Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Επίδομα ανεργίας σε λαθρομετανάστες υπόσχεται ο Τσίπρας!


Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1.200.000 ανέργους, ο ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχεται στον καθέναν από αυτούς ότι θα… προσφέρει το 80% του τελευταίου τους μισθού για τουλάχιστον δυο χρόνια, θα τους προσφέρει....

διάφορες εκπτώσεις και θα εξασφαλίσει την αναστολή εξυπηρέτησης των δανείων τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζοντας σε επικίνδυνα μονοπάτια υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες ώσπου να βρουν (και αυτοί) δουλειά.!
Αν εξετάσουμε, όλα τα παραπάνω καθαρά από οικονομικής άποψης , υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 8-10 δις ευρω και μάλιστα άμεσα.
Το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Τσίπρα και του οικονομικού του επιτελείου, μοιάζει τουλάχιστον φτωχό, μπροστά σ’ αυτό που μας έλεγε πριν από 2,5 χρόνια ο κ.Παπανδρέου και η παρέα του.
ΤΟ ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά , αφήστε το!

Δεν βλέπεται?

Ο άνθρωπος λέέι κουφά, γιατί γουστάρει να καμώνεται τον επαναστάτη και να μας χρεώνει αντιπολίτευση ..... Πόσο καιρό τον πληρώνουμε να μας κάνει τον γκόμενο ο χλεχλές? Ε?

Θυμάστε, που άφησε τα παιδιά στους δρόμους, κάνοντας όλο τον χρόνο καταλήψεις, χάνοντας κατ'ουσιαν την μαθητική τους χρονιά?

Πολύ ωραίος τύπος!!

Σκέτη καταστροφή!

Όσοι τον ψηφίζεται έχεται σοβαρά κριτήρια ... συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Μη χειροτερα! μαλλον θ αστειευεται διαφορετικα το βλεπω να γινουμε Τανζανια.

koursaros είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΣΕ, ΤΟ ΚΚΕ ΒΑΛΣΑΜΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΕ ………………………..
Ο ΛΑΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ- ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚIΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ................ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.....................ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ……..……………….ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΧ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)……. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το επιδομα, θα το πληρωσει απ'την τσεπη του;