Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Φωτογραφίες απο τα επεισόδια στην Σύρο, ο κόσμος μουτζώνει τον Παπανδρέου









15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις φωτό δεν φαίνονται μαθητές. Ένας κουρελής με κοτσίδα, φωλιά κτσαρίδων και μεσήλικες. Στη Σύρο πάει σχολείο το ΚΑΠΗ; Μάλλον οι μαθητές πέρα βρέχει.

Ανώνυμος είπε...

παρερμηνευση!...τον χαιρετανε

Αντίδωρος είπε...

@Ανώνυμος21 Μαρτίου 2011 3:38 μ.μ.
λες βλακειες. ο αδερφος μου ζει στη συρο και το μαγαζι του ειναι σε αποσταση αναπνοης απο τα γεγονοτα. απο το πρωι που μιλαω μαζι του μου λεει οτι κατα βαση ειναι φοιτητες και μαλιστα ο υπολοιπος κοσμος δεν τους βοηθαει. χαρακτηριστικα δυο μεγαλυτεροι που πηγαν να παρουν το μερος των παιδιων τους συλλαβανε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 3.38 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΚΟΥΡΕΛΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΛΕΙΠΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ!)ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΛΠ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΗ, ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ"ΜΗ "ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ"ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι μαθητές ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη αν δεν ειναι ολοι μαθητες και ειναι και πολιτες που πηγαν μαζι με τους μαθητες;εκει ειναι το προβλημα η οτι μας παιρνουν τη χωρα με τη βοηθεια των προδοτων πολιτικων και σια

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΡΙΑΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ!!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΟΝΕΦΕΛΙΜ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΠΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....ΞΕΦΤΙΛΕΣ .....ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΧΩΡΙΑΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ!!!

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Παπανδρέου στην Σύρο για συναντήση με κορυφαίο ροταριανό ...........................Τελικά στη Σύρο πήγε για να δώσει ή να πάρει πληροφορίες ; Και αυτές οι πληροφορίες που αποσκοπούν ; και γιατι λίγες μέρες πριν της 25; Μήπως ο άνθρωπος που θα συναντήσει του δώσει πεσκέση για την σύνοδο ; και φυσικά δεν χρήζουν απαντήση οι ερωτήσεις διότι ο Κ.Παπανδρέου επισκεύτηκε την πρωτεύουσα των κυκλάδων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (Ερμούπολη) και έκανε Σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων Νοτίου Αιγαίου - Ομιλία (Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης) όπως μας ενημερώνει και το επίσημο Πασοκ.

Atmovat είπε...

Παιδία μένω σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο των φωτογραφιών και βίντεο (κτήριο ΟΤΕ) οι μαθητές ήταν η μεγαλύτερη δύναμη όπως και οι φοιτητές.
Ως μαθητής ήμουν και εγώ εκεί και τραυματήστηκαν αρκετά άτομα ευτυχώς ελαφρώς.
Ένας συμμαθητής μου βρίσκεται στο αυτόφορο αυτή τη στιγμή.
Τέλος να συμπληρώσω πως τα 2 γενικά λύκεια Σύρου σήμερα έκλεισαν 10 μέρες κατάληψης και συνεχίζουν ενάντια στην συνένωση των σχολείων που αποβλέπει στην απόλυση εκπαιδευτικών και δημιουργία τμημάτων με 30 άτομα έκαστο.

Μαθητής Β' τάξης 1ου ΓΕΛ Σύρου

Ανώνυμος είπε...

Κάνε κατάληψη, αυτό θέλει και ο GAP. Σε θέλει αγράμματο για χαμάλη. Η Διαμαντοπούλου και οι άλλοι πολιτικοί τα στέλνουν τα παιδιά τους στα Χάρβαρντ. Σιγά μην τα στέλνουν για κατάληψη.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3.38 που ψωνίζεις από τα Hondos δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Φόρα την γραβάτα σου κάτσε στον καναπέ σου μπες στο syros today και ρίξε μια ματιά ποιοί ήταν μπροστά από τους φίλους σου με τις ασπίδες. Και άσε μας εδώ στο νησί ΝΑ ΦΟΡΆΜΕ ΚΟΥΡΈΛΙΑ ΜΕ ΚΤΣΑΡΙΔΕΣ