Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συγκροτείται η ομάδα περιφρούρησης του Συντάγματος, για τις 3 του Σεπτέμβρη.


Δημοκρατική Άμυνα
Τηλ. 2103233582.
Με στόχο να μην επιτραπεί σε καμία πλευρά, ούτε στο κράτος (του ΓΑΠ) ούτε στο παρακράτος, να μετατραπεί το Σύνταγμα σε «στημένο πεδίο μάχης», κατά την διαδήλωση των πολιτών την 3η Σεπτέμβρη, συγκροτείται ομάδα περιφρούρησης.


Η ομάδα περιφρούρησης αποτελείται από Έλληνες Πατριώτες-Δημοκράτες, άσχετα από την όποια ιδεολογικοπολιτική τους καταγωγή, συνεργάζεται μόνο με το Κίνημα των Αποφασισμένων και φυσικά, με καμία κομματικού τύπου οργάνωση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα περιφρούρησης, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2103233582.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά . Δυστυχώς ζω μόνιμα στο εξωτερικό και δεν μπορώ να βοηθήσω αλλα ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΈΛΙΟ για κάθε νέα κινητοποίηση . Το κρατος και το παρακράτος των κουκουλοφόρων διέλυσε το μονο γνησιο λαϊκό κίνημα που έχει δει η Ελλάδα απο τον καιρο της κατοχής δια της βίας και μόνο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη βία της εξουσίας και των μασκαρεμενων παρατρεχαμενων της

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ;ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΡΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΒΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο, εύγε περιφρουρίστε αυτούς που θα έπρεπε να πολεμήσετε μέχρι τελευταίας ανάσας.
ΠΑΜΕ, ΠΑΜΕ να κάνουμε τη βολτούλα μας από το Σύνταγμα, να μουτζώσουμε, να πιούμε το καφεδάκι μας, να δούμε καμία γκομενίτσα, να το παίξουμε επαναστάτες του γλυκού νερού γενικώς και στη συνέχεια να γυρίσουμε ικανοποιημένοι στη καναπεδιά μας, γιούχου!
Ήμουν παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις των Α από την αρχή μέχρι το τέλος και λοιπόν, τι έγινε, άσε αυτή τη φορά δεν θα πάρω, καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ..ΕΑΝ ΘΕΑΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΠΟΡΟΙ,ΚΑΝΤΙΝΕΣ,ΠΑΝΟ ΓΙΑ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ(ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ),ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ,Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΙΔΩΜΕΝ