιζει.