Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Εκατομμύρια τουρκικές λίρες σε χέρια ¨Οικονομικών μεταναστών¨ στο κέντρο της Αθήνα ς. Ήταν προκαταβολή ή έξοδα κίνησης;


Anti-ntp:Φανταστείτε πόσοι άλλοι υπάρχουν. Σκεφτείτε σε μια εμπόλεμη κατάσταση με τους γείτονες, τι θα κάνουν...


Ξένοι μισθοφόροι, αμοιβόμενοι με τουρκικό βρώμικο χρήμα. Θα μου πείτε, που είναι το περίεργο; Εδώ υπάρχουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι έμμισθοι Τούρκων πρακτόρων. Υπάρχει μια βασική διάφορα ως προς την αντιμετώπιση: Οι μεν θα έχουν...

όπλα την κρίσιμη στιγμή ενώ τους δε θα τους πάρουμε με τα όπλα όταν ξεκινήσει το πανηγύρι.

Το συμβάν:

Είναι δυνατόν να συνέβη αυτό και να μη έγινε θέμα στα δελτία; Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι σε διαμέρισμα στην Αθήνα, που είχε διαμορφωθεί σε παράνομη λέσχη, συνελήφθησαν 31 αλλοδαποί (29 υπήκοοι Μπαγκλαντές και 2 Πακιστάν) να παίζουν. Και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 4 εκατ. τουρκικές λίρες!!!

Τέσσερα εκατομμύρια λίρες Τουρκίας, είναι ένα εκατ. 700 χιλ. περίπου ευρώ. Κι αυτό το ποσόν το είχαν οι λαθρομετανάστες του Μπαγκλαντές;
http://www.eglimatikotita.gr/2012/01/blog-post_9763.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξυπνατε ζωα Ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Aυτοί οι λαθραίοι με την στήριξη των αναρχικών και των δήθεν προοδευτικών αριστερών κομμάτων είναι μαζί με την οικονομική κρίση η μεγαλύτερη απειλή για την Ελληνική κοινωνία. Οταν θα το καταλάβουν κάποιοι θα είναι πολύ αργά. Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες ότι η σωτηρία τους δεν είναι αυτά τα κόμματα ούτε φυσικά και τα υπόλοιπα τρία κόμματα που συμμετέχουν σε αυτή την κυβέρνηση. Ολοι αυτοί είναι προδότες ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Δυστυχώς δεν περιμένω κάτι καλύτερο από τις εκλογές και από το εκλογικό σώμα. Τα πρόβατα θα τα φάει ο καινουριος λύκος και θα είναι χειρότερος από τον πρώτο.