Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΗΕ



ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! 


Αφού ο σουλτάνος τελείωσε την περιοδεία του στις αραβικές χώρες της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας που πολύ θα ήθελαν να αναβιώσουν οι τουρκαλάδες, φεύγει αύριο για Ηνωμένες Πολιτείες ο Ερντογάν, όπου την Τρίτη θα συναντήσει τον Ομπάμα. Οι τούρκοι....

ισχυρίζονται ότι την συνάντηση Ομπάμα - Ερντογάν ζήτησε ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος για να τεθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις σχέσεις Τουρκίας Ισραήλ. 
Την Πέμπτη ο Ερντογάν θα μιλήσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου και θα επικεντρώσει σε Παλαιστινιακά ζητήματα για να μπεί στο μάτι του Ισραήλ.  Ο Ερντογάν θα ζητήσει την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως ανεξάρτητο κράτος και θα μεταφέρει τις απόψεις της Τουρκίας σχετικά με τη Μέση Ανατολή, τη Λιβύη, τη Συρία, το Κυπριακό, το λιμό στην Αφρική, την τρομοκρατία καθώς και άλλα πολλά θέματα.

Αλλά την Τετάρτη, μιά μέρα μετά την συνάντηση με τον Ομπάμα και μιά πριν την ομιλία του στην Γ.Σ. του ΟΗΕ ο Ερντγάν έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμετντινετζάντ και τους Αμερικάνους να αφρίζουν με τις "κολεγιές" του πολυχρενεμένου εκτουρκισμένου και εκμουσουλμανισμένου Ταγίπ Ερντογάν από την Ποταμιά του Πόντου.

www.stoxos.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Ο ΝΕΟΣ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΑΟΖ Η ΕΛΛΑΔΑ?? ΟΧΙ. ΑΡΑ??? ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

PERI MAJESTIC

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ....ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ.....ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ....ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ....ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

κι ομως....ο Ερντογαν ειναι ο Δουρρειος Ιππος της Τουρκιας.Η διαλυση της Τουρκιας ειναι θεμα χρονου.η τυχη του Ερντογαν δεν ξερω ποια θα ειναι!Θα εκλπαγουν πολλοι με τα επομενα γεγονοτα!Υπομονη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ....ΤΗ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ...''''ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ''''ΤΟ ΘΗΡΙΟ......ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ......

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΝΤΑ ΕΦΕΝΤΙΜ...ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΠΡΕ...ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΛΠ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!