Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

“Φαντάσματα” βλέπει και το ΠΑΣΟΚ πίσω από το αίτημα Πεπόνη για την ΕΛΣΤΑΤ!


Αμφισβητεί ευθέως τον οικονομικό εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη, ενώ καλεί τον Άρειο Πάγο μα προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες, προφανέστατα εναντίον του ηπειρώτη εισαγγελέα.

Μάλιστα, κάνει λόγο και για διατάραξη της “ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος”, κάτι το οποίο έχει καταλύσει το ΠΑΣΟΚ εδώ...
και χρόνια!

Τι λέει το ΠΑΣΟΚ, που προσπαθεί να υπερασπιστεί τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου:

“Αφού για δεύτερη φορά οι ‘καταγγελίες’ των δύο οικονομικών Εισαγγελέων αρχειοθετήθηκαν από την προϊσταμένη αρχή τους και αποδείχθηκε ‘άνθρακας ο θησαυρός’ , ο κ. Πεπόνης επανέρχεται για να ζητήσει με έγγραφό του την αποστολή στη Βουλή για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Γ.Α. Παπανδρέου και του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της αναπροσαρμογής του ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Εάν δεν πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη, τότε έχουμε να κάνουμε με μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες, ενέργειές της.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος”.

πηγή