Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο φασίστας Στυλιανός Παττακός;


Έχει δηλώσει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα

Είναι ο τελευταίος επιζών του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967. Υπήρξε στέλεχος της χούντας των Συνταγματαρχών την επταετία 1967 – 1973. Για τις πράξεις του την περίοδο εκείνη δήλωνε διαρκώς ότι δεν μετάνιωσε και δε θα μετανιώσει ποτέ. «Ο στρατηγός που...
εκτελεί κάποιαν ενέργειαν, προηγουμένως την μελετά πολύ. Όταν την μελετήσει και αποφασίσει να την εκτελέσει, την εκτελεί και δεν μετανοεί. Γιατί να μετανοήσω που έκανα την 21η Απριλίου; Δεν μετανοώ καθόλου!», έλεγε χαρακτηριστικά σε συνεντεύξεις του μετά την αποφυλάκισή του.

Ο Στυλιανός Παττακός μετά την πτώση της χούντας Ιωαννίδη στις 23 Οκτωβρίου 1974 συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Κέα. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου 1975 προφυλακίστηκε. Στη δίκη που ακολούθησε, το Πενταμελές Εφετείο τον έκρινε ένοχο στάσης και εσχάτης προδοσίας και τον καταδίκασε σε θάνατο, αλλά η ποινή μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη. Στις 28 Σεπτεμβρίου αποφυλακίστηκε «λόγω ανηκέστου βλάβης της υγείας του» με την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 5 μήνες να παρουσιάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Από το 1990 που αποφυλακίστηκε μέχρι και το 2009, όπως υποστήριζε ο ίδιος, δέχτηκε ελάχιστες φραστικές επιθέσεις για όσα ευθυνόταν την περίοδο της επταετίας. «Δεν βρέθηκε ένας να μου πει ότι τον έβλαψα και να με ξαπλώσει κάτω. Στα χρόνια που βρίσκομαι εκτός φυλακών, έχω δεχθεί τρεις επιθέσεις μόνο. Δηλαδή, φραστικές επιθέσεις, όταν αντελήφθησαν ότι είμαι ο Παττακός, με βρίζανε γιατί κατέστρεψα την Ελλάδα!», ανέφερε μεταξύ άλλων στις συνεντεύξεις του κάθε φορά που τύγχαναν δημοσίευσης την 21η Απριλίου.

Πάντως, ο Στυλιανός Παττακός δεν άλλαξε ποτέ γνώμη. «Θα έκανα και πάλι το ίδιο, εάν διαπίστωνα πως υπήρχε ανάγκη. Τώρα που είμαι γέρος συνεχίζω την επανάσταση, μέσα από τα βιβλία μου. Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά έναν κουζουλό για να τη σώσει» έλεγε και τόνιζε ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα αρκεί να το θελήσουν.

Ο τελευταίος Απριλιανός από τότε που αποφυλακίστηκε μένει στο σπίτι του στα Άνω Πατήσια με τη σύζυγό του, Δήμητρα. Μέχρι πριν από περίπου τρία χρόνια ακολουθούσε ακόμη στρατιωτικό πρόγραμμα. Ξυπνούσε πολύ νωρίς το πρωί, περπατούσε αρκετά, παρακολουθούσε την επικαιρότητα και διάβαζε βιβλία καθώς διαθέτει μία τεράστια βιβλιοθήκη. Σήμερα όμως, όπως λέει στο newsbeast.gr, η κόρη του, Ειρήνη, ο πατέρας της, που σε λίγους μήνες συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, έχει αλλάξει τελείως.

«Δεν ακούει καλά. Κοιμάται πάρα πολύ. Πρόσφατα κόντεψε να χάσει το μάτι του. Φέρνω διαρκώς γιατρούς στο σπίτι του γιατί εκείνος δεν μπορεί να βγει έξω και να περπατήσει για ώρα», λέει.

Για να συνεχίσει: «Πριν από δύο χρόνια χρειάστηκε να βάλει βηματοδότη. Από το 1974 πληρώνω εγώ για τη νοσηλεία του. Το επίσημο κράτος τον θεωρεί νεκρό και γι’ αυτό είναι άνευ περίθαλψης και σύνταξης. Η μητέρα μου παίρνει μία σύνταξη χηρείας μόνο. Ευτυχώς, δεν αρρωσταίνει πολύ και συχνά κάποιοι γιατροί δεν του παίρνουν χρήματα μιας και τον αναγνωρίζουν».

«Ακόμη και σήμερα», όπως σημειώνει η κόρη του, «πρέπει να εμφανίζεται κάθε 5 μήνες και να περνάει από το δικαστήριο». Και δεν μένει μόνο σε αυτά. «100 χρονών είναι. Είναι τελικά πολύ αστεία αυτά που συμβαίνουν στον τόπο. Αλλά όλα τα περίεργα εδώ συμβαίνουν».

Η κόρη του εξηγεί ότι όταν εκείνος βρισκόταν στη φυλακή, μη γνωρίζοντας για το πότε θα αποφυλακιστεί, προσπαθούσε να ενθαρρύνει την οικογένειά του. «Μας φέρθηκε πάρα πολύ καλά. Ακόμη και μέσα από τη φυλακή, όταν πηγαίναμε να τον επισκεφθούμε, μας έδινε κουράγιο. Μας στήριζε. Ήταν πάντα δίπλα στην οικογένειά του».

Μέχρι σήμερα ο Στυλιανός Παττακός έχει γράψει 11 βιβλία. «Τα περισσότερα τα έγραφε όταν ήταν στη φυλακή», λέει η κόρη του για να προσθέσει ότι: «Του πηγαίναμε κι εμείς βιβλία για να διαβάζει. Ήθελε μία ασχολία και αυτή ήταν η αγαπημένη του. Η συγγραφή και η ανάγνωση ιστορικών βιβλίων». Πάντως, όταν ερωτάται για το πώς βλέπει τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την περίοδο, αρνείται να πάρει θέση.
πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φασίστας.??? Δεν νομίζω..μπροστά σε όλα αυτά τα λαμόγια που μας κυβερνούνε είναι όντως επαναστάτης..! Γιατί όταν πεθάνει το μόνο που θα έχει αφήσει στην οικογένειά του θα είναι μόνο Αξιοπρέπεια και όχι πλήθος off shor εταιριών ακίνητα και καμιά 5 εκατομμύρια ευρώ στην ελβετία όπως τα περισσότερα ρεμάλια που έχουν περάσει από το Ελληνικό κοινοβούλιο...Και εν τέλει από τον ποιο αριστερό μέχρι τον ποιό δεξιό Ελληνα θα ακούσεις μόνο μία φράση...''Εδώ που φτάσαμε μία χούντα μας σώνει''
Το μόνο που μας έχει μείνει ως έθνος έιναι το φιλότιμο και εκεί μας πατάνε...Μην περιμένετε από κανέναν κερατά βοήθεια..πρέπει μόνοι μας να σηκώσουμε το ανάστημα μας..!
Η ψήφος είναι ποιό ησχυρή και από μία σφαίρα...με μια σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου...με μία ψήφος το μέλλον των παιδιών σου..!

Ανώνυμος είπε...

«πρέπει να εμφανίζεται κάθε 5 μήνες και να περνάει από το δικαστήριο»

δεν παλευονται...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαρα που τολμας και πιανεις στο βρωμοστομα σου τον Πατακο,κουμουνιστοαναρχοαπλυτε.Πιστευω να μην σε δυσκολευουν οι συνθετες λεξεις παπαρα πασοκοκουμουνοβρωμιαρη.Εχεις ακουσει τρισαθλιε ανθελληνα πως ομιλει την Ελληνικη ο Πατακος;Παλιο ρουφιανακια που επρεπε στον εμφυλιο να μην αφησουν ουτε ενα σας ζωντανο.Που κατορθωσατε ρε παλιο παπαρια μεσα σε τριαντα χρονια να διαλυσετε την πατριδα μας πασοκια,κουμουνια,αναρχικοι,οικολογοι παρεα της συμφορας.

Ανώνυμος είπε...

Οχι φασίστας.Αρχιφασίστας,αρχιεγκληματίας,αρχιτρομοκράτης,αρχιπροδότης και αρχιδοσίλογος.Διαβάστε και πέντε πράγματα για την ελληνική ιστορία.Μην είστε ρεμπεσκέδες

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

11:59...Τα είπες όλα!!!
Συμφωνώ απόλυτα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Παττακέ Ηρωα του 1940 και του συμμοριτοπολέμου!Δεν θα ξεχάσω τα λόγια που μου είχε πει προσωπικά "Με δική μου παράκληση πήγα στην 1η γραμμή!Πολέμησα του Ιταλούς,πολέμησα του Γερμανούς,πολέμησα τους συμμορίτας.Πάντα δήλωνα παρών όταν με ζητούσε η Πατρίδα.Δεν μετανοιώνω για ότι έκανα,αλλά για ότι δεν έκανα"Η ιστορία τελικά σας δικαιώνει πολύ νωρίτερα απ'ότι και εσείς θα περιμένατε...Μία επανάσταση χρειαζόμαστε και τώρα.Η "Δημοκρατία" χωρίς Ελλάδα ή Ελλάδα χωρίς Δημοκρατία..και τα 2 δεν συμβαδίζουν στην Ελλήνικη Ιστορία και όποιος την έχει μελετήσει ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατηγός Παττακός είναι ΗΡΩΑΣ. Έχω όλα του τα βιβλία και συμβουλεύω κάθε Έλληνα να τα διαβάσει για να μάθει την νεώτερη Ελληνική ιστορία από πρώτο χέρι.
Όταν αποκρυσταλλώνεις γνώμη διαβάζοντας μόνο αριστερές φυλλάδες μαθαίνεις απλά και μόνο την προπαγάνδα της Αριστεράς και τίποτα άλλο.
Και γιατί τον κατηγορεί η αριστερά ; - Τα περισσότερα έργα επί επταετίας, τα έφτιαχνε η Σοβιετική Ένωση !

Ανώνυμος είπε...

KANONIKA ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, Ο ΚΡΥΦΟΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΑΣ,Ο ΝΤΙΝΤΗΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

Συνελληνες δεξιοί, επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το ήθος και τον πατριωτισμό μην αφησετε τους αριστερούς μου.σου.λμανο-πι.πα.τζί.δες να οργανώσουν το αριστερο παρακρατος τους και να ξεπουλήσουν το κράτος μας την θρησκεια μας και την ιστορία μας. Το ηθος και ο πατριωτισμός αυτωνών ειναι ανύπαρκτος, τους δωθηκε η ευκαιρία να ενταχθουν (οι αριστεροι)στην κοινωνία και να ζησουμε ισοτημα και σηκωσαν κεφάλι και διάλυσαν όπως και ξεπουλούν το κρατος, την θρησκεία, την ιστορία μας και την οικογένεια. Και αναφέρομαι στους πραγματικούς ΝΔμοκρατες, αυτους του ΛΑΟΣ του ΔΗΣΥ και λοιπούς ακροδεξιούς και κεντρωους που είναι απαραίτητοι σε αυτες της δύσκολες στιγμές που έχει ερθει το κράτος και οι ελληνες. Και δεν απευθύνομαι στους Σαμαρικούς διότι αυτοί λειτουργούν ως στηριγμα προς τους αριστερους και παράλληλα λειτουργούν και ως διασπαστες των δεξιών, αυτο που λεω να το θυμαστε! Οι αριστεροι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις μαζεύονται στην παρουσα φάση 56%+ και αν ιδρυσουν κομμα και οι μουσουλμανοι και οπως φημολογειτε, θα εντάξουν και μουσουλμανους αλλοδαπούς τοτε το σύνολο των ψηφοφόρων αυτού του αριστερού παρακράτους θα είναι πάνω απο 65%+, αν λοιπόν ερθουν και πάλι στην εξουσία θα μας ξεπουλησουν και θα μας εξαφανίσουν ως χώρα,δείτε το σοβαρά αλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει. Δωστε ψήφο στα δεξιά κόμματα και παραγκωνίστε τον Σαμαρά. Και λοιπούς αριστέρούς που λειτουργούν ως δεξαμενή ψήφων.
Δείτε το πολύ σοβαρά μας ξεπουλούν οι ντιντίδες και πατριδωκαπήλοι της αριστεράς!!!!!!
Ας ξεκινήσουμε ετσι την επανασταση μας (χωρις να χυθει αιμα) διεκδικήστε τα δικαιωματα σας ετσι, το δικαιούμαστε άλλωστε, διοτι συμβάλαμε με το ηθος μας και τον πατριωτισμο μας στο να ειμαστε κράτος ελευθέρων!!!!!
Αυτά τα αριστερο- κο μμ ου νια ή Μου.σου.λμα.νο.πι.πατζι.δες μας τα στερήσαν όλα και δεν θα σταματήσουν!!!!!!
Μεταφερετε τα σε ολους τους δεξιούς.
Μ.Ν.Γ

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕε όχι και ο Πατακός Φασίστας!!!! Ελεος!!!! Τι αλλο θα ακουσω σε αυτη τη ζωή????Μην καιτε αλλο καρβουνο. Βγάλτε τον στρατό στο δρόμο...χθες οχι αυριο..
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ. Η ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΩΣΠΟΥ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ 100% ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΛΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΠΑΘΗ ΟΠΩΣ ΜΕΘΗ, ΠΟΡΝΕΙΕΣ, ΜΟΙΧΙΕΣ, ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΘΟΥΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΥΓΧΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΑΤΙΜΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΜΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ;;; Η ΣΗΜΕΡΑ ;;;