Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Υπολοχαγός… Άννα: Ο νόμος θα εφαρμοστεί και χωρίς τις υπογραφές των πρυτάνεων!


Με αυταρχικό τρόπο και μιλώντας σαν… στρατιωτικός η Άννα Διαμαντοπούλου, δηλώνει ότι η εφαρμογή του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα προχωρήσει απαρέγκλιτα κι ότι δεν την απασχολεί η άρνηση πρυτάνεων να υπογράψουν τη διαπιστωτική πράξη για το νέο νόμο.Στην ανακοίνωσή της η υπουργός επισημαίνει ότι «η...
εφαρμογή ενός νόμου που ψήφισε η Βουλή και μάλιστα με τη πρωτοφανή πλειοψηφία των 250 βουλευτών είναι εντολή του ελληνικού λαού». Προσθέτει ακόμη ότι «κάθε αντίθετη πράξη ή παράλειψη περιφρονεί τη Δημοκρατία παραβιάζοντας τη νομιμότητα και ως τέτοια θα αντιμετωπίζεται». «Ο νόμος θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα», τονίζει η υπουργός, και επισημαίνει ότι, αν διαπιστωθεί η άρνηση υπογραφής της διαπιστωτικής πράξης, θα τις εκδώσει η ίδια, όπως υποχρεώνεται από το νόμο.
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ακόμα το αληθινό τους πρόσωπο δεν το έχετε δει ακόμα. Η κυρία Διαβολοπούλου συνεργάζεται με το διάβολο για να 'σώσει' την Ελλάδα όπως είπε σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό σταθμό.

fnous fnous είπε...

Η Megaλη παράσταση του τρόμου
http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

-----------------------------------------

Από αυτό το σημείο και μετά μόνον το ΔΝΤ τους διασφαλίζει ότι δεν θα πειραχθούν οι περιουσίες τους.

Για όσο διάστημα λοιπόν ο κόσμος αρνείται να συμβιβαστεί με το ΔΝΤ, αρνείται ταυτόχρονα ν' αποδεχθεί σαν αληθινό και το δημόσιο χρέος και άρα όλες οι περιουσίες, οι οποίες δημιουργήθηκαν σαν "λείες" της διαπλοκής, κινδυνεύουν.

Οι περιουσίες του Μπόμπολα, του Κόκκαλη ή του Λάτση παραμένουν υπ’ ατμόν.


Το Mega, δηλαδή, με την "παράστασή" του δεν λειτουργεί μόνον υπέρ του Μπόμπολα.

Ενεργεί υπέρ όλων των ομοίων του. Ενεργεί υπέρ του Μπόμπολα, ο οποίος θέλει να "κρατήσει" σαν "λεία" την Αττική Οδό, αλλά ενεργεί και υπέρ του Λάτση, ο οποίος θέλει να κρατήσει σαν "λεία" τα ΕΛΠΕ.

Ενεργεί υπέρ του Κόκκαλη, ο οποίος θέλει να κρατήσει τη "λεία" του, αλλά ενεργεί και υπέρ της Deutsche Telekom, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του ΟΤΕ ή της Hoch-Τief, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του Αεροδρομίου Αθηνών.


Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι χαίρονται, που η δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους καταγράφηκε και βρέθηκε να είναι περίπου ίση με το δημόσιο χρέος.

Αν αυτή η περιουσία —και άρα η περιουσία του ελληνικού λαού— "ξεπληρώσει" το χρέος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι περιουσίες της διαπλοκής, τότε αυτοί όλοι σώθηκαν.


Σε μια τέτοια περίπτωση ο λαός θα καταστραφεί, αλλά όλοι οι κλέφτες θα σωθούν. Ο λαός θα χάσει τη συλλογική του ιδιοκτησία, αλλά οι διαπλεκόμενοι θα γίνουν πραγματικοί ιδιοκτήτες των περιουσιών τους, εφόσον ούτε χρέος θα υπάρχει που να τους απειλεί ούτε λαός που να αρνείται να το πληρώσει και άρα να το μετακινεί προς τις περιουσίες τους.

Σε μια τέτοια περίπτωση τα πάντα θα "πληρωθούν" από το κορόιδο.

Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι κλέφτες και οι διαπλεκόμενοι "λατρεύουν" το ΔΝΤ και προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν μονόδρομο.

Τα πράγματα γι' αυτούς γίνονται επικίνδυνα μόνον αν ο λαός αρνηθεί το ΔΝΤ

Ανώνυμος είπε...

Παλιοπατσαβούρα γαμώ το σπίτι σου καριόλα.Δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει που είναι το γαμώσπιτο της;Που μένει; Σε ποιά περιοχή;Έστω που είναι το γαμομπούρδελο το πολιτικό της γραφείο;Συγκεντρώσεις στα σπίτια και τα γραφεία των προδοτών άμεσα.Το να μαζεύεται ο κόσμος στο Σύνταγμα δεν έχει νόημα πλέον.Πρέπει να σφίξει ο κλοιός αισθητά.Μέχρι να τους διαμελήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ξεπληρώσει τις ΠΙΠΕΣ που κάνει στην Μπίλντερμπεργκ

fnous fnous είπε...

". Μας δανείζουν δηλαδή με 5% αυτά, τα οποία μέχρι πριν λίγους μήνες δανειζόμασταν μόνοι μας με 4%.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε;

Προκάλεσαν την κρίση δανεισμού, για να μας "πουλήσουν" αυτά, τα οποία δεν τα παίρναμε ούτε τζάμπα.


Τα "πακέτα", τα οποία δήθεν θα μας "δώσουν", είναι τα δάνεια που εμείς θα παίρναμε μόνοι μας με βάση τις πραγματικές πιστοληπτικές μας δυνατότητες.

=====================================
Η Megaλη παράσταση του τρόμου
http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΡΟΦΑ ΧΑΜΟΥΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Η φαση ειναι οτι μεχρι και τους δισκους στα σχολειά τα εκανε παραγωγη στην επιχειρηση του αντρα της!

Ανώνυμος είπε...

η miss bildeberg ήρθε να διαλύσει και να απεθνικοποιήσει την ελληνική παιδεία

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΣΑΚΊΔΙ ΒΡΩΜΑ ΜΑΣΩΝΑ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΣΥΧΑΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ