Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πεταλωτής: «Ας τελειώνουμε με το παραμύθι των αγανακτισμένων πολιτών»


http://www.newsit.gr/files/Image/21-03-11/resized/petalwtis_533_355.jpg
Αναγνώστης: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα τελευταία περιστατικά αποδοκιμασιών κατά πολιτικών, με αποκορύφωνα τα γεγονότα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σύρο.
«Ας το πάρουν απόφαση όλοι, η κυβέρνηση θα είναι παντού, δεν τρομοκρατείται, να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι των δήθεν αγανακτισμένων πολιτών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και διερωτήθηκε: «που ήταν όλοι αυτοί όταν επί έξι χρόνια η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν απουσία από την περιφέρεια;».



Κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τουλάχιστον αυτές που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο, να καταδικάσουν ρητά και κατηγορηματικά αυτά τα φαινόμενα «που διαφεύγουν και δεν έχουν καμία σχέση με την εκδήλωση κάποιας διαμαρτυρίας».

Ερωτηθείς για τη χρήση δακρυγόνων κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Σύρο είπε ότι «υπάρχει φυσικά και η αντίδραση σε μεθόδους και μεθοδεύσεις που κάθε άλλο συνάδουν με τη δημοκρατία. Δεν θα δεχθούμε να επιχειρεί κανείς να τρομοκρατήσει την κυβέρνηση ή οποιονδήποτε πολιτικό επιθυμεί να παραστεί ανάμεσα στους πολίτες. Δεν θα εμποδίσει κανένας την παρουσία των υπουργών και του πρωθυπουργού, ειδικά στην περιφέρεια, που επί χρόνια είχε να δει πρωθυπουργό και υπουργούς».

Ο κ. Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, στη διάρκεια συνέντευξής του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ότι «σε περίπτωση δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, ηθικός αυτουργός θα είναι ο κ. Τσίπρας», είπε: «Δεν θα σχολιάσω αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος, προφανώς έχει τους λόγους του, τις προτάσεις του και τους ισχυρισμούς του, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι ο κ. Πάγκαλος γίνεται δέκτης μίας απαράδεκτης συμπεριφοράς επανειλημμένως και αυτό δεν έχει σχέση ούτε με την άσκηση πολιτικής, ούτε με την ειρηνική και λογική διαμαρτυρία των πολιτών».
newsit


13 σχόλια:

Καλόπιστος είπε...

Εμείς θα τελειώσουμε με το παραμύθι των πολιτικών κ.Πεταλωτή.Η περίοδος χάριτος,έχει περάσει ανεπιστρεπτεί για εσάς.Εξάλλου πέφτετε από τα σύννεφα όταν ακούτε την ύπαρξη αγανακτισμένων πολιτών διότι δεν καταλαβαίνετε το λόγο ύπαρξης τους.
Εφόσον κ.Πεταλωτή φέρατε τους νόμους στα μέτρα σας,με σκοπό να μένουν ατιμώρητες οι λοβιτούρες σας,υπάρχει και ο νόμος της αυτοδικίας που θα βιώνετε στο πετσί σας από το 'πεζοδρόμιο' όπως μας χαρακτηρίσατε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΛΩΝΕΙΣ ΑΛΟΓΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?
ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡ.....Α ΜΑΣ.
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΕΤΑΛΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

κρύβεστε πίσω από τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις βρωμεροί χέστηδες πουλημένοι προδότες.Όσο για σένα μαλάκα μασώνε πεταλωτή,όταν θα σου πεταλώσουν τα ποδάρια,παλιογάϊδαρε ,τότε να δούμε τι τραγούδια θα λές.

Ανώνυμος είπε...

Εκτος του οτι ειναι καθυστερημένος έχω ακούσει ότι γαμιέται η γυναίκα του

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα πεταλωτή θέλω να σε γα...νε 10 μαυροι ταυτοχρονα

Ανώνυμος είπε...

Η θα αλλάξεις χώρα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ή θα πηγαίνεις ΤΑΒΕΡΝΑ με τα ΜΑΤ... Μέχρι να τις μαζέψεις κελαϊδα.. ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ααα!! και που' σαι!! Τα λέμε στην παρέλαση.. Αν έχεις αρχίδια σκάσε μύτη... για να δούμε αν οι δηλώσεις σου είναι παντελονάτες.. Αλλά μάλλον θα την δεις από την TV... ΚΑΡΙΟΛΗ!

Unknown είπε...

«Ας το πάρουν απόφαση όλοι, η κυβέρνηση θα είναι παντού, δεν τρομοκρατείται, .....ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ,ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!!!!

Αντίδωρος είπε...

με τη παρτη σας να τελειωνουμε παχυδερμα που θα μας μαλωσεις κιολας. οπου σας βρισκουμε θα σας σβερκωνουμε. δεν αργει η ωρα.

Ανώνυμος είπε...

Μούτρα είναι αυτά που έχεις ρε κλασομπανιέρα πεταλωτή; Απορώ ρε πούστη οντισιόν σας κάνουνε και διαλέγουν τους πιο καθυστερημένους;;

Πέρασε ο καιρός που έπρεπε να δείξετε αξιοπρέπεια και να παραιτηθείτε, τώρα θα σας "παραιτήσει" ο "δήθεν" αγανακτησμένος λαός.

Ουστ παλιομπουχέσα, γελάδι πεταλωτή....

Ανώνυμος είπε...

petaloti otan gamiese xerese stin gena tha ta poume.

Δημήτρης είπε...

Κοιτα εδώ ρε θρασός το σκουπίδι. Σε λίγο που θα μας τελειώσουν τα γιαούρτια γιατί δε θα έχουμε να αγοράσουμε ούτε αυτα τότε τι μένει? Πούτσα, ξύλο και καράτε. Όταν θα αρχίσουν τα λιτσαρίσματα τότε θα δούμε τι θα κανετε. Όπως εσείς δεν ακούτε το λαό κάποτε και ο λαός δε θα ακούει εσάς. Μετά καταδικάστε όσο θέλετε τα φαινόμενα. Ο ανεμοστρόβιλος φαινόμενο είναι κι αυτός αλλά όσο και να τον καταδικασεις θα σε πάρει και θα σε σηκώσει...

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο το σύνδρομο Ντάουν.(έτσι δεν φαίνεται;) Γιατί να είναι ο κόσμος δυσαρεστημένος;; Μήπως ξεπουλάνε την πατρίδα του,μήπως τους ξεφτιλίζει κανείς σε όλο τον κόσμο, μήπως του έκοψαν μισθούς και συντάξεις, μήπως δεν κοιμάται με την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή, δεν κυκλοφορεί άνετα στην Αθήνα, ακόμα και στις 7μ,μ., μήπως κάποιος προσπαθεί να διαπράξει εθνοκτονία εις βάρος του;;;; Όχι βέβαια, όλα αυτά είναι στη φαντασία του αρρωστημένου μυαλού των Ελλήνων!!!