Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Παρουσιαση του νέου δίσκου από τον Αρτέμη: Ο Λυκόσχημος Αμνός.


Παρουσίαση δίσκου Αρτέμη @ KOOKOO, 29.01.12!


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο ΚοοΚοο ο ΑΡΤΕΜΗΣ με συνοδία μπάντας & DJ θα ερμηνεύσει ζωντανά το νέο Album, καθώς και ...
κομμάτια από ολόκληρη την δισκογραφική του πορεία ως Terror X Crew και A/E!

ΗΜ/ΝΙΑ: [29-01-2012]

Η INNERSENSE PRODUCTIONS παρουσιάζει :

ΑΡΤΕΜΗΣ – ΛΥΚΟΣΧΗΜΟΣ ΑΜΝΟΣ – Παρουσίαση Δίσκου

ΑΡΤΕΜΗΣ + Band Live Performance
συμμετέχουν οι ΕΥΘΥΜΗΣ και Cenobite

DJ Sets από τους Junior SP., Cryogenics, Monachus

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

στο ΚΟΟΚΟΟ – Ιάκχου 17, Γκάζι
(Στάση ΜΕΤΡΟ «Κεραμεικός»)

Είσοδος €10, Ώρα έναρξης 21:00

Η Innersense Productions παρουσιάζει την ζωντανή παρουσίαση του δίσκου του ΑΡΤΕΜΗ «Λυκόσχημος Αμνός», ο οποίος κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011 από το Label της Rockarolla.
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο ΚοοΚοο στο Γκάζι (Ιάκχου 17, Στάση ΜΕΤΡΟ «Κεραμεικός»), ο ΑΡΤΕΜΗΣ με συνοδία μπάντας και DJ θα ερμηνεύσει ζωντανά το νέο Album, καθώς και κομμάτια από ολόκληρη την δισκογραφική του πορεία ως Terror X Crew και A/E.
Στο Live θα συμμετάσχει και το έταιρον ήμισυ του Αρτέμη στους Α/Ε, ο Ευθύμης, καθώς και ο DJ Cenobite.
Επιπλέον, πριν και μετά το ζωντανό μέρος, θα υπάρξουν και DJ Sets από τους Junior SP., Cryogenics και Monachus.

Η είσοδος θα κοστίζει 10 Ευρώ και οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 21:00.

Το LP «Λυκόσχημος Αμνός» αποτελείται από 12 κομμάτια, στα οποία συνδυάζονται τα πιο σύγχρονα μουσικά ιδιώματα (Dubstep, Electro-Tech, D’N’B, Grime, κ.α.), αλλά και στοιχεία της παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής, με το Hip Hop, επενδεδυμένα με στίχους και ερμηνείες του Αρτέμη που προκάλεσαν αίσθηση.
Για την παραγωγή της μουσικής του δίσκου συνεργάστηκαν κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής της χώρας μας, όπως οι Junior SP., Cryogenics, Christian Cambas, V.G.O., Cenobite, Ed Gain, κ.α., αλλά και οι συνθέτες – παραγωγοί Λάμπρος Κριτσιμάς, Λεωνίδας Πετρόπουλος, Θεόφιλος Πουταχίδης, Βάιος Χριστοδούλου, φτιάχνοντας ένα ηχητικό κράμα που αντικατοπτρίζει ότι πιο νέο στην σύγχρονη μουσική, με αναφορές στην δισκογραφία των TXC – A/E, θυμίζοντας έντονα την “Γεύση του Μένους” και τον “Διαλεχτό της Αρνησης, Ακριβογιό της Πίστης”.
To CD μπορείτε να το παραγγείλετε με αντικαταβολή από το www.hiphopshop.gr ή να το προμηθευτείτε απευθείας από το Hip Hop Shop (Διονύσου 6, 15124, Μαρούσι, τηλ: 210 6148506

Ο Αρτέμης είναι ιδρυτικό μέλος των Terror X Crew, οι οποίοι από το 1992 μέχρι και το 2002 (οπότε και διαλύθηκαν) καθόρισαν τον όρο «Σκληροπυρηνικό Hip Hop». Το 2004, ο Αρτέμης μαζί με τον Ευθύμη επέστρεψαν στην δισκογραφία ως “Αρτέμης-Ευθύμης” (κατά κόσμον Α/Ε) και συνέχισαν το έργο τους στο ίδιο σκληροπυρηνικό ύφος.3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ,ΤΖΑΖ ΚΑΙ ΣΚΡΙΑΜΠΙΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ...ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΥΣ ΤΗΣ ΤΖΑΖΖ ΡΟΚ....ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΤΖΑΖ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ AYTOI O ARTEMIS KAI OI ALLOI EINAI COOOOOL.........

Ανώνυμος είπε...

Ο δισκος τα σπαει οι στιχοι ειναι αλλου για αλλη μια φορα ο Αρτεμης εγραψε

fnous fnous είπε...

fnous-drakogenia


λινκ