Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τσίπρας: Ντρέπομαι για την κατάντια σας Διαμαντοπούλου: Ζείτε σε άλλη χώρα



Τσίπρας: Ντρέπομαι για την κατάντια σας Διαμαντοπούλου: Ζείτε σε άλλη χώρα
Σφοδρή σύγκρουση απόψε στην Βουλή μεταξύ του προέδρου του ΣΥΝ και της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με αφορμή την φράση της ότι ο κ. Τσίπρας δίνει στην αριστερά τον χαρακτήρα του μπάχαλου και της ανομίας.
Ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε αυστηρό ύφος είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης προκαλεί οριακές αντιδράσεις γιατί είναι η ίδια οριακή και υπογράμμισε  ότι είναι θράσος το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για αριστερή πολιτική όταν θα μείνει στην ιστορία ως το κόμμα με τους φανατικότερους υποστηρικτές του νεοφιλελευθερισμού.
Ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε ακόμα και στην κόντρα του με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και απευθυνόμενος στην υπουργό Παιδείας είπε " όσο εσείς δεν εκφράζετε τη λύπη σας και δεν καταδικάζετε τις επιθέσεις που δέχεται το κόμμα μας από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης  τόσο εμείς θα εκφράσουμε τη λύπη μας για την κατάντια σας"....
Σε σκληρό ύφος απάντησε και η κ.Διαμαντοπούλου λέγοντας στον κ.Τσίπρα "τα περί κατάντιας, σας τα επιστρέφω στο ακέραιο, έχετε παραληρηματικό λόγο και συμπεριφέρεστε σαν να ζείτε σε άλλη χώρα".
www.newpost.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δολοπλοκα ανθελληνιδα Διαμαντοπουλου...
λαθρομεταναστολαγνε και απατρι Τσιπρα...
Οξω απο δω ρεεεεεεεεεε !

Ανώνυμος είπε...

Η παρέα της εν λόγω "κυρίας" αποτελείται από απάτριδες, άθεους, και φαγάνες.
Θέλουν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κράτος στο οποίο δεν θα υπάρχει θρησκεία, εθνική συνείδηση, ατομικότητα ή διαφορετικότητα.
Κάτι σαν το 1984 αλλά στην μετα-καπιταλιστική του μορφή.
Ο μόνος θεός θα είναι το χρήμα.
Η εξουσία θα ασκείται όχι για το καλό της ανθρωπότητας, αλλά για την χαρά του να ασκείς εξουσία πάνω στους άλλους.