Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πιο κοντά οι εκλογές; Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν με παραιτήσεις!


Πανικός αυτή την ώρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Τρεις βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πάει στον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, απειλώντας ακόμα και με παραιτήσεις αν περάσουν τα νέα μέτρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούν την επικύρωση των μέτρων από τον λαό, καθώς ...
– έστω και αργά – κατάλαβαν ότι όλα όσα έχουν ψηφίσει εδώ και καιρό όχι μόνο δεν έχουν αποδώσει, αλλά καταστρέφουν τη χώρα. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος αναβολής της ανακοίνωσης των μέτρων σήμερα, μεταφέροντάς τα για μέσα ή μετά το σαββατοκύριακο, ενώ άνοιγμα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκανε το πρωί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κάνοντας επίκλιση στο πατριωτικό τους καθήκον. Ο Μ. Ανδρουλάκης μέσω του ιστολογίου του ζητά εκλογές ή τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, τονίζοντας ότι το βάρος των εξελίξεων δεν μπορεί να το αναλάβει ένας ή περισσότεροι μεμονωμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο Σ. Ξυνίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM τόνισε ότι κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, έκανε λόγο για λάθη και καθυστερήσεις, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι είμαι «διατεθειμένος να δεχθώ ακόμη και το γιαούρτωμα». Χθες ο βουλευτής Τρικάλων Χρ. Μαγκούφης είπε στον ΚΤΕ Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι αν η κυβέρνηση φέρει νομοσχέδιο για την κατάργηση του ΙΓΜΕ θα το καταψηφίσει και πρόσθεσε ότι σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί. Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να αλλάξουν το παρελθόν δεν μπορούν, αφού είχαν δεκάδες ευκαιρίες να αποτρέψουν τη διάλυση της χώρας με τα μέτρα που ψήφισαν και σε πολλές περιπτώσεις κανείς δεν είχε διαβάσει τα νομοσχέδια! Τώρα, βλέποντας την πόρτα της εξόδου όλοι ανησυχούν για την επόμενη ημέρα. Η δύναμη που έχει στα χέρια του ο κόσμος φαίνεται να πλησιάζει απειλητικά.
Πηγη 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εαν υπαρχουν ακομα βουλευτες με λιγη τσιπα ας παραιτηθουν τωρα,για το καλο ολων μας.

Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεεεεεεεελα για να μαζευομαστε συνταγμα σιγι-σιγα.

Ανώνυμος είπε...

το χουμε ξαναδει το εργο...τελικα ολοι θα τα ψηφισουν τα μετρα μετα απο "υπογειες πιεσεις" και εκβιαστικα διληματα (ή το ψηφιζεις ή βλεπεις τα ραδικια αναποδα)
Σε τι ωραια "δημοκρατια" ζουμε

Ανώνυμος είπε...

ναι σιγουρα οπως και στο μεσοπροθεσμο βγηκαν και ειπανε παλι τα ιδια οτι θα παρετηθουμε και μονο ενας ειχε τα αρ**δια να το κανει οι αλλοι φοβηθηκαν μην χασουν την δουλιτσα και τον μησθουλακο τους οι ξεφτιλισμενοι

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΩ ΘΕΑΤΕΣ .......ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΙΘΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ .....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ 5.42

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ....ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΛΑΚΙΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Ασ συνεχισουν την σταση τους αυτη.o κοσμοος τους περιμενει στην γωνια

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.com/2011/09/h-mhny.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ. ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ!!!
ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ!!!
ΑΝΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ...
ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...
ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ....... ΟΙ ΚΟΤΕΣ !!!!!
ΚΟΛΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΕΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!! ΤΗΝ....... ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπα και να παραιτηθουν θα συνδραμη η σκατοδημοκρατια οχι νεα αρχαια πρεπει να λεγεται στο κολπο ειναι ολα τα χιτλερικα σκατοσοια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οσοι παραιτηθηκαν ειχαν αρχιδια και παραιτηθηκαν. τωρα ειναι αργα. θελουν δεν θελουν, καταλαβαινουν πλεον οτι ο λαος θα τους γαμισει γιατι ηδη τον εχουν καταστρεψει με ολα αυτα που ψηφισαν. Ερχεται η ωρα σας πουσταρια με τον αρχηγο σας τον προδοτη!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ