Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ!


Οι πραγματικοί απατεώνες και τα αρχιλαμόγια που καταλήστευσαν (και συνεχίζουν να καταληστεύουν) το δημόσιο, κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ανενόχλητοι. Μάλιστα, φροντίζουν να καλύπτουν επαρκώς τις βρωμιές τους, αφού ούτε τα δημοσιογραφικά φερέφωνα ασχολούνται μαζί τους, ούτε φυσικά οι πολιτικοί: Ένας τέτοιος...

"έντιμος" άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, πρώην και κατά πάσα πιθανότητα ξανά ιδιοκτήτης του ελεεινού Άλφα, που πρωτοστατεί στο "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου, υβρίζοντας ελεεινά όχι μόνο τον....
Γέροντα Εφραίμ, τη Μονή και το Άγιον Όρος, αλλά ακόμα και την Παναγία!

Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε ως εκβιασμός στον Ρουσόπουλο, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή ο ισχυρός άνδρας της Ιντεραμέρικαν. Τι άλλο συνέβη όμως από τότε και πώς αντέδρασε η "δικαιοσύνη" στις κομπίνες Κοντομηνά; Το παρακάτω άρθρο δίνει μια καλή εικόνα:

Ελεύθερος με εγγύηση €300.000 ο Δημήτρης Κοντομηνάς και απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Με μια πικρή γεύση θλίψης η Ασφαλιστική Αγορά μαθαίνει οτι και ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται υπόλογος στον Α’ Ανακριτή που εξετάζει την υπόθεση της Νοτίου Αφρικής, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση €300.000 και απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Η εξέλιξη της ιστορία του Δημήτρη Κοντομηνά έχει ως εξής: Στις 5 Δεκεμβρίου 2009, απαλλάχτηκε με βούλευμα από τις κατηγορίες που εκκρεμούσαν σε βάρος του, για παράνομη άντληση Κεφαλαίων από Ελληνογερμανούς, για Επενδυτικούς λόγους και για τις καταγγελίες που υπήρχαν σε βάρος του για Ελλείμματα Αποθεμάτων στην Interamerican. O εισαγγελέας Αθανασίου είχε εισηγηθεί πριν από 4 περίπου χρόνια την απαλλαγή του Δημήτρη Κοντομηνά λόγω μη επαρκών στοιχείων, ωστόσο ο εισαγγελέας εφετών δεν δέχτηκε την εισήγησή του και ανέθεσε στην Εισαγγελέα Εφετών Ξ. Δημητρίου να επανεξετάσει την υπόθεση και να βγάλει το πόρισμά της. Το πόρισμα της Εισαγγελέως Ξ. Δημητρίου ήταν αρνητικό για την απαλλαγή του ΔΚ και ζήτησε την επανεξέταση της υπόθεσης από τον Α’ Ανακριτή. Αυτά συνέβησαν το Φθινώπορο του 2007, δυόμισι χρόνια πριν. Γιατί καθυστέρησε η υπόθεση δυόμισι χρόνια, είναι ένα καλό ερώτημα που δεν απαντήθηκε από κανέναν. Οι αναγνώστες, ωστόσο, μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι κατηγορίες για τις οποίες του επεβλήθη Εγγύηση €300.000 και απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα αφορούν τις καταχρήσεις των Κεφαλαίων των ομογενών από τη Νότια Αφρική. Κατηγορούμεοι είναι τέσσερις: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, Γιώργος Ψαρράς, Γ. Πετς και Χαράλαμπος Βατικιώτης.Τα προβλήματα του Δ. Κοντομηνά, εξάλλου δεν περιορίζονται σε αυτές τις κατηγορίες. Εκκρεμούν σε βάρος του καταγγελίες απο την Εφορία για τις αυξήσεις κεφαλαίων “υπερ το άρτιον” που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα, τόσο για τα δικά του ποσοστά, όσο και για τα ποσοστά των υπολοίπων μετόχων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γιώργος Ψαρράς. Αυτές οι αυξήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από ένα μέτοχο για λογαριασμό άλλων μετόχων, όμως η Εφορία τις λογίζει ως “Δωρεές” που φορολογούνται με 40%! Αυτές οι υποχρεώσεις δεν δηλώθηκαν στην Εφορία και οι απώλειες των δημοσίων εσόδων από αυτές της πράξεις ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, πέρα των προσαυξήσεων των προστίμων. Εκκρεμούν επίσης και άλλες Αγωγές και Μηνύσεις του Β. Τσοτσορού σε βάρος του Δ. Κοντομηνά ο οποίος τον κατηγορεί για σωρεία παράνομων πράξεων.

http://www.insurancedaily.gr

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα "κατορθώματα" του Κοντομηνά, που όμως ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με δικαστική απόφαση!

Αυτοί οι θρασύτατοι τύποι παρουσιάζονται ως...κριτές των πάντων, τιμητές της δικαιοσύνης (!!!) και τηλε - εισαγγελείς που δεν σέβονται ούτε Θεό ούτε νθρώπους!

Δεν είχαμε καμία διάθεση ν' ασχοληθούμε μαζί τους: Όμως, δεν ανεχόμαστε την υποτίμηση της νοημοσύνης μας από αρχικλεφταράδες! Κι ο επόμενος που πιθανόν να...βγει στη σέντρα, θα είναι φωνακλάς ψυχοπαθής του Άλφα, που σιτίζεται εδώ και χρόνια από το Πασοκ και νομίζει ότι "τον τρέμουν" όσοι σχετίζονται με...στρατιωτικά θέματα.

Ναι, είναι αυτός που μαντεύετε: Του συνιστούμε λοιπόν να...προσέχει, γιατί έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα του!

τριβέλι

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαπάκια παίρνετε;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ...ΚΑΠΟΤΕ ΑΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ. ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΕΙΣ; ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ,Η ΔΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

fnous fnous είπε...

fnous-EAM B-1

link

Ανώνυμος είπε...

mporei kapoios na mou pei ti douleia exei o karolos tis agglias sto "agio" oros...otan pigenei???oso gai tous kontominades kai sia aytoi einai apla poulimenoi kai douloi tou xrimatos

Ανώνυμος είπε...

oso masonoi einai oi kontominades alo toso einai kai oi efrem vlakes neoellhnes

Ανώνυμος είπε...

kathe vradi tha gamiestai http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G9puKjf1xmg

Ανώνυμος είπε...

Τον 4ο αιώνα οι Εβραιοχριστιανοί βρωμοκαλόγεροι κατέστρεψαν μετατρέποντας τα σε ασβέστη για να κτίζουν τις καταθληπτικές τους βρωμοεβραιοχριστιανικές εκκλησίες 300.000 αρχαιοελληνικά αγάλματα.Μια θρησκεία μίσους και οπισθοδρόμησης.Ξεσηκώθηκαν οι Ελληνες το 1821 εναντίον των Τούρκων και ο Σαπιοκοιλιάς Εβραιοχριστιανός Πατριάρχης τι έλεγε{Που πάτε ρε ξυπόλητοι που θέλετε να τα βάλετε με την Πύλη,καλά δεν περνάμε με τους Τούρκους;] Και σήμερα το ίδιο λαμόγια τύπου Εφραίμ με offshore κομπίνες ,μπίζνες με τους πετρελαιάδες του Περσικού άσε που το 99% από δαύτους κουνάνε την αχλαδιά.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε ρε βλάκες με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τι εγκλήματα διέπραξαν εναντίον του Ελληνισμού οι Εβραιοχριστιανοί με τον ελεεινο κατασκευασμενο βρωμοθεό τους αυτο το αθλιο κατασκεύασμα ποου ονόμασαν ΧΡΙΣΤΟ.Να τον χαίρεστε ηλιθιοι.

http://www.youtube.com/watch?v=A4yf4P-C1l0&feature=related

aris είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΒΛΑΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ! ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

10 07 βλακας κ ηλιθιος εισαι απο την κορυφη μεχρι τα νυχια κ ελεεινος κατασκευασμενος βρωμοθεος ειναι αυτο το πουσταριο που εσυ πιστευεις,οτι σκατα ειδωλο ειναι. 9 44 την αχλαδια μαλλον εσυ την κουνας οπως εβραιος εισαι κ φαινεσαι ζωντοβολο.Βρωμικο,καταθληπτικο ειναι το σπιτι σου.Θρησκεια μισους κ οπισθοδρομησης ειναι πιστευω σου.Ανοιξτε τα γκαβα σας πριν να ναι αργα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΟΡΕ ΠΡΕΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΣΙΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

11.39
μια και φαίνεσαι καλογεροπαίδι θα ξέρτεις το βαρέλι με την τρύπα μια και θα έχεις μπει πολλές φορες.Ανοιξε τα στραβάσου και διάβασε παρακάτω για το χριστιανικό Βυζάντιο

Από την αυγή του, το Βυζάντιο, νομοθετικά, υιοθέτησε την καθεστηκυία τάξη της προχριστιανικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, παραχωρώντας στους επισκόπους της νέας θρησκείας δικαστικές εξουσίες που οι τελευταίοι εκμεταλλεύτηκαν για να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους. Διαιωνίζοντας τα βίαια θεάματα του ιπποδρόμου, το Βυζάντιο εντάσσει τους ακρωτηριασμούς, τις εκτυφλώσεις και τον αγωνιώδη θάνατο (3) στην ποινική της νομοθεσία.
Η εικόνα στο Βυζάντιο με τους ακρωτηριασμούς θα πάρει μεγάλη έκταση τον επόμενο αιώνα που ο Ιουστινιανός θα αναγκαστεί με νόμο (4) να προτρέψει «μίαν μόνον χείρα τέμνεσθαι» προκειμένου να αποτρέψει την αποτρόπαιη εικόνα των αναπήρων και το οικονομικό κόστος που, τέτοιες αναπηρίες, επέφεραν στο κράτος!
Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρεθεί κανείς με κατηγορία που επέσυρε τον ακρωτηριασμό. Λίγο κλέψιμο στο ζύγι ή στη γη, οργώνοντας μια πιθαμή από το χωράφι του διπλανού ή κλέβοντας λίγα σταφύλια από το ξένο αμπέλι, κινδύνευε κανείς να χάσει το χέρι του. Πίσω από την καταδίκη της αλητείας βρισκόταν ο ακρωτηριασμός και των δύο ποδιών. Πίσω από την προδοσία, ο εκτυφλωτισμός και από τη βρισιά η γλωσσοτομία από το φάρυγγα. Πίσω από τη μοιχεία και παιδεραστία ο ευνουχισμός, η φύτευση μυτερών καλαμιών στην ουρήθρα και άλλα επώδυνα μαρτύρια, ταυτοπάθειας (5) που πολλές φορές ήταν θανατηφόρα όπως η καυλοκοπία και το παλούκωμα. (6)
Περπατούσε κανείς στους δρόμους του Βυζαντίου και έβλεπε παντού το ίδιο θέαμα. Ανάπηρους με κομμένα χέρια και πόδια, τυφλούς να αιμορραγούν απ’ τις κόγχες των ανύπαρκτων ματιών τους. Ανθρώπους τέρατα, χωρίς γλώσσα, μύτη και αφτιά, κλαδεμένους σαν δέντρα και μαζεμένους από τρόμο και πανικό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ απολαύστε το

Θέλει ο θεός να αποτρέψει το κακό και δεν μπορεί;
Τότε δεν είναι παντοδύναμος…
Μπορεί, αλλά δεν το επιθυμεί;
Τότε είναι κακός..
Είναι και ικανός και το επιθυμεί;
Τότε από πού προέρχεται το κακό;
Μήπως είναι και ανίκανος και δεν το θέλει;
Τότε γιατί τον αποκαλούμε θεό;

fnous fnous είπε...

fnous-EAM B-3 -11-11-11

link

Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας, το χρωστάμε στους εαυτούς μας.
Αν πιστεύετε ότι γράφονται σωστές σκέψεις ενημερώστε τους γύρω σας.

Ανώνυμος είπε...

Τετόια εμπάθεια προς τον χριστιανισμό σε ένα άσχετο άρθρο για τον Κοντομηνά μόνο απορίες μπορεί να γεννά. Όσο και να ζορίζεστε φερέφωνα τσιράκια και όσο και να τα φοβάστε τα blogs δε φιμώνονται. Όταν καταλάβετε πόσο πολύ σας αγαπάει ο Χριστός θα είναι λίγο αργά... ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

thoureios.blokspot είπε...

O ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ…!!!
http://thoureios.blogspot.com/2011/12/blog-post_7756.html

theo είπε...

πότε θα μπει στη φυλακή το βρωμοσκούληκο?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοντομηνάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ την ΤΟΤΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ», που δεν είχε καμία σχέση με την τότε ανθούσα Αμερικανική οικονομία ???????????
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με δικαστικές αποφάσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ.

theo είπε...

Όσο για τους κρυφομασώνους σιωνιστές που μας το παίζουν δωδεκαθεϊστές...λίγες είναι οι ώρες σας. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ανώνυμος είπε...

όποιος τους ταίζει είναι καλός και δεν τον χτυπάμε
όποιος δεν τους τροφοδοτεί βάλεται ομαδικά από τα παπαγαλάκια τους
όποιος δοκιμάσει να επιβιώσει στο δικό τους σύστημα εξαφανίζεται...
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ
Με τη λίστα των δημοσιογράφων που πληρώνονται extra από τα υπουργεία τι γίνεται???
κοντή η μνήμη των Ελλήνων....

Ανώνυμος είπε...

den varethikate na pipilate thn karamela tou dodekatheismou re proskinimenoi???...k thelw na m pei enas proskinimenos ti kalo eide o ellhnismos ap ton xristianismo????...exetai katalavei oti o kosmos psaxnetai pleon kai den trwei to koutoxorto tou giaxve...???

Ανώνυμος είπε...

ellada einai o parthenonas kai oxi agia sofia.

fnous fnous είπε...

fnous-ΕΑΜ Β-Συνωμοσία Κολεγίου Αθηνών.

λινκ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ....ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ....ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΓΟΝΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ....ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΗΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ....ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΞΙΕΣ ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ....ΟΙ ΔΕ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...ΑΘΕΟΥΣ...ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ....ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ....ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΝΟ ΣΠΑΝΙΟ ΗΡΩΙΚΟ....ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

11:02 ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ Κ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

12 19 ζωον διποδο απο που διαβασες αυτες τις μπουρδες που γραφεις ?? κ εσυ 1 37 ψεμα απο κουνια,καριολης κ γουρουνι που βρωμαει εισαι αυτοπροσωπως.

Ανώνυμος είπε...

@1:37 μ.μ.
Ο Θεός να σε συγχωρέσει βλάκα γιαυτά που γράφεις. Μην στενοχωριέσαι όμως, θα τον γνωρίσεις τον Χριστό, ...από την άλλη Του πλευρά.

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 5000

Αλαξτε την ημερομηνια ρεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ....ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ....Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ...ΠΟΝΗΡΙΑ...ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ....ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ........Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ .....ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Se afton pou ekane erotiseis gia tin ikanotita tou Theou , kai gia to an o Theos einai Theos i oxi, leo: O Theos exei tin ikanotita na apotrepsei to kako, kai tha to kanei polu syntoma. O Theos dinei ti dynatotita se olous na Ton gnorisoun meso tis Eklisias Tou. Vlepei ti diafthora kai tin via, alla epidi agapaei tous anthropous, den thelei na tous katastrepsei.Tous dinei tin efkairia na akousoun kai na apofasisoun. Me liga logia kanei ypomoni, gia na sothoun merikoi, opos aftoi oi sxoliastes, pou Ton vrizoun me ton xeirotero tropo. Oi erotiseis oi dikes mou einai: Ti sas ekane o Xristos kai ton vrizete? Poion peirakse? poion skotose? Poion erikse stin fylaki? Enantion poiou askise via? An i eklisia sto parelthon ekane lathi, ti ftaiei o Xristos? Kai telos an den pistevete oti yparxei, pos einai dynaton na vrizete kati, pou kata tin gnomi sas den yparxei? Afto einai paranoia.Kai ola afta ta korafeksala pou lete gia ton Xristo kai tous xpistianous den einai nea. Oi xristianoi ikseran oti tha erthoun anthropoi san esas, prin akoma gennithite.Akoma exete tin efkairia na sotheite, alla oxi gia polu kairo akoma.Parte aftin tin efkairia sta xeria sas , giati den tha yparksei alli. Oso gia mena, den eimai evraios . Eimai Ellinas stin katagogi,kai xristianos sti pisti, eite sas aresei, eite oxi. I pisti ston Xristo den allazei tin Elliniki katagogi, oute kai tin Elliniki istoria tis arxaias Elladas.O Xristos mas agapa , akrivos epidi eimaste Ellines.

Ανώνυμος είπε...

Kαι πώς εξηγείται το γεγονός, ότι στο " μαγαζί " (δηλαδή στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.9 ) ενός τέτοιου προσώπου δέχθηκε να εργάζεται και να πληρώνεται ο κ. Καζάκης ;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
den varethikate na pipilate thn karamela tou dodekatheismou re proskinimenoi???...k thelw na m pei enas proskinimenos ti kalo eide o ellhnismos ap ton xristianismo????...exetai katalavei oti o kosmos psaxnetai pleon kai den trwei to koutoxorto tou giaxve...???
21 Ιανουαρίου 2012 7:45 μ.μ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ η εκλησια σιτιζει καθημερινα αυτες τοις δυσκολες ωρεςχιλιαδες ελληνες και μη χωρισ διαχορισμο θρησκειας και καταγωγης αν και εσυ φιλε πεινας και συμπεριφερεσε με αυτον τον χυδεο τροπο παντα υπαρχει και για σενα ενα πιατο!!καλη ορεξη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΕΑΣ ΤΟΝ ΠΛΙΣΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΟΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΟΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΥΡΧΑΝ ΦΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΠΥΣ ΕΙΔΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ <<>
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΓΚΙΚΕ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΤΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ