Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Να αποχωρήσει αμέσως η ΝΔ από μια κυβέρνηση που απειλεί την δικαιοσύνη και να την καταγγείλει στους διεθνείς οργανισμούς.


20120120-193040.jpgΤις τελευταίες ώρες έχουμε μια συνταγματική εκτροπή που παραπέμπει σε φασιστικά καθεστώτα με υπουργούς να εκβιάζουν και να απειλούν λειτουργούς τις. Δικαιοσύνης. Επειδή αυτή η κυβέρνηση στηρίζεται και από τη Νέα Δημοκρατία, είναι αυτονόητο ότι πρέπει άμεσα να άρει....
την στήριξη της απο αυτό το φαισιστικο συνοθύλευμα εκτός εάν βγει άμεσα ο Παπαδημος και διατάξει διώξεις για τους υπουργούς και τους βουλευτές που απειλούν διαπράττοντας κακουργήματα.
Εάν αυτό δεν συμβεί άμεσα, αυτή η κυβέρνηση είναι στα πρότυπα του Μουσολινι όπου οι δικαστές ήταν απολύτως ελεγχόμενοι. Όποιος την στηρίζει θα κηρυχθεί συνένοχος όταν επανέλθει η δημοκρατική νομιμότητα.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ....
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ
ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ,Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα, η νδ να αποχωρήσει από αυτή την κυβέρνηση; Γιατί; Τι εννοεί ο ποιητής; Ότι η νδ είναι τίμια και δεν κάνει τέτοια κακά πράματα; Με τι προθέσεις ξεκινάς, για να γράψεις μια τέτοια τοποθέτηση άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Opoio koma kai na parei tin eksousia, tha einai ypoxreomeno na akolouthisei kai na epivalei tous nomous kai tous kanones tis evropaikis enosis dystixos. Oi politikoi kai oi dikastes kai i astynomia den exoun eklogi, giati an kanoun to antitheto, tha xasoun tis douleies tous. Sto parelthon omos i nea dimokratia kai se merika themata, edeikse anthropia.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ.
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ,ΕΞ ΑΡΧΗΣ.