Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Όλι Ρεν προς κυβέρνηση: "Πουλήστε και την υπόλοιπη Ελλάδα"


"Σε περίπτωση που ανακύψουν δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων των ιδιωτικοποιήσεων, θα μπορούσε να αναθεωρηθεί ο ρυθμός διάθεσης κρατικής περιουσίας, όπως και οι προσφερόμενες προς πώληση μετοχές, ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη των τριμηνιαίων στόχων των ιδιωτικοποιήσεων".

Με αυτή την προτροπή του Επιτρόπου Όλι Ρεν, η τρόϊκα ζητεί και επίσημα πλέον από την κυβέρνηση να πουλήσει και ότι άλλο έχει μείνει απούλητο στο χώρα γιοα να πληρωθούν α δάνεια που πήρε τόσο αυτή όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Tο σκεπτικό του είναι ότι σε περίπτωση που ανακύψουν δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων των ιδιωτικοποιήσεων, θα μπορούσε να αναθεωρηθεί ο ρυθμός διάθεσης κρατικής περιουσίας, όπως και οι προσφερόμενες προς πώληση μετοχές, ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη των τριμηνιαίων στόχων των ιδιωτικοποιήσεων. ηλαδή θέλουν ΟΛΗ την Ελλάδα "εδώ και τώρα".

Τα παραπάνω επισημαίνει ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.

Αναλυτικά η απάντηση του Επιτρόπου έχει ως εξής.:

«Η Επιτροπή πιστεύει ότι το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση είναι εφικτό.

Θα συμβάλει τα μέγιστα στη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους μέσω διαφόρων επενεργειών, όπως η μείωση της έκδοσης ομολόγων, η μείωση των επιδοτήσεων, άλλου είδους μεταβιβάσεων ή κρατικών εγγυήσεων σε επιχειρήσεις κρατικής ιδιοκτησίας, και η δυνητική αύξηση του βαθμού απόδοσης των εταιρειών και, κατ' επέκταση, της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας ως συνόλου, ενώ παράλληλα προσελκύονται άμεσες ξένες επενδύσεις.

Η Επιτροπή γνωρίζει ότι πρόσφατα έχει αρχίσει να υποχωρεί η αξία ορισμένων από τα περιουσιακά στοιχεία που προορίζονται για μεταβίβαση στον ιδιωτικό τομέα.

Ευελπιστούμε ότι οι προοπτικές ανάκαμψης στις οποίες θα συντείνει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων θα βελτιώσουν τις τιμές των περιουσιακών στοιχείων.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ανακύψουν δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων των ιδιωτικοποιήσεων, θα μπορούσε να αναθεωρηθεί ο ρυθμός διάθεσης κρατικής περιουσίας, όπως και οι προσφερόμενες προς πώληση μετοχές, ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη των τριμηνιαίων στόχων των ιδιωτικοποιήσεων».

Μπορούν να ξεκινήσουν να πουλάνε ως σκλάβους και τους ίδιους τους Έλληνες. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να αποφύγει το ποσοστό των εκλογών του 1977 (25%, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις) στις επερχόμενεςς εκλογές. Με πώληση των ψηφοφόρων...
Πηγη 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΛΙ ΜΑΣ !!! Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΙ ΜΑΣ!! ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΛΙ ΜΑΣ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΘΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑΝ ΟΡΓΑΝΑ . ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι σαν πολίτης αυτής της δύσμοιρης χώρας μια ζωή πάντα ήμουν συνεπής σε όλες μου τις υποχρεώσεις στο κράτος.
Ακόμα και όταν δανείστηκα από Τράπεζες,πλήρωσα μέχρι κεραίας τα χρέη μου.
Το ίδιο και τους λογαριασμούς μου.
Αρα τα χρέη δεν τα δημιούργησα εγώ.
Εαν τα δημιούργησαν οι πολιτγικοί με την πολιτική τους,να ζητήσει η Τρόικα την άμεση δήμευση,εκποίηση,ιδιωτικοποίηση και ότι άλλο χαριτωμένο εφεύραν, των περιουσιακών στοιχείων ενός εκάστου εκ των κλεφτών της βουλής ,που οι περιουσίες τους δεν δικαιολογούνται από την βουλευτική αποζημίωση .
Εκεί γιατί δεν ασκεί έλεγχο και περικοπές και στρέφεται αποκλειστικά στα υποζύγια που δεν χρωστούν τίποτα σε κανέναν και που δεν τους χαρίστηκε τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

Που καταντησαμε, να βγαινει ο καθε πουστης ξεκωλιασμενος και να λεει τι πρεπει να κανει η ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ...... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

BlackRock είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον κόσμο των επενδύσεων, συμβουλευτικών και λύσεις διαχείρισης κινδύνου.

BlackRock προσφέρει μια σειρά από λύσεις - από αυστηρή θεμελιώδη και ποσοτικές προσεγγίσεις ενεργή διαχείριση με στόχο τη μεγιστοποίηση υπεραπόδοση σε εξαιρετικά αποδοτικές στρατηγικές ευρετηρίασης έχουν σχεδιαστεί για να κερδίσει ευρεία έκθεση σε κεφαλαιαγορές του κόσμου. Οι πελάτες μας μπορούν να έχουν πρόσβαση επενδυτικές λύσεις μας μέσα από μια ποικιλία των δομών του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών και των θεσμικών χωριστούς λογαριασμούς, αμοιβαία κεφάλαια και άλλα επενδυτικά οχήματα συγκεντρωτικά, και η βιομηχανία με ηγετική θέση στην iShares ® ETFs.

Η ίδρυση της επιχείρησης BlackRock είναι πεποίθησή μας ότι οι ανάγκες των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας. Η δέσμευσή μας για αριστεία των επενδύσεων είναι αγκυροβολημένα σε μια κοινή κουλτούρα που δίνει πάντα τα συμφέροντα του πελάτη πρώτα, από μεμονωμένους επενδυτές να μεγαλύτερων ιδρυμάτων του κόσμου. Ενεργούμε πάντα ως θεματοφύλακας για τους πελάτες μας, ποτέ συναλλαγών ως κύριος για λογαριασμό μας.

Προσέγγιση των επενδύσεων BlackRock είναι εδραιωμένη στην πεποίθησή μας ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τις ιδέες μας στην αγορά, παγκόσμια εμβέλεια και η κλίμακα μας, ιδιόκτητη τεχνολογία μας, τον πολιτισμό μας, της ανταλλαγής πληροφοριών και την αταλάντευτη προσήλωσή μας στην ιδέα της διαχείρισης κινδύνου σε μια ικανότητα να προσφέρει επιδόσεις σε όλα τα περιβάλλοντα αγοράς. BlackRock έχει δεσμευτεί να παρέχει μια ευρεία σειρά επενδυτικών λύσεων για τους πελάτες μας, προσπαθώντας να επιτύχει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ των κινδύνων και των ευκαιριών.

BlackRock είναι μια πραγματικά παγκόσμια εταιρεία που συνδυάζει τα οφέλη της σε όλο τον κόσμο φθάνουν με τις τοπικές υπηρεσίες και τις σχέσεις. Έχουμε τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων για τους πελάτες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 9.300 ταλαντούχους επαγγελματίες και διατηρεί γραφεία σε 26 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στο πελατολόγιο αυτό περιλαμβάνονται επιχειρήσεις, δημόσιες, των συνδικάτων και συνταξιοδοτικά προγράμματα βιομηχανία? Κυβερνήσεις? Ασφαλιστικές εταιρείες? Τρίτων αμοιβαίων κεφαλαίων? Κληροδοτήματα? Θεμέλια? Φιλανθρωπικές οργανώσεις? Εταιρείες? Επίσημους θεσμούς? Κρατικά επενδυτικά ταμεία? Τράπεζες? Των επαγγελματιών των χρηματοπιστωτικών? Και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Από τις 30 Ιουνίου, 2011, στοιχεία του ενεργητικού της BlackRock υπό διαχείριση συνολικά των ΗΠΑ $ 3.660 δισεκατομμύρια σε όλη μετοχών, σταθερού εισοδήματος, τη διαχείριση των διαθεσίμων, εναλλακτικές επενδύσεις, τα ακίνητα και την παροχή συμβουλών στρατηγικές. Μέσω της BlackRock Solutions ® - η φυσική εξέλιξη των μακροχρόνια επένδυσή μας στην ανάπτυξη εξελιγμένων και άκρως ολοκληρωμένων συστημάτων - προσφέρουμε τη διαχείριση του κινδύνου, συμβουλές σε θέματα στρατηγικής και των επιχειρήσεων υπηρεσιών του συστήματος των επενδύσεων σε μια ευρεία βάση των πελατών με χαρτοφυλάκια συνολικού ύψους περίπου 10 δολάρια ΗΠΑ τρισ.

Μετοχική σύνθεση της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν την ανεξαρτησία πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να διατηρηθεί δεσμεύσεις μας να επικεντρωθεί πελάτη και την αριστεία των επενδύσεων. BlackRock, Inc (NYSE: BLK) δεν έχει μόνο μέτοχος πλειοψηφίας και έχει μια πλειοψηφία από ανεξάρτητους διευθυντές. Η PNC Financial Services Group, Inc και η Barclays PLC δικά της οικονομικά συμφέροντα στην BlackRock προσέγγιση 21,7% και 19,7% αντίστοιχα, ενώ το υπόλοιπο ανήκει σε θεσμικούς και μεμονωμένους επενδυτές, καθώς και οι εργαζόμενοι BlackRock.

http://en.wikipedia.org/wiki/BlackRock

Ανώνυμος είπε...

Οι κλεφτες ερχονται να μας ελενξουν,ωραιο αστειο.(μπλακ ροκ και μπλακ στονε ειναι το ιδιο και απαρραλαχτο μαιρη λυντς και λαμογια.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blackstone_Group

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ