Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Σιδερένοι φράχτες, όχημα εκτόξευσης νερού και 4.500 αστυνομικοί επιστρατεύονται για τη ΔΕΘ


Περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί επιστρατεύονται για τις μεγάλες διαδηλώσεις, ενώ μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη οι σιδερένιοι φραγμοί που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα - κατά τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας επί του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος - αλλά και όχημα εκτόξευσης νερού. Το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο θα θυμίζει...
φρούριο μετά τις αποφάσεις για τον σχεδιασμό των αστυνομικών μέτρων που λήφθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ με επικεφαλής τον αρχηγό Λευτέρη Οικονόμου.


«Είναι τα αυστηρότερα μέτρα που έχουν ληφθεί ποτέ σε εγκαίνια της ΔΕΘ» επιβεβαιώνουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στην εφημερίδα Μακεδονία οι οποίοι παραδέχονταν πως δεν έχουν συγκεκριμένη πληροφόρηση για πρόκληση εκτεταμένων επεισοδίων αλλά θεωρούσαν ότι τα μέτρα πρέπει να είναι αυξημένα λόγω της οργής των πολιτών από τα οικονομικά μέτρα.
Τα πρωτοφανή σε μέγεθος αστυνομικά μέτρα προκάλεσαν ήδη αντιδράσεις στον χώρο των συνδικάτων αλλά και στο κίνημα των Αγανακτισμένων, μέλη των οποίων μιλούν προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα φόβου και να αποτραπεί στους πολίτες η κάθοδος στις μεγάλες διαδηλώσεις της ΔΕΘ.
Και φέτος, εκτός των διμοιριών ΜΑΤ απ’ όλη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη θα φτάσουν δυνάμεις δικυκλιστών Δέλτα και ΔΙΑΣ από την Αθήνα. Στην είσοδο του Βελλίδειου συνεδριακού κέντρου και στην πλατεία μπροστά από τη νότια πύλη της ΔΕΘ αναμένεται να τοποθετηθούν τα κιγκλιδώματα που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα και τα οποία προμηθεύτηκε η ΕΛΑΣ από τη Γαλλία. Σχετικά με το όχημα ρίψης νερού, αστυνομικοί έλεγαν πως θα βρίσκεται σε επιφυλακή, όπως είχε συμβεί και στις διαδηλώσεις κατά του Μεσοπρόθεσμου.

Πάντως τα τελικά σχέδια αναμένεται να οριστικοποιηθούν σε συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του υπαρχηγού της ΕΛΑΣ Γιάννη Ραχωβίτσα, ενώ τον συντονισμό των μέτρων την ημέρα των εγκαινίων θα έχει ο ίδιος ο αρχηγός Λευτέρης Οικονόμου.
Πηγη 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα τανκς που θα τα έχουν εφεδρεία?
Αντε, πάλι παράσταση και μαθήματα εκ τους σύνεγγυς θα δώσει στους Ευρωπαίους φίλους ο κολλητός τους για να τους δείξει πως ένας μα....ας μπορεί και κουμαντάρει τον συρφετό από τους άλλους μ....κες που τον ψήφισαν να τους υπηρετήσει.Μόνο που η ποδίτσα υπηρεσίας που φόρεσε ανήκε στην υπηρεσία των ροδοσταύρων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΑΦΗ

Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ...Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΕΛ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, είπε...

Κύκλος Ηλίου 24.

Για λόγους που δεν είναι πλήρως κατανοητοί, κάθε 11 χρόνια οι μαγνητικοί πόλοι του ήλιου δημιουργούν ένα τεράστιο ποσό της ηλιακής δραστηριότητας. Όταν ο ήλιος είναι ενεργός δημιουργεί ηλιακές εκλάμψεις και μαζικά στεμματικές εκτοξεύσεις ,έκρηξη τεράστιας ποσότητας ηλιακής (partials) γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, ορισμένες από αυτά ίσως ακόμα και τα αποκαλούν (όταν είναι αρκετά μεγάλα) ηλιακά τσουνάμι. Το μαγνητικό πεδίο μας είναι αυτό που μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Είναι επίσης αυτό που μας προστατεύει από ισχυρούς ηλιακούς ανέμους που μεταφέρουν ακτινοβολία. Έχουμε ήδη εισέλθει κύκλο 24 και είναι προγραμματισμένο να φτάσει το ηλιακό μέγιστο κοντά στο τέλος του 2012! Αυτό είναι όταν ο ήλιος θα είναι το πιο ενεργός και έχει προβλεφθεί από πολλούς ειδικούς ότι ηλιακό μέγιστο ηλιακός κύκλος 24 θα μπορούσε να είναι ο πιο ισχυρός που έχει καταγραφεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.

2012
2012, 2012, μπλα, μπλα. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το 2012 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο χρόνο. Όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν τώρα, και πολλοί ειδικοί συμφωνούν τα χειρότερα που πρόκειται να συμβούν κάποια στιγμή κοντά στο τέλος του 2012! Προφητεία ή όχι, αυτά είναι τα γεγονότα. Θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά....και μην τα παρατήσετε ποτέ...ότι κι ' αν συμβεί, να ξέρετε ότι η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει...γήινα αδ - ελ - φια σας χαιρετώ...και χαίρομαι πού υπάρχουν γνήσιοι έλ - ληνες στην ΓΗ για να αντισταθούν όταν σημάνει η ώρα της Τ-ΕΛ-ΙΚΗΣ ΕΛ - ΥΣΕΩΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΩ....φεύγω απο τον αδελφό πλανήτη των ΕΛ...ΕΧΟΎΜΕ ΚΙ ' ΑΛΛΟΥ ΑΔΈΛ΄ΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ και θα εργαστώ εκεί...πλέον με βάση τον μητρικό μου πλανήτη α του αστερισμού του λαγού....σας χαιρετώ εγκαρδίως και ελληνοπρεπώς....και όσα είπα ίσχύουν εις το ακέραιο....σε λίγους μήνες....αρχίζουν τα γεγονότα...

έρωσθαι και ευδαιμονείτε

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που σας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν...
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

...Ο ΔΙΑΣΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...

...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ...

...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ...
......666......

ΥΓ. ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΩΣΕΙ ΠΑΡΟΝ

ΑΝΤΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ
HEIL GAP (or mind the GAP )
. . . . . . . . .. . .. . .. .. …… .. .. … …… .. ..
a

" Η Ισλαμική Τζιχάντ του ΝΑΤΟ "

From HEIL GAP

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://img.allvoices.com/thumbs/event/609/480/76463302-libya.jpg

Σύμφωνα με το CNN, σε μια διαστρεβλωμένη λογική, οι τρομοκράτες που έχουν μετανοήσει: «οι πρώην τρομοκράτες" δεν είναι πλέον «τρομοκράτες».

Η " Libyan Islamic Fighting Group (LIFG)" (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα ) λέγεται ότι έχει διαλυθεί διότι μετά την αποκήρυξη της βίας τους, όλοι αυτοί οι πρώην ηγέτες του " LIFG" δημιούργησαν μια νέα πολιτική οργάνωση που ονομάζεται «Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή», η οποία σύμφωνα με το CNN « είναι αποφασισμένη να εργαστεί στο πλαίσιο μιας μελλοντικής δημοκρατικής διαδικασίας ». "Το Λιβυκό Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή (Al-Haraka Al-Islamiya Al Libiya Lit-Tahghir), αποτελείται από πρώην μέλη της ανενεργής πλέον (υποστηριζόμενης από την CIA) Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG)" (Reuters, 26 Αυγ, 2011 )

Σε μια αντιφατική «διευθέτηση» , οι πρώην «κακοί» (τρομοκράτες) προαναγγέλλονται ως «καλοί» οι οποίοι δεσμεύεται στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Τα «πρώην» μέλη της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG), παρουσιάζονται τώρα ως "ακτιβιστές της δημοκρατίας», και «έχουν αναλάβει ηγετικές θέσεις σε διάφορες επαναστατικές ταξιαρχίες".

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://i2.cdn.turner.com/cnn/2011/images/03/31/t1larg.libya.rebels.road.gi.jpg

Οι ετικέτες έχουν αλλάξει:
α) Η CIA υποστήριξε την Αλ Κάιντα στην οποία είναι συνδεδεμένη η LIFG .
β) Η CIA έχει μετατραπεί σε χορηγό του Ισλαμικού Κινήματος για Αλλαγή (IMC), που υποστηρίζει τη δημοκρατική επανάσταση.

’’ Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει, ο Ομπάμα υπέγραψε εντολή για τη CIA να συμμετέχουν στη Λιβύη.’’

Αλλά πότε διαλύθηκε η LIFG (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα) ;

α) Κατά μια πικρή ειρωνεία, η (LIFG) τον Ιούνιο του 2011 καταγράφηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , ως μια καλόπιστη τρομοκρατική οργάνωση. Στις 21 Ιουνίου 2011, , εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα των τρομοκρατικών οργανώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ λογω της αναμόρφωσης του δικτυακού τόπου. (Βλ. παράρτημα παρακάτω)

β) Η είσοδος της ’’ LIFG ’’ συμπεριλήφθηκε στην ενημερωτική 24 Μαρτίου 2011- 3η Απριλίου 2011) των Ηνωμένων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας "λίστα της τρομοκρατίας» ως εξής :
’’ QE.L.11.01. Όνομα: LIBYAN μαχόμενη ισλαμική ομάδα .
Όνομα (πρωτότυπο σενάριο):Γνωστή και ως: LIFG Fka: na (μη διαθεισμη) Διεύθυνση: not available Εισηγμένη στις: 6 Οκτωβρίου, 2001 (όπως τροποποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, 2009) ’’

Ανώνυμος είπε...

b
Ο διοικητής της επίθεση στην Τρίπολη είναι ο Abdelhakim Belhadj (Αμπντέλ Χακίμ Belhadj ) , (επίσης γνωστός ως Αμπού Αμπντάλα αλ-Sadeq, Χακίμ αλ-Hasidi). Σε αυτόν λοιπόν έχει ανατεθεί, με την έγκριση του ΝΑΤΟ, «μια από τα πιο ισχυρές ταξιαρχίες ανταρτών στην Τρίπολη , η οποία και ανέλαβε την ευθύνη των επιτυχημένων προσπαθειών των ανταρτών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα να κτυπήσει τον «κακό» Καντάφι. " (CNN)
Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://www.maggiesnotebook.com/wp-content/uploads/2011/08/Abdelhakim_Belhadj_25.jpg

" Ο Sadeeq ήταν ένα πολύ γνωστό στοιχείο του κινήματος τζιχάντ. Πολέμησε τη υποστηριζόμενη από τους Σοβιετικούς κυβέρνηση στο Αφγανιστάν όπου και βοήθησε στην ίδρυση (με την υποστήριξη της CIA) της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας , "

Αλλά ο Saddeeq, σύμφωνα με το CNN έχει « μετανοήσει » ( ! ) .
Αυτός δεν είναι τρομοκράτης (δηλαδή κακός) ", αλλά μια ισχυρή φωνή κατά της τρομοκρατίας της Αλ Κάιντα». ( με υπογράμμιση )

"Το 2009, Sadeeq μαζι με άλλους ανώτερους ηγέτες LIFG αποκήρυξε επίσημα την τρομοκρατία σε στυλ Αλ Κάιντα και διέλυσε την εκστρατεία τους για να ανατρέψουν το καθεστώς της Λιβύης.
Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://i109.photobucket.com/albums/n67/seemslikeadream/P1010042.jpg

Σύμφωνα με DebkaFile (ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών), οι "Προ-ταξιαρχίες της Αλ Κάιντα" με επικεφαλής τον διοικητή της « LIFG » Abdelhakim Belhadj αποτελούν την κυρίαρχη δύναμη της εξέγερσης, παρακάμπτοντας την αρχή του Μεταβατικής Συμβουλίου.

"Ο επικεφαλής της LIFG ο Abdelhakim Belhadj τώρα με στυλ αποκαλεί τον εαυτό του" Commander " Διοικητη του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Τρίπολης.

Ο Abdul Hakim Belhhadj έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδο της CIA υπό την αιγίδα των ανταρτών στο Αφγανιστάν. Αυτός αποτελεί κατά την CIA "περιουσιακό στοιχείο νοημοσύνης» στο θέατρο του Λιβυκού πολέμου. Μια έκθεση δείχνει ότι έχει περίπου 1.000 άνδρες υπό τις διαταγές του.
Οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ συμμαχία ( συμμαχία των προθύμων όπως αποκαλούνται από πολλούς μάλλον , με διορθώνει ο HEIL GAP ) εξοπλίζει «το τζιχάντ », με όπλα που διοχετεύεται στο ‘LIFG’ από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ιστορικά, από την αρχή του σοβιετικού πολέμου του Αφγανιστάν, έχει υποστηρίξει μυστικά την Αλ Κάιντα. Οι Σαουδάραβες παρέχουν τώρα στους αντάρτες, σε συνεργασία με την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, αντιαρματικά και πυραύλους εδάφους-αέρος βλήματα , στον αγώνα για μια «Δημοκρατία» που διοικείται από τρομοκράτες .

Οι εκθέσεις επιβεβαιώνουν επίσης ότι μεγάλος αριθμός φυλακισμένων τρομοκρατών στη φυλακή Αμπού Σαλίμ απελευθερώθηκαν από τις επαναστατικές δυνάμεις.
Τώρα έχουν προσληφθεί από τις πρώην LIFG Ισλαμικεςς ταξιαρχίες, με επικεφαλής διοικητές "πρώην" τζιχάντ και νυν υπέρ της δημοκρατίας .
Μιας δημοκρατίας που διοικείται όμως από τους τρομοκράτες της
« Ισλαμικής Τζιχάντ του ΝΑΤΟ »

Ανώνυμος είπε...

c
Υπάρχουν ενδείξεις ότι το NATO, σε συντονισμό με τις Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένης της Μοσάντ του Ισραήλ), συμμετέχει στην πρόσληψη ισλαμιστών μαχητών. Ισραηλινές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με την Τουρκία, προσέλαβε άμεσα και εκπαιδεύει μια νέα γενιά τζιχαντιστών "αγωνιστών της ελευθερίας» σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες .
Οι «Μουτζαχεντίν» μετά την εκπαίδευση τους θα είναι έτοιμοι ώστε να συμμετάσχουν στις "ανθρωπιστικές" στρατιωτικές εκστρατείες "υπέρ της δημοκρατίας" του ΝΑΤΟ.
….. H Συρία, μάλλον βρίσκεται δίπλα στη γραμμή για τον οδικό στρατιωτικό χάρτη του ΝΑΤΟ:

Τελικά Συμπεράσματα

Τα τραγικά γεγονότα της 11 / 9 έχουν διαδραμάτισαν τον βασικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας , προσανατολισμένης προς την κατεύθυνση που δικαιολογεί τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και στρέφεται κατά της Αλ Οσάμα μπιν Λάντεν Κάιντα ή Αλ μπιν Κάιντα Οσάμα Λάντεν ή όποιον άλλο μύθο εξυπηρετεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων .

Κατά μια πικρή στρέβλωση , σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία , η Δυτική στρατιωτική συμμαχία χρησιμοποιεί Ισλαμικές ταξιαρχίες, εκπαιδευμένες και καλλωπισμένες από τη CIA, MI6 και την Μοσάντ, δια να διεξάγει τους "παγκοσμίους πολέμους κατά της τρομοκρατίας» . ( ! )

Έτσι και το ΝΑΤΟ στην ηγεσία της εισβολή και κατοχής της Λιβύης χρησιμοποιεί Ισλαμιστές μαχητές
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας αποτελεί μια ευρεία συναίνεση που τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ενσταλάξει στη συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό στη Δυτική κοινή γνώμη είναι ότι η ιερή σταυροφορία της Δύσης κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, περιλαμβάνει στην πραγματικότητα τρομοκράτες στις τάξεις της , δηλαδή την Αλ Κάιντα που "Ως ελεύθεροι μαχητές » έχουν ενταχθεί στις τάξεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και αναλαμβάνουν την ηγεσία των στρατιωτικών επιχειρήσεων δηλαδή την ραχοκοκαλιά μιας υποτιθέμενης μετάβασης στη δημοκρατία.


HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ.
Να είστε βέβαιοι, στην περίπτωση της Λιβύης, οι επαναστάτες είναι "οι καλοί": είναι «οι πρώην» και όχι «τα ενεργά» μέλη της Αλ Κάιντα.
Χα , χα , χα,


…………………………………………

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 11.03

δεν ξέρω πως φτάσαμε να είμαστε πίσω απο μια οθόνη η/υ και πέριμένουμε τον απο μηχανή θεό, αλλα έχω φτασεί στο συμπέρασμα οτι όλα αυτά τα πράγματα περί ελ μας δημιουργουν μια παραληση οχι απλώς του σώματος αλλα και του πνεύματος.

λύπαμαι αλλα δεν μπόρω εδώ και καιρό να πιστεψω σε αυτά, και επίσης δεν ξέρω αν πραγματικα τα πιστευείς αλλα μου φαίνετε οτι είσαι μια κόπια νοητικής βόμβας.

δεν προκειται πλέον να καθόμαστε με σταυρομενα τα χέρια. εγω θα είμαι εκει, με ή χωρις αστυνομικούς, με ή χωρίς τους υπόλοιπους. Οποιος πραγματικά θέλει να ζησει σε μια κανονική κοινωνία ανθρώπών και οχι σκλαβών πειραματόζωων έχει χρέος να είναι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εξωκοσμικέ.
επειδή για καιρό ήμασταν πραγματικά σε κατάσταση υπνωτισμού και όταν καταλάβαμε την αιχμαλωσία μας,και αναζητήσαμε το λόγο ανακαλύψαμε και αυτά που αναφέρεις για τον ήλιο,για τα υπόγεια πυρετωδώς ετοιμασθέντα υπόγεια τούνελ,για την σελήνh και τον ρόλο της,για των εξ αστερισμού Δράκοντος προερχομένους,για αναμείξεις ανθρωπίνου DNA
με άλλες μορφές ύπαρξης ,για αντιβαρυντικά και πολλαπλά συστήματα,blue beam, ιστορική αφαίρεση μνήμης από τις ρίζες προέλευσης μας,για τα διαλαμβάνοντα χώρα στον πέριξ της γης αστρικό χώρο ,καταλαβαίνεις ότι η αφύπνιση έρχεται ,δεν ξέρω πόσο αργά για να προλάβουν οι άνθρωποι να απεξαρτηθούν από όσα φυτεύτηκαν στον εγκέφαλο τους,αλλά παρ ότι σε μερικούς θα φανεί τρελό πλέον κατανοούμε ότι θα περάσουμε όσοι επιβιώσουν σε άλλη φάση.
Σωτηρία η επανάκτηση της μνήμης προέλευσης μας,η αλήθεια των καβειρίων μυστηρίων που σε προετοίμαζαν για την μετάβαση στην επόμενη διάσταση ,με ελπίδα, χωρίς τον φόβο και την απειλή που μας δίδαξαν.
Αρκεί που πειστήκαμε ότι ο υπέρτατος νούς του πανός είναι αγαθός και η αρμονία του σύμπαντος και των εχόντων θέση σε αυτόν είναι το ζητούμενο.
Για την μια φορά στο δισεκατομμύριο που αληθεύουν όσα είπες,καλο ταξίδι και καλή αντάμωση.
Οι λοιποί αγρυπνούμε,προσπαθούμε,αναζητούμε και ελπίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια λετε να ειναι ετσι οπως τα ελεγε ο 666? μπερδευτηκα και με εβαλε σε σκεψεις!Γεροντας πολυ μεγαλος σε ηλικια και φωτισμενος απο τι λενε στο ορος, ειπε σε γνωστο μου οτι εχουν ελθει θαυμαστοι απλοι ανθρωποι απο αλλου για να αφυπνισουν τον κοσμο γιατι λεει αυτα ειναι τα τελευταια χρονια.ερχονται και φευγουν... απο που αλλου, τον ρωτησε ο γνωστος μου και αυτος του απαντησε εντελως αθωα κοιτωντας ψηλα και δειχοντας τον εναστρο ουρανο!!!!κουφαθηκαν ολοι οσοι ηταν εκει!

Άννα

υγ. γιατι ρε εξωκοσμικε φευγεις?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....

Ανώνυμος είπε...

Συνειδησιακά δεν αναπαύομαι εάν δεν παω έστω και για μια μικρή ένδειξη διαμαρτυρίας. Το αντίθετο δηλαδή να κάτσω σπίτι δηλώνει την συνεχεια της ύπνωσης, αποβλάκωσης, και της κατάστασης του λήθαργου που μας διακατέχει εδώ και πολύ καιρό και πλέον έχουμε γίνει αναίσθητοι με όλα αυτα τα αίσχη που γινόνταί εις βάρος μας. Το μεγάλο λάθος μας πιστεύω ότι είναι το ότι δεν έχουμε λάβει μέρος σε καμμία διαμαρτυρία όλος ο λαός μαζί αλλά μια πάνε οι ταξιτζήδες μια οι συνταξιούχοι μια οι του λιμανιού μια οι του σαλονιού,(ποτέ..φυσικά απλά τρόπος του λέγειν..) και πάει λέγοντας. Ξυπνήστε επιτέλους να κάνουμε κάτι δυνατό όλοι μαζί γιατί εμείς έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΔΕΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΛΟΧΑΡΑΤΣΙΑ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ Τ ΑΡΧΕΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνησω με τον φιλο 9.36π.μ και να συμπληρωσω οτι με τα παραπανω μετρα "ασφαλειας" ξαναρχισαν οι αεροψεκασμοι,η Αθηνα εχει ορατοτητα μηδεν απο το πολυ ντουμανι...

Ανώνυμος είπε...

αφου "παμε καλα" τι εχει να φοβιθει το τσολανι?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

η 3dsa εν δρασι,σε Αθηνα,Τρικαλα,Βολο,Λαρισα,Καρδιτσα,Θεσσαλονικη,Πατρα,υπερωρειες να προλαβουνε τις εξελιξεις,μιας και οι συναδελφοι των KC-135 δεν πηραν το 'οκ' να συνεχισουν τους ψεκασμους για την σωτηρια του πλανητη.

ολες τις ωρες,ειδικα τις βραδυνες κοντα σας/μας...