Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αηδιαστικό παπαγαλάκι (Βίντεο)


Ελάχιστα άφησαν να μιλήσει οι δημοσιοκάφροι στο Extra3 τον οικονομολόγο Λεωνίδα Βατικιώτη που ήταν καλεσμένος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων. (Δείτε το βίντεο)

Θυμάστε παλιές μας αναρτήσεις που κάναμε λόγο για τα ΜΜΕ και τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια που εφαρμόζουν στο ακέραιο –και με το αζημίωτο εννοείται- τα όσα διδάχτηκαν από τα «ιδιαίτερα μαθήματα που τους έκαναν το ΔΝΤ και η εταιρία Civitas; Δυστυχώς αν και πέρασε τόσος καιρός ποτέ δεν μάθαμε ονόματα. Φυσικά όμως δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ για να τους εντοπίσει.
Αρκεί να παρακολουθεί τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και να διαβάζει εφημερίδες. Είναι ένας ολόκληρος στρατός καλαμαράδων και μαρκουτσοφόρων που αποτελούν την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές των ξένων καπιταλιστών και της ντόπιας αστικής τάξης,…

Είναι ο Χρήστος Κώνστας ανάμεσα σ’ αυτούς; Τι να σας πούμε .. δέστε το βίντεο που παραθέτουμε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας …


πηγη

3 σχόλια:

fnous fnous είπε...

fnous-EAM B-1


link

Ανώνυμος είπε...

kremala

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ξερατό,
έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τις ειδήσεις του ΑLTER, ως οικονομικός αναλυτής.

Ηταν τόση η αγωνία του να μεταφέρει την προπαγάνδα για εφαρμογή μέτρων του μνημονίου που διδάσκονταν επ' αμοιβή από τα αφεντικά του, ώστε η εκφορά του λόγου του ήταν ασύνδετη και ασύντακτη.

Προσπαθούσαν να τον περάσουν μάλιστα ότι είναι και καλό παιδί -πλην τίμιο-
Στις ραδιοφωνικές εκπομπές του ο Χαρδαβέλας, μετά από παρεμβάσεις ακροατών όπου δεν άντεχαν άλλο τη μαυρίλα του ξερατού στις αναλύσεις του, έλεγε: " Ο Κώνστας μπορεί να λέει πράγματα εξωφρενικά, αλλά είναι καλό παιδί και εργάζεται σκληρά"

Ολα αυτά τα ξερατά, οι πληρωμένοι σφογγοκωλάριοι, που γονάτισαν την αξιοπρέπεια μιας ολόκληρης χώρας στην πιο δύσκολη στιμγή της, θα πρέπει να σημειώνονται και να καταγράφονται, ώστε κάποια στιγμή να πληρωθούν κι από μας.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Θα αφιερώσω το υπόλοιπο της ζωής μου, ώστε αυτά τα ανθρωποειδή να εξαφανίζονται από το δημόσιο λόγο.