Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Για τα ντιμπέιτ που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ


Αν αληθεύει η πληροφορία οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε δυο ντιμπέιτ,το ενα απο αυτά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλήν της Χ.Α,μόνο πολιτική αλητεία μπορεί να εκληφθεί.
Όι θέσεις  μας για την Χ.Α,είναι γνωστές και δεν αλλάζουν.
Όμως η Χ.Α εχει την ψήφο 450.000 συμπολιτών μας.Και άρα νόμιμα θα πρέπει να συμμετέχει,όπου δια νόμου συμμετέχουν και τα άλλα κόμματα.
Εκτός αν οι θεωρίες περί δημοκρατίας απο τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο για επικοινωνιακή κατανάλωση...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ.ΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.Η ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.400000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολύ αέρα δεν έχει πάρει αυτός ο αλητήριος και απέκτησε και τουπέ κυβερνήτη; Μήπως νομίζει ότι θα μπορεί να κάνει κουμάντο με ποιόν θα συνομιλήσει ποιός; Για πρόεσεξε καλά αλητάκο γιατί δεν θ' αργ'ησουν να πέφτουν οι φάπες βροχή, ανεπάγγελτε τεμπελχανά. Κοίταξε πρώτα να δείς άν έχει στεγνώσει το βρακί σου και μάζεψε λίγο την γλώσσα σου για να μην στην μαζέψουμε εμείς.