Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σεραφείμ προς ΚΚΕ: «Σώστε την πατρίδα, αποκηρύξτε τον αθεϊσμό»


Με έναν πραγματικά έξοχο πρόλογο ξεκινά η επιστολή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προς την Αλέκα:
«Εξοχωτάτη κ. Παπαρήγα,
Ως Ποιμενάρχης του επινείου της Πρωτευούσης της Χώρας ημών και πνευματικός διάκονος της εν Πειραιεί Εκκλησίας του Θεού, μετ’ αισθημάτων συνοχής καρδίας και πολλής θλίψεως δια την όχλησι της Υμετέρας πολυευθύνου Εξοχότητος εν καιροίς δυσχειμέροις κατά τους οποίους αγωνίζεσθε για την διάσωσι της φιλτάτης Πατρίδος εκ των αρπακτικών διαθέσεων των δανειστών και πιστωτών Αυτής που ...
πραγματούμεναι αναποδράστως θα οδηγήσουν εις την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, καθηκόντως προάγομαι όπως παρακαλέσω Υμάς να εμποδίσητε την στοχευμένην επίθεσιν του καταρρέοντος κόμματος της τέως συμπολιτεύσεως, το οποίο δια των Εξοχωτάτων Υπουργών του κ.κ. Ευαγγέλου Βενιζέλου και Μιλτιάδου Παπαϊωάννου επιχειρεί την ψήφισι υπό της Βουλής των Ελλήνων νομοσχεδίων σαφώς αντικειμένων εις την Συνταγματική νομιμότητα και τα δημοκρατικά αισθήματα…..Παρέλκει βεβαίως εις την Υμετέραν έμφρονα κρίσι να αναφέρω ότι ο δήθεν προοδευτισμός του κ. Υπουργού προεβλέφθη όσον αφορά εις την θεσμοθέτησι «και ετέρου σεξουαλικού προσανατολισμού» εκτός του υπό της ανθρωπίνης οντολογίας και του αιωνίου Δημιουργού του ανθρωπίνου προσώπου τεθεσπεισμένου, που προβλέπεται ως έννοια εις τα άρθρα 2 και 3 του προς ψήφισι νομοσχεδίου για την «καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας», ως και δια την υπ’ αυτού απόπειρα εισαγωγής της αμέσου λύσεως του ιερού θεσμού του γάμου, τόσον υπό του φρενοβλαβούς ηγεμόνος της Ρώμης Νέρωνος όστις συνήψε «γάμο» με δύο έλληνας απελευθέρους τον εύσωμο και ανδρώδη Πυθαγόρα και τον λεπτόσωμο και γυναικώδη Σπόρο, τον οποίον κατέστησε εκτομία και μετωνόμασε εις Σαββίνα, όπως εξιστορεί εις την περιώνυμο Ρωμαϊκή του ιστορία ο Έλλην ιστορικός Κάσσιος Δίων, (163 μ.Χ.) της οποίας την αλήθεια επιμαρτυρούν οι σύγχρονοι ιστορικοί του γεγονότος Τάκιτος και Σουητώνιος, όσον και από τον ψευδοπροφήτη του Ισλάμ άραβα έμπορο Μωάμεθ, ο οποίος τον 7ον αι. εις το Κοράνιόν του ανιδρύει την διάλυσι υπό του ανδρός του γάμου δι’ απλής τρισσής σχετικής δηλώσεως…»

Δηλαδή:
Πρώτον ο Νέρωνας τα μίλαγε τα «καλιαρντά» φαρσί.
Δεύτερον εγχειρήσεις αλλαγής φύλου γίνονταν και στην αρχαιότητα, χωρίς να χρειάζεται η μετάβαση στην Καζαμπλάνκα.
Τρίτον αν μπλέξετε με καμιά Σαββίνα, ρωτήστε πρώτα για τα παιδικά της χρόνια.
Ερωτήματα: Τέως συμπολίτευση το ΠΑΣΟΚ με σαράντα φεύγα Υπουργούς και εξήντα δώσε γραμματείς και διοικητές;
…. «Ο προφανής στόχος του νομοσχεδίου είναι η φίμωση της πληροφορήσεως, εκατοντάδων ιστολογίων, εφημερίδων και περιοδικών, αφού ακόμα και η αναφορά εις την εγκληματικότητα ομάδων λαθρομεταναστών η εις το επιβαλόμενο από το Ισλάμ «τζιχάντ» και εις τον φονταμενταλισμό του, θα αποτελή πράξι ποινικά κολάσιμη. ..Αν αυτή η παράγραφος του νομοσχεδίου δεν αποτελεί την ναυαρχίδα της ουσιαστικής αποποινικοποιήσεως της διακινήσεως των ναρκωτικών ουσιών, συλλήβδην έχομε υποστεί επιδημία κρετινισμού, διότι όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού κέντρου παρακολουθήσεως ναρκωτικών και τοξοκομανίας τέσσερα κιλά ινδικής καννάβεως η δύο κιλά ηρωΐνης κοστίζουν περίπου 40.000 Ευρώ. Επομένως δια να εμπίπτη κανείς εις τας διατάξεις του αθλίου αυτού νομοθετήματος θα πρέπει να διακινή τόνους ναρκωτικών! Όλα τα ανωτέρω που επιτυχώς επεσημάνθησαν εις το Υμέτερον δημοσιογραφικόν όργανον «Ριζοσπάστης» ως προείπον νομοθετούνται με το πρόσχημα του «εξορθολογισμού των ποινών δια την διακίνηση ώστε να μην αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι μικροδιακινητές και οι μεγαλέμποροι και να μην μπαίνουν οι χρήστες φυλακή». Όντως οι χρήστες έχουν ανάγκη από θεραπευτικά προγράμματα και όχι φυλακές και θα πρέπει με όλους τους τρόπους να οδηγούνται εις την επιλογή της απεξαρτήσεως. Όμως για να γίνη κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχουν τόσα «στεγνά» θεραπευτικά προγράμματα όσα έχει ανάγκη η χώρα με επαρκές εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Σήμερα όμως υποχρηματοδοτούνται τα σχετικά προγράμματα και τα κέντρα προλήψεως τινάζονται εις τον αέρα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατος η προσφορά του πολυσημάντου έργου τους».
Πολύ σημαντική η αναφορά στην υποχρηματοδότηση προγραμμάτων απεξάρτησης. Αν και πιο σημαντική είναι η διαχείριση των όποιων πόρων…
Επιδημία κρετινισμού μην πει κανείς ότι δεν υπάρχει αφού ακόμη διαβάζουμε τις ρήσεις του μεγίστου Τραπεζίτη ΟΦΑ (όπου φυσά ο άνεμος) …
Να κλείσουν και τα ιστολόγια των πρώην αριστερών και αεί άθεων που θαυμάζουν μορφές σαν τον Βελουχιώτη και διακρίνονται από έναν άκρατο σεξισμό. Γράφουν εκεί διάφορα απολωλότα πρόβατα, που νομίζουν ότι γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα…
Συνεχίζει η επιστολή: «Εξοχωτάτη κ. Παπαρήγα,
Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση εις το Υμέτερο πρόσωπο χρεωστώ επ’ ευκαιρία της επικοινωνίας μεθ’ Υμών να αντικρούσω καθηκόντως τον διακηρυσσόμενον υπό του Υμετέρου κομματικού σχηματισμού αθεϊσμόν και να παρακαλέσω να επανεκτιμήσητε τα επιστημονικά, φιλοσοφικά και ιστορικά δεδομένα που κρατούν Υμάς δεσμώτες εις το «μουράγιο» της τραγικής εγκοσμιοκρατίας.
Ο αθεϊσμός και ο αγνωστικισμός ενώ δήθεν καταλύουν το θρησκευτικό κοσμοείδωλο περί δημιουργίας και περί ευφυούς σχεδιασμού, ουσιαστικώς υψώνουν το έωλο, αβάσιμο και ανεπέρειστο επιστημονικώς και λογικώς κοσμοείδωλο της ασυναρτήτου τυχαιότητος, ως αιτίας και ουσίας του εκπληκτικής συνθέσεως και αρμονίας του κόσμου με την αντιεπιστημονική αντιλογική και εξ εμπαθείας και μίσους κατά του Δημιουργού προβολή της δήθεν φυσικής επιλογής και της δήθεν κοινής καταγωγής των ζωντανών ειδών. Δια των κατωτέρω αποδεικνύεται ότι ο κόσμος είναι δημιούργημα της απερινοήτου σοφίας και αγάπης του εκτός αυτού υπάρχοντος Τρισαγίου Θεού κατά την υπέροχον έκφρασιν του ιερού ψαλμωδού: «ποίησιν δε χειρών αυτού αναγγέλει το στερέωμα» (Ψαλμ. 18,1)….
Κατόπιν των εκτεθέντων ο «αφελής» αγνωστικισμός του Υμετέρου κομματικού σχηματισμού που αποδίδει το θαύμα της ζωής εις την τυχαιότητα και την ασυνειδησία και ανυπαρξία του μηδενός αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα του τραγικά πεσμένου και αποτυχημένου ανθρώπου που συμπνίγεται στην χοϊκότητα και αδυνατεί να αναχθή από την κτίση στον κτίσαντα.
Κατά ταύτα παρακαλώ όπως επενεκτιμήσητε την Υμετέραν στάσιν και τας εν λόγω αρχάς του Υμετέρου κομματικού σχηματισμού διότι άλλως αναποδράστως θα υπηρετήσητε τον σχεδιασμό του διεθνιστικού σατανιστικού χώρου και θα επαναλάβετε την δεδομένη ιστορική αποτυχία της γαλλικής επαναστάσεως και του λεγομένου «υπαρκτού σοσιαλισμού» διότι θέτοντας εις τα προς κατεδάφισι μέσα στην ανθρώπινη ψυχή τον αιώνιο Θεό, ουσιαστικά κατεδαφίζεις και καταδολιεύεις πλήρως τον άνθρωπο επειδή κατά την μεγαλειώδη ρήσι του Ντοστογιέφκι «χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται».
Αν το ΚΚΕ αλλάξει τη στάση του μετά από αυτή την επιστολή φεύγω για Κόστα Ρίκα, αφιερώνοντας το υπόλοιπο της ζωή μου στη μελέτη του παρεξηγημένου στοχαστή ΓΑΠ, που απέδειξε ότι η δόξα από την απαξίωση απέχουν 2 χρόνια και τρία Μνημόνια.
Για να αλλάξει στάση ο Περισσός πρέπει πρώτα η τοπική οργάνωση Καρδίτσας να αλλάξει την απόφαση που είχε πάρει χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις και με παρρησία στο Μεσοπόλεμο: «δεν υπάρχει Θεός».
Δεν ζει ο υπαρκτός εις την Κούβα; Εις την Βόρεια Κορέα;
Η γαλλική επανάσταση δεν απέτυχε βεβαίως ιστορικά, τουλάχιστον ως προς το σκέλος της ελευθερίας. Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι μπορώ να γράφω διαβεβαιώνοντας σας ότι δεν υπηρετώ τον διεθνιστικό σατανιστικό χώρο…
Μ.Ο.