Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

"Πρέπει να απολυθούν 400 χιλιάδες από το Δημόσιο", λέει στο "Ράδιο 9" ο Στέφανος Μάνος


Την εκτίμηση πως πρέπει να απολύθούν τουλάχιστον 400 χιλιάδες εργαζόμενοι από το Δημόσιο, όπως έχει γίνει και στον ιδιωτικό τομέα, εξέφρασε, στο "Ράδιο 9", ο Στέφανος Μάνος. Ο κ.Μάνος πρότεινε να υπάρξει μια τριετία προσαρμογής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο εργαζόμενος θα πληρώνεται με το 70% των αποδοχών. Ο πρώην...
υπουργός επεσήμανε πως όλοι στο εξωτερικό θεωρούν πολύ υπαρκτό τον κίνδυνο χρεωκοπίας της χώρας μας και υπογράμμισε πως "πρέπει να μαθουμε να ζούμε με όσα παραγουμε και να κοπεί κάθε περιττή δαπάνη".
Πηγη
Να πούμε και εμείς οτι συμφωνούμε να ζούμε με ότι παράγουμε.Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να φύγουν ΟΛΕΣ οί πολυεθνικές απο την Ελλάδα.Και να κοπεί κάθε περιττή δαπάνη.Έτσι θα καταργηθούν όλες οι ΜΚΟ,όλα τα golden boys κλπ.Φυσικά ο Μάνο,δεν εννοεί αυτά που λέμε εμείς..
Ιωάννης

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο μαλακας ζει ακομα?

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω κυριε Μάνο, να μαζέψεις την παρεούλα σου και να της τα πεις αυτά, αυτοί να κόψουν το μισθό τους και μάλιστα να μειωθούν από 300 δε μας χρειάζονται, να γίνουν 100.

Να κόψουν τους δικους τους μισθούς και συντάξεις,επίσης τις διάφορες παροχές τους.

Επίσης να αποσύρουν τον αισχρό νόμο περι ευθύνης υπουργών και παραγραφής αδικημάτων , και να δικαστούν όλα τα κατα καιρούς λαμόγια που μας ήπιαν το αίμα, να δημευτούν οι περιουσίες τους και να επιστραφούν τα κλεμένα. Να γυρίσουν τα λεφτά στα ασφαλιστικά ταμεία,κ.λ.π.

Τότε το συζητάμε κύριε Μάνο αν ακόμη υπάρχουν χρέη τι θα περικόψουν οι απλοί Έλληνες εργαζόμενοι.

Πάντως όπως και να έχει κύριε αλευροβιομήχανε δε δικαιούσαι να μιλάς για περικοπές μισθών και απολύσεις, αει στα τσακίδια κι εσύ

Ανώνυμος είπε...

το κάθε λαμόγιο βγαίνει και λέει την αηδία του εκ του ασφαλούς, ας τολμήσει ένας να ζητήσει πίσω τα χρέη της γερμανίας προς την Ελλάδα, αλλά που τολμάει κανείς?

Ανώνυμος είπε...

΄Πρέπει κάποιος να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ το δημόσιο και όχι να γίνουν απολύσεις. Αν ήξεραν να διοικούν θα έβρισκαν τρόπο να αξιοποιήσουν όχι μόνο αυτούς που βρίσκονται τώρα στο δημόσιο ... κι άλλους τόσους ακόμα.

fnous fnous είπε...

Επί έναν και πλέον αιώνα πλήρωναν όλοι οι Έλληνες φόρους, για να δημιουργηθούν οι θηριώδεις ΔΕΚΟ και για τις οποίες όλοι τους αισθάνονταν περήφανοι και ξαφνικά —και εξαιτίας προδοσίας— αυτές οι ΔΕΚΟ θα γίνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις ξένων …

Ξένων, οι οποίοι διέφθειραν πολιτικές ηγεσίες, συνδικαλιστές και υπαλλήλους και λεηλάτησαν τα πάντα.

Αυτοί οι ξένοι θα έρθουν σε λίγο καιρό και θα ζουν ανάμεσα στα θύματά τους.

Ξένοι άρπαγες, οι οποίοι με τα χρήματα των Ελλήνων —και εξαιτίας της περιουσίας των Ελλήνων— θα ζουν σαν μεγιστάνες στην Ελλάδα.

Θα ζουν στα καλύτερα προάστια των Αθηνών,
θα τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια των Αθηνών, τα παιδιά τους θα τα στέλνουν στα δικά τους ιδιωτικά σχολεία και ...επειδή μας αγαπάνε πολύ,
θα αγοράζουν και οικόπεδα στα ελληνικά νησιά.


Όλοι αυτοί οι άρπαγες, οι οποίοι είναι ήδη γνωστοί, δεν είναι οι μόνοι.

Αυτοί είναι η "εμπροσθοφυλακή" μιας μεγάλης ομάδας, που προετοιμάζεται ν' ακολουθήσει.

Είναι θέμα χρόνου να πλαισιωθούν από ομοίους τους, εφόσον η φράου Μέρκελ έδωσε "εντολή" στην κυβέρνηση των δωσίλογων να ξεπουλήσει το δημόσιο κεφάλαιο.
Κοντά σ' αυτούς —οι οποίοι ήδη ζουν τον "μύθο" τους, εξαιτίας του ΟΤΕ ή του Αεροδρομίου— σύντομα θα προστεθούν κι αυτοί, οι οποίοι θα κάνουν το ίδιο, εξαιτίας της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ κλπ.. Τα πάντα θα ξεπουληθούν και είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν οι εκπρόσωποι των νέων ιδιοκτητών …

Οι εκπρόσωποι των "δάνειων δυνάμεων", όπως τους αναφέρει ο Vlakogiorgo.

Ο ελληνικός λαός θα καταδικαστεί στο επίπεδο της "Μπανανίας" και οι νέοι —και βέβαια ξένοι— ιδιοκτήτες της χώρας θα είναι οι μόνοι που στην Ελλάδα θα ζουν πλουσιοπάροχα. …
Προκλητικά πλουσιοπάροχα χάρη στα πλούσια κλοπιμαία.
Ποιος ξεχνά τους θλιβερούς υπαλλήλους του ΔΝΤ, οι οποίοι έψαχναν σπίτι στη Διονυσίου του Αρεοπαγίτου; Θλιβεροί λογιστές, οι οποίοι ήθελαν να βλέπουν με τα σώβρακα την Ακρόπολη. Αυτό βέβαια δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο.

Και οι προηγούμενοι γκεσταπίτες τα ίδια "γούστα" είχαν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τραγελαφικό τρόπο.

Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου πάντα έλκυε τους "πολιτισμένους" κατακτητές …
Αυτούς, οι οποίοι "δικαιούνταν" να κατοικούν δίπλα στον Παρθενώνα.

------------------------------------------
Εχθροπάθεια…
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο βολεμένος και το αρπαχτικό?Μόνο ένας γύπας θα μίλαγε έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν ξέρετε τι καταγωγή έχει;
Ο τύπος έχει περιτομή στο πουλί του και λοβοτομή στο μυαλό του.
Και είναι μέγας εχθρός των Ελλήνων, πράγμα που αποδεικνύεται άμα ψάξετε λίγο το βίο του.
Αυτοί όλοι ας γνωρίζουν ότι θα έρθει η ώρα που θα τους κρεμάσουμε ανάποδα,για να μή βλεπουμε τα μούτρα τος ούτε τότε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...
ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Modestus είπε...

Ακόμα ένας που χρειάζεται κρέμασμα, εσύ δεν ήσουν ρε αλήτη υπουργός επί Μητσοτάκη μαζί με τον άλλο τον καριόλη τον Ανδριανόπουλο που σκυλιάσατε να έχουμε ελεύθερη αγορά και θα υπάρχει ανταγωνισμός και θα πέσουν οι τιμές; Οικονομολόγοι της δεκάρας.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ να ψοφισεις γερμανοφωνο γουρουνι-προσβαλω και τα γουρουνια-.

Ανώνυμος είπε...

Ενα εξαμβλωμα εισαι μπαρμπα Μάνο, σιωνιστη του κερατα, και το μονο που ξερνας νυχθημερον ειναι, ΦΘΟΝΟ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ να απολυθεις μονιμως απο την πολιτικη και να φυγεις για παντα απο την χώρα μας, βρωμικε ψευτοελληνα Μανο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 800.000? Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 900.000???Ε???ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΑΡΕΑ ΟΛΑ....ΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΡΜΑΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακοΜάνε εσένα δεν σε ψηφίζει κανένας, είσαι αποτυχημένος πολιτικός. Η μόνη φορά που εκλέχτηκες ήταν το 2004 που ο Γιωργάκης σε έβαλε μαζί με τον Ανδριανόπουλο στο Επικρατείας του ΜΠΑΤΣΟΚ. Γιατί δεν πας να δουλέψεις, αφού δεν κάνεις για πολιτικός.

Ανώνυμος είπε...

1,27 δεν υπέγραψες σωστά...Οπότε ξαναγράψτα και υπέγραψε ως εξής...
ένας μαλάκας ιδιωτικός υπάλληλος

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ