Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιος Έλληνας πολιτικός προτείνει διχοτόμηση της Κύπρου!


Κι όμως Έλληνας πολιτικός προτείνει στη κυβέρνηση να προχωρήσει σε διχοτόμηση της Κύπρου! Είναι ο Στέφανος Μάνος που ηγείται του πολιτικού σχηματισμού “Δράση”, σε ανακοίνωση της οποίας αναφέρεται: “Η απόφαση της Τουρκίας να οριοθετήσει την υφαλοκρηπίδα με το τυπικά ανύπαρκτο Τουρκοκυπριακό κράτος..., σε συνδυασμό με απειλές στρατιωτικής εμπλοκής, συνιστά μια ευκαιρία για την Ελλαδική πλευρά να εγκαταλείψει ως ασύμφορο το στόχο της επανένωσης του νησιού στη βάση μιας διζωνικής και δικοινοτικής ομοσπονδίας και να επιδιώξει τον de jure χωρισμό της Κύπρου σε δύο ανεξάρτητα κράτη”Συμφωνία Ερντογάν και Έρογλου για υφαλοκρηπίδα
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και ο Τουρκοκύπριος πρόεδρος Ντερβίς Έρογλου, αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη Νέα Υόρκη συμφωνία για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, μεταδίδει το Stratfor.Ο κ. Ερντογάν είχε προειδοποιήσει την Τρίτη ύστερα από συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες θα υπογραφεί πολύ σύντομα.Πρόσθεσε επίσης ότι όταν υπογραφεί η συμφωνία αυτή, η Τουρκία θα αρχίσει τις δικές της έρευνες, τονίζοντας ότι δυνάμεις του τουρκικού πολεμικού ναυτικού περιπολούν στις ζώνες αυτές.
Αποκάλεσε μάλιστα "τρέλα", την απόφαση της Κύπρου για εκμετάλλευση υποθαλάσσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου, παρά τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας, ενώ δήλωσε ότι οι δραστηριότητες αυτές "σαμποτάρουν" τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνοκυπριακή και στην τουρκοκυπριακή πλευρά για την επανένωση του νησιού.


Τουρκικές φρεγάτες στο Αιγαίο,Αναφορές τουρκικών μέσων ενημέρωσης




Τουρκικές φρεγάτες στο Αιγαίο

Τρεις φρεγάτες του τουρκικού στόλου πέρασαν από τα στενά των Δαρδανελίων και κατευθύνθηκαν προς το Αιγαίο, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για τις φρεγάτες Σοκολού Μεχμέτ πασά, Σαλίχ Ρεΐσ και Οντζού.
Τα τουρκικά ΜΜΕ υπενθυμίζουν δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων των τελευταίων ημερών περί συνοδείας από τον τουρκικό στόλο, του ερευνητικού σκάφους που όπως ανακοινώνεται εδώ και μέρες αναμένεται να κάνει έρευνες σε περιοχές της Μεσογείου, δίχως να έχει αναφερθεί προς το παρόν συγκεκριμένη περιοχή.
http://www.sigmalive.com/news/local/421006
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/658465/ArticleNewsWorld.aspx
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/25196
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε στεφανε!!εισαι πολυ μεγαλος πολιτικος!!εσενα θελουμε πανιβλακα γαμω το σπιτι σου!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι Έλληνας είναι ιουδαίος!

fnous fnous είπε...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:

===========================================


"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να προσέχετε τί γράφεται σχετικά με τις μονάδες που λέτε ότι βγαίνουν στο Αιγαίο.
SALIH REİS ΦΡΕΓΑΤΑ
SOKULU MEHMET PAŞA ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ
ÖNCÜ ΡΥΜΟΥΛΚΟ

fnous fnous είπε...

Γιατί πολέμησε υπέρ της Ελλάδας ένας φτωχός Ηπειρώτης στην Πίνδο το 40;

Για να παρακαλάει τους πλούσιους Έλληνες να μην αφήνουν τα εγγόνια του να παγώνουν στο σχολείο;

Γιατί πολέμησε ένας φτωχός Κρητικός στη Μάχη της Κρήτης;

Για να παρακαλάει τους πλούσιους Έλληνες να εξασφαλίσουν στα εγγόνια του μια ανθρώπινη περίθαλψη;

Όλοι αυτοί πολέμησαν για μια Ελλάδα, η οποία θα ήταν υποχρεωμένη να κάνει το καλύτερο δυνατό για όλους τους Έλληνες.


Οι Έλληνες πολέμησαν για να ΑΠΑΙΤΟΥΝ από το κράτος και όχι για να παρακαλάνε άλλους Έλληνες.

Αυτές οι κοινές υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους απέναντι σε κοινές θυσίες των πολιτών του είναι που μας κάνουν ένα αμιγώς ενιαίο κράτος και όχι μια χαλαρή ομοσπονδία "Καντονιών".

Οι κοινές θυσίες για την κοινή πατρίδα μάς κάνουν όλους συμμέτοχους επί ίσοις όροις στο κοινό μας "πιάτο".

Στο πλούσιο "πιάτο", όπως αποδείχθηκε με την τελευταία καταγραφή της δημόσιας περιουσίας. Αυτά διασφαλίζει το σημερινό Σύνταγμα και είναι παράνομος και ανήθικος όποιος τα θέτει υπό αμφισβήτηση.

=========================================
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΝΟ. Τί ακούν τα αυτιά μας ρεεεεε? Μας εξαθλιώνουν καθημερινά για να μας πάρουν τα πετρέλαια τσάμπα!! Για αυτό και κάνουν τέτοιες δηλώσεις τα βρωμόσκυλα. Για να συνηθίζουμε στην ιδέα οτι δεν μας ανήκει το Αιγαίο.

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο 120 του συντάγματος, έχει ενεργοπιηθεί. Φυλαχτείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανος-Αλατινη ειναι αλλος ενας καρασιωνιστης απο εποχης χουντας και βαλε. Ειναι μεγαλη σουπια και το παιζει διανοουμενος ολκης και εκσυγχρονιστης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι Ελληνας. Ειναι ιουδαιος και λεγεται Μάνο, οχι Μάνος. Συγγενης του Αλατινι που πεθανε στο Αουσβιτς και κληρονομησε τους αλευρομυλους του. Σαν συφοριασμενος, γλοιωδης και κτηνωδης που λογω των εβραϊκων ριζων του απολαμβανει ασυλια, περιουσια αφορολογητη και τρανταχτη, και επειδη ως αντρας ειναι αποκρουστικος ειναι διπλα κομπλεξικος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος ,το νεοφιλελεύθερο ερπετό ξαναχτυπά