Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΠΟΡΝΕΙΟ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


anti-ntp: Θυμάστε τον νόμο Καστανίδη για την πορνεία;Ολη η Ελλάδα γεμάτη με πόρνες,τζογαδόρους και ναρκωμανείς..Πράσινη ανάπτυξης..
Γράφει η Σοφία
Προ ημερών έλαβα ένα mail από τον κύριο Σταυρόπουλο, ο οποίος είναι κάτοικος της Πατησίων κι έχει απηυδήσει από την ολονύκτια δραστηριότητα των προστατευομένων του υπουργού Καταστανίδη,
που με το νόμο 3904/10 (ΦΕΚ 218 Α/23-12-10) λυμαίνονται κάθε νύχτα την οδό Πατησίων μετατρέποντάς την σε υπαίθριο πορνείο.

Ο άνθρωπος έχει στείλει το παρακάτω κείμενο υπό μορφήν καταγγελίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αριθμό πρωτοκόλλου 22829/17-8-2011 (Γραφείο Υπουργού) και 22830/17-8-2011

(Γραφείο Αρχηγού της Αστυνομίας).

Η αστυνομία που έχει κληθεί κατ’ επανάληψη , επαναλαμβάνει μονότονα «ηρεμήστε σας παρακαλώ!»

Έχει στείλει του κόσμου τα ηλεκτρονικά μηνύματα σ’ ένα σωρό κόσμο, από την Αρχιεπισκοπή και την καθολική εκκλησία μέχρι το Συνήγορο του Πολίτη συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Πήρε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου δεν του έδωσαν καμία σημασία (χαρακτηριστικά στο Τηλεάστυ του απάντησαν «γιατί να σας πιστέψουμε») ενώ του έχουν απαντήσει και «ποιος είστε κύριε; ηθικολόγος που σας ενοχλούν οι κακόμοιρες οι μετανάστριες;»

Παραθέτω το κείμενο του ανθρώπου με το μοναδικό σχόλιο ότι αν συνεχίσουμε να το επιτρέπουμε αυτό θα δούμε και χειρότερα. Οι κακόμοιρες οι «μετανάστριες» βρίσκονται αραδιασμένες ως κρέατα προς σύντομη ενοικίαση, γιατί κάποιοι δεν τιμούν καθόλου τον άνθρωπο και την ζωή και αυτοί οι κάποιοι (αποκαλούμενοι και ως προαγωγοί… σωματέμποροι… νταβατζήδες) χαίρουν κρατικής προστασίας και δια νόμου!!! Και αυτήν την προστασία τους έχουμε επιτρέψει εμείς να την έχουν με αυτούς που ψηφίζουμε.

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Μετά λύπης θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η οδός Πατησίων εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τις νυχτερινές ώρες (περίπου από τις 22:00 και έπειτα) μετατρέπεται σε άντρο παράνομης πορνείας από αλλοδαπές εκδιδόμενες, οι οποίες το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, φωνασκώντας καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία, παρενοχλούν περαστικούς με διάφορα βωμολοχικά σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου να αλιεύσουν πελατεία, και εν τέλει δρουν ανενόχλητες, ασκώντας παρανόμως πορνεία στα πεζοδρόμια…

Όπως αντιλαμβάνεστε, η διαμονή των κατοίκων στις περιοχές Πατησίων-Κυψέλης (διότι η ζώνη εκπόρνευσης των κυριών αυτών εκτείνεται επί της οδού Πατησίων από το ύψος της πλατείας Αμερικής μέχρι και την Λεωφόρο Γαλατσίου) καθίσταται δυσχερής ενίοτε δε και επικίνδυνη διότι επαναλαμβάνω οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα -έχουν σημειωθεί κρούσματα όπου ουρούν και αφοδεύουν έξω από εισόδους και πίσω από περίπτερα- και οι περίοικοι των περιοχών αυτών δεν μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια αντιμετωπίζοντας τέτοιου είδους φαινόμενα, τα οποία είναι εξευτελιστικά τόσο για τις ίδιες αυτές γυναίκες, οι οποίες μάλλον είναι δέσμιες κάποιων σκοτεινών κυκλωμάτων, όσο και για τους υπόλοιπους, οι οποίοι σωπαίνοντας, αποδέχονται παθητικά τον εξευτελισμό αυτό…

Ας σημειωθεί, ότι η όλη κατάσταση φαίνεται να διογκώνεται προϊόντος του χρόνου και εμείς οι κάτοικοι της περιοχής, να γινόμαστε θεατές και μάρτυρες τέτοιων σκηνών εκπόρνευσης και αγοραπωλησίας σωμάτων, τα οποία πρωτίστως έχουν να κάνουν με την παράνομη διακίνηση γυναικών (trafficking) από άγνωστα κυκλώματα εμπορείας σαρκός.

Επειδή είμαστε πολίτες με όραμα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και συνεπώς έχουμε κάποια δικαιώματα/απαιτήσεις αναφορικά με το επίπεδο διαβίωσης στην πόλη μας, παρακαλούμε όπως αυτή κατάσταση της παράνομης διακίνησης γυναικών να δημοσιοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο σε όποιους φορείς κρίνετε σκόπιμο και σε χώρους συνελεύσεων πολιτών προκειμένου να παύσει το γρηγορότερο η διακίνηση σαρκός η οποία θίγει τα μέγιστα την δημόσια υγεία (διότι δεν γνωρίζουμε την κατάσταση υγείας των εκδιδομένων γυναικών και σε ποιο βαθμό υπάρχει διασπορά σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων), την δημόσια τάξη (διότι όπως ήδη ανεφέρθη οι γυναίκες αυτές έχουν εκπαιδευτεί για να είναι προκλητικότατες και δεν γνωρίζουμε αν αυτές ή κάποιοι άλλοι “συνοδοί” τους οπλοφορούν) και τελικά θίγει την δημόσια ηθική όλων όσων πιστεύουν ότι ο άνθρωπος έχει δικαίωμα στο αυτεξούσιο και δεν πρέπει να καθίσταται θύμα των εκάστοτε συμφερόντων όπως στην προκειμένη περίπτωση όπου γυναίκες χρησιμοποιούνται ως εμπορεύματα για να πλουτίζουν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα έρχεται να “δέσει” με την διακίνηση ναρκωτικών και την γενικότερη απαξίωση της περιοχής, όπως και την προσπάθεια να καταστραφεί το πάρκο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου ολοσχερώς, ώστε να μετατραπεί η περιοχή Κυψέλης/Πατησίων σε ένα νεκροταφείο συναισθημάτων, οραμάτων και αξιών.



Σας παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος με την δέουσα σοβαρότητα.



Με εκτίμηση,



Δημήτριος Σταυρόπουλος
Πηγη 

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τους πάρει στο σπίτι του ο παλιοτραχανάς ή να τους στήλει στην μαύρη ήπειρο όπου και ανήκουν.

Οι πρωτόγονοι (αράπηδες και ισλάμ) πίσω στις τρύπες απ'όπου βγήκαν.

Μας τα ζαλίσατε με την "φιλοκαλία" σας....

Σταματήστε να τους ταίζετε (και οι παπάδες) και βάλτε τους σε πλοία να φύγουν με το ζόρι.

Άντε μην παίξουμε καρεκλιές .....

Ανώνυμος είπε...

οπα ρε νταη! αμα εχεις @@ εβγα πρωτος....

Ανώνυμος είπε...

Ειναι μερος του σκοτεινου σχεδιου το οποιο εχει σκοπο να καταπνιξουν το ελληνικο στοιχειο
χτυπωντας καθε κλαδο κυριως ομως την οικονομια,που ειναι η αρχη ολων των κακων απο εκει και περα αρχιζει η παρακμη καθε τομεα.
Πιστευω τα πραματα θα ειναι χειροτερα σε λιγο καιρο , θα παρουν σειρα και μερικες ελληνιδες με τετοια φουρτουνα που ερχεται!

Ανώνυμος είπε...

Γ/Α/Μ/Ω ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΥΣ είπε...

ΡΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ?ΟΛΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΟΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΗ!!ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΠΝΙΞΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ Ε? ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι λιγοι οι στερημένοι εν Αθηναις που βρισκουν λιγη χαρά με τις μελαμψες...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ..ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΑΤΙΑΝΕΣ, ΣΚΟΡΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

AIDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε όποιον και να το έγραψε αυτό ένα πράγμα έχω να πώ...ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΡΑΨΑΝ ΔΕΞΙΑ...ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ !!!!

ΓΑΜΩ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ναι 10:13 σίγουρα υπάρχουν οι στερημένοι αλλά η κτηνοβασία επιτρέπεται?

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε 11.07...Για στερημενους μιλαμε!

Ανώνυμος είπε...

To προβλημα είναι τεράστιο και εσεις εδώ μέσα οι περισσοτεροι μαλακιζεστε. Ειμαι κάτοικος Πατησίων και έχω δύο μικρά παιδιά. Αυτά μόνο με κρατάνε να μην κατέβω με το κ........ και δεν αφήσω κανέναν τους όρθιο νταβατζηδες ναρκωμανείς και πουτάνες μαζί. Το βράδυ η Πατησίων μαυρίζει την καταλαμβάνουν λαθραία ζώα με τις ευλογίες της κυβέρνησης και των αναρχικών. Οταν θα έρθει η ώρα που και εγώ δεν θα εχω πια να χάσω τίποτα άλλο θα κάνω το καθήκον μου.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει ένας Έλληνας μάγκας πρέπει να καθαρίσει τους αρχινταβατζιδες , τον καστανα και τον Τσαγκάρη για να δοθεί το μήνυμα στους υπόλοιπους προδότες ότι υπάρχει δικαιοσύνη

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ...ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...... ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ, ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.... ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.......

Ανώνυμος είπε...

πω πω....

Ανώνυμος είπε...

Ελατε βρε κ.....λια της οποιας αριστερας να περπατησετε στα στενα της Κυψελης μετα την την δυση του ηλιου και μετα τα ξαναλεμε και με σας και με τα μ......σμενα της κυβερνησης.Σημεερα το μεσημερι στις 2.30 καταμεσημερο η μητερα μου αντιληφθηκε ενα τετοιο σκουροχρωμο να προσπαθη να μπη στο σπιτι,ευτυχως τον ειδε εβαλε τις φωνες και το σκουροχρωμο ανθρωποειδες απο την Αφρικη τοβαλε στα ποδια.Κα....δες πολιτικοι ετσι την καταντησατε την Ελλαδιτσα μας.Αλλα εσας στα αρ....δια σας στις εκαλες και στις Κηφισιες που μενετε ουτε κουνουπι δεν περναει....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΩΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ,ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ,ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

re giati de grafete biblio me ta sxolia sas edo mesa tha ginei anarpasto ki meta tetoia oikonomiki krisi eukairia einai...i ellada einai porneio oi ellinides einai pliromenes poutanes nomizete oti exoun agapi ta lefta sas theloun ki sas tin kanoun..
gamo tis ellinides poutanes pou dielisan tin ellada mas kanane ti zoi mas kolasi tora pou tha boun oi tourkoi as pidixoun ta poutanakia emeis tha araxoume ki tha apolausoume tis poutanes na gamiountai sa skiles eidika aytes pou einai 15 eos 30 exei na pesei gero gamisi me ta poutanakia xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ton pairnoun apo ton kolo apo to stoma apo pantou ki sto dromo kanoun tis kiries..oi paliopoutanes oi ellinides gia ta lefta ola pano apo ola na xortasei to mouni tous lefta ki poutsous..

Ανώνυμος είπε...

Τι γραφεις βρε σκουληκι γυφτοαλβανε κατσικογαμη;

Ανώνυμος είπε...

Τα περοσσότερα πουτανάκια στα μπουρδέλα είναι Αλβανές. Τα αραπάκια είναι γεμάτα Aids και όποιος ζυγώνει εκεί κινδυνέυει με αφροδίσιο τουλάχιστον.
ΛΥΣΗ: Δεν δίνω δεκάρα σε λαθρομετανάστη, ούτε για πλύσιμο στα τζάμια του αυτοκινήτου μου.
Μονο έτσι θα φύγουν.
Αν τολμήσουν να πειράξουν Έλληνα τους κόβουμε το χέρι.

Ανώνυμος είπε...

12.48
κάνε κουράγιο αδερφέ. Δε θα είσαι μόνος σου την ώρα του καθήκοντος, αλλά κοίτα πάνω απ όλα τα παιδιά τώρα. Κι εγώ το ίδιο κάνω.