Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Πολεμική Αεροπορία προς Τουρκία:"Μαζέψτε τα αεροσκάφη σας ,θα καταρριφθούν...κατά λάθος"


Δυσάρεστη έκπληξη για μία τετράδα F 16 της τουρκικής ΠΑ, η οποία κάνοντας ένα από τους συνηθισμένους "ανατολίτικους τσαμπουκάδες" ,μπήκαν στο πεδίο βολής Άνδρου. Μόνο που εκείνη τη στιγμή πλοία του Ελληνικού Στόλου εκτελούσαν βολές με πραγματικά πυρά!..


Τα πληρώματα των πλοίων είχαν εγκαίρως εντοπίσει τους "μουσαφίρηδες" και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ταυτόχρονα όμως η Λάρισα ,επιοινώνησε με τους Τούρκους στο Εσκί Σεχίρ τους οποίους και ενημέρωσαν ότι τα F 16 τους ,μπορεί και να καταρριφθούν έστω και χωρίς να το επιδιώκουμε από τις βολές του Ελληνικού ΠΝ.

Οι Τούρκοι πιλότοι ενημερώθηκαν άμεσα,τα μάζεψαν κι έφυγαν
πηγη

1 σχόλια:

koursaros είπε...

Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ................ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ-ΔΙΧΟΝΟΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ-ΜΙΣΟΣΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ)ΤΗΝ ΛΥΣΗ ...............ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΝΕΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ)ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ)………………ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ.