Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν εγκαταλείπει την πρωθυπουργία με τίποτα.


Σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα real.gr, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε χθες στην κυβερνητική επιτροπή ότι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν και ζήτησε να σταματήσει κάθε συζήτηση για επιτάχυνση πολιτικών εξελίξεων. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ενώ η χώρα βουλιάζει, εκείνος σκέφτεται και πάλι το σενάριο...
ενός ανώδυνου δημοψηφίσματος, για να στρέψει αλλού την προσοχή της Κοινής Γνώμης. Μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως το προσωπικό αδιέξοδο.... του κ. Παπανδρέου ή αλλιώς το αδιέξοδο της «δημοκρατίας», όπως το βάφτισε ο κ. Βενιζέλος. Το έχει συνειδητοποιήσει πλέον και ο ίδιος, πως ανεξάρτητα από την τύχη του ΠΑΣΟΚ ως κόμμα, ο ίδιος δεν έχει καμία τύχη σε ενδεχόμενες εκλογές, κανένα πολιτικό μέλλον και πολύ περισσότερο καμία υστεροφημία και καμία συνέχεια της δυναστείας των Παπανδρέου. Γνωρίζει πολύ καλά ότι «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» και διαισθάνεται την λαϊκή οργή που θα ξεσπάσει πάνω του, ως εξιλαστήριου θύματος, εγκαταλειμμένος πλέον από όλους εκείνους που τώρα του κτυπούν τις πλάτες. Δυστυχώς όμως, αυτό το ανθρώπινο πρέπει να πούμε, προσωπικό αδιέξοδο και η εναγώνια προσπάθεια παράτασης του χρόνου αντιμετώπισης της λαϊκής ετυμηγορίας, γίνεται κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, καταστρεπτικό αδιέξοδο για την δημοκρατία, για τη χώρα και τον ελληνικό λαό.
Πηγη 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτή την καρέκλα θα σε θάψουν αλήτη

Pazouzou είπε...

Πεινας???Φαε τον Πασοκο της γειτονειας σου!!
Αυτοι μας οδηγησαν απο την πρωτοι εκλογη του σκατόψυχου το 1981 σε αυτο το χαλι!!
Ας ξεκινησουμε απο τονη αρχηγό τους λοιπον...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

οΧΙ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΠΛΩς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑς ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΛΥΣΕΩς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον αφηνει η μαμα του να φυγει. Πρωτα θα ολοκληρωσει την καταστροφη της χώρας και μετα θα παει για διακοπες διαρκειας με τον ντιντη παιδαρά που π!διουνται μαζι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:42 ομολογώ πως εγώ είμαι ο ντιντής παιδαράς που καρφώνω αυτή την πούστρα το Γιωργάκη.Αλλά έχω μπλέξει άσχημα φίλε.Διαβάζει ο Γιωργάκης και ακούσει κάθε μέρα από εσάς οτι θα τον σκίσετε οτι θα τον γαμήσετε οτι θα τον ξεκολιάσετε και μου έρχεται μετά εμένα καυλωμένος και ζητάει πήδουλο.Με βάζει μάλιστα και παίρνω ρόλους όταν τον γαμάω.Τις προάλες έκανα τον φορτηγατζή , πρόσφατα έκανα τον ταξιτζή , χτές έκανα τον γέρο συνταξιούχο (του έχωνα και τη μαγκούρα μέσα) ενώ τελευταία μου ζητάει να κάνω τον εφεδρικό γραφιά του υπουργείου!

Ανώνυμος είπε...

oχι μονο την πρωθυπουργεια θα ανακαστει να εγκαταληψει αλλα και την ελλαδα...να αυτο εξοριστει ο προδοτης και να κλεισει τα ματια του μακρυα απο δω

Ανώνυμος είπε...

δεν θα την γλυτώσετε...
κανένας προδότης δεν θα ξεφύγει.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως εδω μέσα υπάρχουν ακομη θιασωτες της αισχρης "πολιτικης" του Τζέφρυ, και βεβαια αυτοι ειναι ο σιωνιστικος κονιορτος. Οταν ομως πεσει και ο Τζέφρυ απο τον θρονο του, δεν θα εχουν στηριγμα, ουτε δεκανικι να μεινουν ορθιοι. Η νεα ταξη δεν θα χαριστει σε κανενα, ουτε στον ιδιο τον Τζέφρυ.

Ανώνυμος είπε...

Ο σατανιστης πρωθυπουργος και τα φιλαρακια του εν δρασει.
Ατυχως για ολους σας ο θανατος ειναι η κοινη σας μοιρα - σιγουρα στενοχωριεστε που αρρωσταινετε και πεθαινετε και σεις σαν τον υπολοιπο κόσμο - και δεν παν'να τραγουδατε οσο θελετε βγαζοντας κορωνες πιστης και αφοσίωσης στο προσωπό του Γιωργάκη με αντιτιμο ειτε ενα μισθο, ειτε το χρυσαφι στα χρηματοκιβώτιά σας.

Ανώνυμος είπε...

kai san na min eftane oti gatzothike stin eksousia tha ksanavgei otan ginoun ekloges giati den tous simferei stin europi na vgei o samaras(an kai autos idios tha einai pisteuw) poso mallon na min vgei koma me autodinamia..tha pextei megali nothia stis epomenes ekloges tha to deite!!!tha gelaei o kosmos me ton gap kai to sinafi tou

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ JEFREY, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΣΟΙ¨, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΩΡΗΤΕΡΑ, ΠΧ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ

fnous fnous είπε...

Η Μοσάντ, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, εξυπηρετούσε έναν και μόνο στόχο.

Την προστασία των σιωνιστικών συμφερόντων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.

Γι' αυτόν τον λόγο ιδρύθηκε και αυτό έκανε πάντα.

Η Μοσάντ, δηλαδή, δεν είναι μια συμβατική κρατική υπηρεσία κατασκοπίας ή αντικατασκοπίας του Ισραήλ …όπως νομίζουν πολλοί.

Τέτοιες υπηρεσίες είναι η Σιν-Μπεθ, η Αγκάφ κλπ..

Η Μοσάντ ξεφεύγει από τον "στενό" ρόλο της υπηρεσίας, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ και εξυπηρετεί τα διεθνή συμφέροντα του σιωνισμού.

Στην πραγματικότητα είναι μια σιωνιστική διεθνούς εμβέλειας και ένοπλη οργάνωση, η οποία εξυπηρετεί τα σιωνιστικά συμφέροντα παγκοσμίως.

Όπου υπάρχουν Εβραίοι, υπάρχει και η Μοσάντ.

Δεν υπάρχουν αδιαπέραστα εθνικά σύνορα για τη Μοσάντ. Ό,τι εθνικότητα έχουν οι ανά τον κόσμο Εβραίοι, έχουν και τα μέλη της Μοσάντ.

Αν δηλαδή υπάρχουν Έλληνες Εβραίοι στην Ελλάδα, τότε στο κλιμάκιο της Μοσάντ στην Ελλάδα βρίσκονται ως επί το πλείστον Έλληνες υπήκοοι εβραϊκής ή κρυπτοεβραϊκής καταγωγής.

Στη Γαλλία αυτόν τον ρόλο τον παίζουν Γαλλοεβραίοι, στην Ιταλία Ιταλοεβραίοι κλπ.. Αυτό είναι το απόλυτο πλεονέκτημα της υπηρεσίας, εφόσον την καθιστά πρακτικά "αόρατη".

Της δίνει το δικαίωμα να δραστηριοποιείται οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να έχει πρόβλημα με τους εθνικούς νόμους ή όλους τους άλλους περιορισμούς, οι οποίοι αφορούν τις συμβατικές κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Εκμεταλλεύεται τη μεγάλη εβραϊκή διασπορά, για να μπορεί να "κρύβεται", αποφεύγοντας τον "σκόπελο" των διπλωματικών προβλημάτων με τις άλλες χώρες.

====================================

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της Θεωρίας του Υδροχόου

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Η Μοσαντ φυλαγει τον Γιωργακη τον πιο πολυτιμο Εβραιο στον κοσμο


Τον προδότη, που θα δώσει στον Σιωνισμό 300 – ελληνικά - δις ευρώ ή ...τη μισή σχεδόν Ελλάδα.

fnous fnous είπε...

Για τον σιωνισμό ο Γιωργάκης αυτήν τη στιγμή είναι ο πιο πολύτιμος Εβραίος στον κόσμο.

Είναι αυτός, ο οποίος θα τους φέρει πάνω από 250 δις ευρώ κέρδη.

Αυτός, ο οποίος θα ξεπουλήσει μια ολόκληρη χώρα, για να τους δώσει τα παράνομα κέρδη, που διεκδικούν από την Ελλάδα.

Αυτός, που τους διαβεβαίωσε —μέσω Ελ Παις— ότι θα πληρωθούν τα πάντα στο ακέραιο.

Γιατί τον έχουν ανάγκη;

Γιατί τα δισεκατομμύρια, τα οποία διεκδικούν από την Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλύφοι και άρα οι Εβραίοι, δεν είναι πραγματικά χρέη …Είναι ομόλογα …και τα ομόλογα στην πραγματικότητα δεν είναι χρέη.


Τα ομόλογα είναι οφειλές, οι οποίες προκύπτουν από "υποσχέσεις".

Τα ομόλογα είναι μια θεατρική "παράσταση" αγοραπωλησίας μεταξύ τοκογλύφων και πελατών. Ζητάς χρήματα από κάποιον που έχει, "πουλώντας" του ομόλογα, τα οποία στη συνέχεια του "υπόσχεσαι" ότι θα τα αγοράσεις πίσω πολύ ακριβότερα.

Δεν εξοφλείς χρέη, όταν παίρνεις πίσω τα ομόλογα, γιατί δεν υπάρχουν τέτοια.

Απλά εκπληρώνεις μια "ο μ ο λ ο γ ί α" που είχες κάνει, όταν διαβεβαίωνες κάποιους ότι θα ξαναγόραζες αυτά, τα οποία τους πούλησες.

==========================================


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Η Μοσαντ φυλαγει τον Γιωργακη τον πιο πολυτιμο Εβραιο στον κοσμο

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!!(ΠΡΟΣΑΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ) ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ????ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ!!!ΓΛΥΦΤΗ!!! ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΡΑΚΙ!!!!ΧΑΜΟΥΡΑ!!!!ΑΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΦΙΣΕΙΣ!!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΩΦΙΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΑΠΙΑ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!Η ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΤΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ.